Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

unban ex

ex
 Share

Recommended Posts

zdjalem i opierdolilem fuksa. mozesz grac.

troszke tu nieporozumienie... bo ban byl pare godzin temu a ja nie jestem zobligowany do tego aby sprawdz forum co 5minut bo moze gracz ktory dostal bana raczyl wstawic ss'y. bylem jakis czas temu posta nie bylo. wbilem na serwer widze gracza "ex" pamietalem ze dalem perma wiec co robie ? daje mu bana.

jakbym widzial temat na forum albo dostal info iz jest gracz czysty to bym nie dal bana po raz kolejny. pozdrawiam i post "JASNIE PANA" jest troszke nie halo. Dziekuje.

ale skoro ty dałeś bana a tu nagle jest zdjęty to może pierw sprawdź dla czego a potem banuj, bo tak to mozna sie pierdolić w nieskończoność

dobrze prawisz

:!:

no to przeciez jest tak napisane. bylem na forum powiedzmy o 22:30 nie bylo posta. ban bylo o godzinie nie wiem moze 19.

wiec sorry ale jesli wchodze po tej godzinie 22:30 czyli po tym jak bylem na forum i widze typa na serwerze to przeciez nie bede biegac na forum aby sprawdzic czy napisal posta czy nie. to jest bezsens wedlug mnie ze admin ktory dal bana nawet nie wiedzial ze gosc dostal unbana od kogos innego.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.