ReeD ;- Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Dnia 12 stycznia o godzinie 20:56 Dostalem bana za Przyczyna: ' niepodoba sie spierdalaj i chuj' ban jest na 7 dni ban od KampeR zabierzcie mu admina mialem rano kupic stewmma a ten buc banuje mnie bez powodu KampeR naduzywa Admina to jest dyskryminacja prawdopodobnie on jest niemcem to czyli jest rasista!!!! [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez KampeR [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: ' niepodoba sie spierdalaj i chuj' [AMXBANS] Czas: '1 tydzien' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: zmienne [AMXBANS] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 coś musiało Ci się nie podobać jednak Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 spierdalaj i chuj kochamy 7DAYS ) [ Dodano: 2011-01-12, 21:35 ] ps... a o to cos ciekawe.. zostalem odznaczony dwoma NAGRODAMI !! Fuks has commited suicide the most (34) Players with nothing to live for i.............. Fuks has killed the most teammates (67) Player with the most friendly fire kills (ie: Worst Teammate) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Witka 1. Ruda i fuks prubowali sie dogadac ty sie wpierdalales mimo prozby zebys tego mnierobil ale gdzietam ty swoje 1go kicka czy 5min bana dostales od fuksa. 2. weszles na server i wyzywasz zaco dostales kicka. 2gi kick od innego admina. 3. odemnie dostales bana ze sie wydarles ten server jest pojebany. 3szy przewinienia w 10 min gratulacia. Bana dostales zato zebys przemyslal co powiedziedzales jak jeste tego zdania ze Server jest pojebany po chuj spamujesz. Acha w dupie to mam czy kupisz Steam czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 i chuj. lezysz i kwiczysz.. a ja jestem numer 1 w zabiajniu samego siebie i kolegow zteamu hehehe [ Dodano: 2011-01-12, 23:31 ] http://www.youtube.com/watch?v=imJGabQGGsg&feature=player_embedded [ Dodano: 2011-01-12, 23:33 ] a to dla chlopakow z WIDZEW LODZ.. tzn ZYDZEW przepraszam chuje za pomylke.. http://www.youtube.com/watch?v=EcCyP9rTUoU Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 won od kampera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 na cholere fuks te 3 filmiki ktore nic nie daja do tematu ? ;x pacan "]niemcem to czyli jest rasista!!!! rozjebales mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaz145 Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 "ReeD ;]"]Dnia 12 stycznia o godzinie 20:56 Dostalem bana za Przyczyna: ' niepodoba sie spierdalaj i chuj' ban jest na 7 dni ban od KampeR zabierzcie mu admina mialem rano kupic stewmma a ten buc banuje mnie bez powodu KampeR naduzywa Admina to jest dyskryminacja prawdopodobnie on jest niemcem to czyli jest rasista!!!! nie przypominam sobie żeby jakiś "reed"grał na serwie a po drugie że jego wiek to kurwa mac 27 lat.Bez powodu bana nie dostałeś i prosił bym o nie zdejmowanie bana , zresztą wypierdalaj jebany NS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Reed tak jak mowil kamper ruda z fuksem chcieli sie dogadac a twoj brat (tak podejrzewam bo 2 inne glosy byly) non stop cos gada mimo upomniec ze masz byc cicho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 aa to brat ? bracia to zawsze na wh grają , wyzywają , coś Ci bracia bardzo niedobrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Powiem tak byłem przy większości sytuacji z gościem o nicku "Reed" CHamstwo, gnojstwo i do tego zmiana głosu zapewne starszy brat jak słyszłem to zastraszał z mojej strony to minimum 7 dni, ajak nie to dożywocie Chamstwo za chamstwo oko za oko ząb za ząb nie które małolaty przynajmiej szacunek mają i podejście do realiów tego serwera. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
krolik Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Ale się koleś usprawiedliwia 1. Miałem kupić steam 2. Kamper jest niemcem 3. Kamper jest rasistą 4. Nadużywa admina? W jaki sposób można wiedzieć? Grałem z nim wiele razy i nie przypominam sobie. Z resztą nadużycie admina to zbyt ogólne stwierdzenie. Interesowałoby mnie więcej szczegółów koleś Kur** chciałem się udzielić na forum a to temat z 12 stycznia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts