Lost4Damned Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 :-) Niewiem gdzie to umiescic więc umieszczam to tutaj.. Propozycja jest taka żeby zrobic np. taki chat po prawej czy lewej stronie strony takie cos jak gg nktalk itp.i był wolny dla wszystkich, :?: :?: :arrow: :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 nktalk n/c :mrgreen: ogólnie pomysł ciekawy aczkolwiek myśle ze forum to nie portal społecznościowy rangi FB. poza tym nie wiem kto by sie podjął klepania kodu do tego bo wbrew pozorom nie jest to do końca takie proste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 jak ktoś chce to wysyła PW, jak ktoś chce skrobnie coś na SB zastanawiam się czy więcej zachodu to nie wymaga niż warte btw. chociaz coś nowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 jw, jest PW, nie widze sensu. A zakladka czat de fakto chyba jest na dole glownej strony forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 byl kiedys napewno, nikogog tam nier bylo, bzdura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 a masz taki mod pod phpbb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lost4Damned Posted January 14, 2011 Author Report Share Posted January 14, 2011 No,żeczywiście na stronie głownej Forum jest Czat. temat chyba do zamknięcia.Ale przydało by się to przenieść na góre strony . i np po prawej stronie jest dużo wolnego miejsca. według mnie fajnie jeśli byłby ten czat, dużo wyżej i bardziej rzucający sie w oczy i na każdej stronie nie tylko na stronie głównej...Xd :-) :-) :-) byłby bardzo przdatny zalecam zaoszczędzenie wolnego czasu na wch aby troszkę przerobić ten tzw.czat... [ Dodano: 2011-01-14, 18:17 ] nie piszcie skrótami bo nic nie rozumiem jestem tu dopiero od miesiąca. i zaczynam sie polapywac ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts