dawid35123 Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Grałem ostatnio na wiejskiej chacie i ktos mial wh i aima. I nie wiem dlaczego ja dostalem bana a nie ten koles. Jeszcze slyszalem przez mikro jak admin gada, ze sie pomylil i inni gracze sie z niego smieli. Ban jest na 7 dni. Dzis juz 6. Prosze o odbanowanie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 nick godzina czy cos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 dostosuj sie. http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=2146 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sando Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Grałem na wiejskiej chacie i napisałem na żarty że Admin:Ruda ma kutasa w dupie ale na żarty i dostałem bana na 1 tydzień na innych serwerach tak pisałem że to na żarty i nie dawali banów mi więc przepraszam rudą za to :-( odbanujcie pls już tak nie będe robił pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Sando masz 1 post na wch jak mozesz tak na nia mowic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 1. jesteś nowy 2. nie znasz ludzi 3. dla Twojej informacji .. TAK gracze są od Ciebie starsi 4. bycie fajnym poprzez obelgi średnio skutkuje 5. chcesz się dalej żalić? dostosuj treść tematu do działu 6. "gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała" tydzień i nie puacz, poza tym napisz pare postów na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Sando Ulubiony serwer: 4FUN/FFA Wiek: 11 Dołączył: Dzisiaj 11:25 Posty: 1 Skąd: Tychy Wiek: 11 Na 5 lat mu perma wjebać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 hahahah Sando zapytaj mamy czy mozesz tak mowic i co to znaczy miec kutasa w dupie. Dy bezczelny gnojku. Ja w twoim wieku nawet nie wiedzialam ze dupa moze przyjac ptaka... Dla mnie dupa byla od srania. Ale skoro ty wiesz co to znaczy to czyzbys juz nie jestes prawiczkiem?? Kultury gnojku troszke bo jestem starsz o 12 lat!!! 2 razy mogles sie urodzic flejo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 czyzbys juz nie jestes -5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 HAHAHA udlawilem sie ryzem ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Dla mnie dupa byla od srania. a teraz do czego jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Sylwia nauczyła kultury Gnojka. Brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 HAHAHA udlawilem sie ryzem ;DD +1 hahahah Sando zapytaj mamy czy mozesz tak mowic i co to znaczy miec kutasa w dupie. Dy bezczelny gnojku. Ja w twoim wieku nawet nie wiedzialam ze dupa moze przyjac ptaka... Dla mnie dupa byla od srania. Ale skoro ty wiesz co to znaczy to czyzbys juz nie jestes prawiczkiem??Kultury gnojku troszke bo jestem starsz o 12 lat!!! 2 razy mogles sie urodzic flejo!! +2 SandoUlubiony serwer: 4FUN/FFA Wiek: 11 Dołączył: Dzisiaj 11:25 Posty: 1 Skąd: Tychy Wiek: 11 Na 5 lat mu perma wjebać. +3, tyle że nie perma, bo perm jest na zawsze a jemu trza dać na 5lat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Skąd: Tychy Gówniarz jest z Tychów dawaj namiary zaraz Tam pojadę wsiadam w 554 i jadę mam miesięczny to Ci zrobęe sajgon za Rudą ! [ Dodano: 2011-02-13, 16:10 ] +3, tyle że nie perma, bo perm jest na zawsze a jemu trza dać na 5lat . To jest 15987000 Godzin bez dni (tak wiem że co 4 lata blblblbl tego nie bralem pod uwage ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasunoNONKone Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 CO TO MA BYC?!! TO JAKIS SMIECH NA SALI!!! dostalem bana od Virusa, powod- "ten no papa".... to chyba jakis zart jest!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Bo jesteś odpaloną pierdoloną nonsteamową kurwą więc zamilcz smarku i wykurwiaj po steama, dziękuje dobranoc. Tak Ci pizdo szkoda tych dziesięciu złotych ? Chyba ani razu nie powtorzylem zadnej obrazy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasunoNONKone Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Pirdolony lamusie, tacy sa wlasnie admini potrafia tylko pierdolic i tyle... A kurwa wielki kozaki polowa z was boi sie po 22 z domu wyjsc hahhahaha cale dnie przed kompem, walac sobie konia przed Anna maria wesolowska. PIERDOLE WAS JEBANE CIECMUCHY!!!! PS. gucio masz ryj jak pedal ahhahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 po 22 z domu wyjsc chcesz adres jebany 15 letni gnoju? walac sobie konia przed Anna maria wesolowska aha PIERDOLE WAS JEBANE CIECMUCHY po tym wywnioskowałem ze masz max 15 lat PS. gucio masz ryj jak pedal ahhahahhaha pokażesz swój, a ja swoje normalne zdjecie Twardy koleś w internecie, mówi o nas coś gówno wiedząc. Pokaż ryj, daj adres, imię i nazwisko. Mogę być nawet po 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Do kurwicy mnie doprowadzaja takie smarki. Jak bym zlapala za kudly pierdolnela ze 3 razy o sciane to by sie gnojom we lbach na lepsze poprzestawialo... Ogolnie zle jest ze mna.. mam ochote rozwalic komus leb od soboty... Myslicie ze powinnam to leczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Myslicie ze powinnam to leczyc? Nie. Mam to na codzien xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasunoNONKone Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Hahahahha szkoda na ciebie slow gekonie! Al. Jana Pawła II 68 Warszawa, dzielnica śródmieście- jeszcze potrzebujesz inormacji?! prosze bardzo przyjezdzaj. Moze numer ci podac jeszcze? Zdziwiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Nie jestem zdziwiony. Tak podaj mi numer jak możesz bo nie lubię warszawy i się pogubię. Tylko, żebym nie przyjechał i nie zobaczył bandy 15 latków z kamieniami. Jeśli będzie więcej osób niż Ty, załatwimy to inaczej Jak będę miał wolny dzień od pracy, zapewne ten piątek to przyjadę zią bo mam tylko 100km :* Dzięki, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Tylko, żebym nie przyjechał i nie zobaczył bandy 15 latków z kamieniami. 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasunoNONKone Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Zobaczymy hahahha " bo sie pogubie" widac ze malolacik. Numer przeslalem zobaczymy czy sie owazysz zadzwonic. elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Myslicie ze powinnam to leczyc? Nie. Mam to na codzien xd spoko uspokoiles mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts