Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

przypadkowy ban

dawid35123
 Share

Recommended Posts

• 5 weeks later...

Grałem na wiejskiej chacie i napisałem na żarty że Admin:Ruda ma kutasa w dupie ale na żarty i dostałem bana na 1 tydzień na innych serwerach tak pisałem że to na żarty i nie dawali banów mi więc przepraszam rudą za to :-( odbanujcie pls już tak nie będe robił pls ;)

1. jesteś nowy

2. nie znasz ludzi

3. dla Twojej informacji .. TAK gracze są od Ciebie starsi

4. bycie fajnym poprzez obelgi średnio skutkuje

5. chcesz się dalej żalić? dostosuj treść tematu do działu

6. "gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała"

tydzień i nie puacz, poza tym napisz pare postów na forum ;)

hahahah Sando zapytaj mamy czy mozesz tak mowic i co to znaczy miec kutasa w dupie. Dy bezczelny gnojku. Ja w twoim wieku nawet nie wiedzialam ze dupa moze przyjac ptaka... Dla mnie dupa byla od srania. Ale skoro ty wiesz co to znaczy to czyzbys juz nie jestes prawiczkiem??

Kultury gnojku troszke bo jestem starsz o 12 lat!!! 2 razy mogles sie urodzic flejo!!

HAHAHA :)

udlawilem sie ryzem ;DD

+1

hahahah Sando zapytaj mamy czy mozesz tak mowic i co to znaczy miec kutasa w dupie. Dy bezczelny gnojku. Ja w twoim wieku nawet nie wiedzialam ze dupa moze przyjac ptaka... Dla mnie dupa byla od srania. Ale skoro ty wiesz co to znaczy to czyzbys juz nie jestes prawiczkiem??

Kultury gnojku troszke bo jestem starsz o 12 lat!!! 2 razy mogles sie urodzic flejo!!

+2

Sando

Ulubiony serwer: 4FUN/FFA

Na 5 lat mu perma wjebać.

+3, tyle że nie perma, bo perm jest na zawsze a jemu trza dać na 5lat :D .

Gówniarz jest z Tychów dawaj namiary zaraz Tam pojadę wsiadam w 554 i jadę mam miesięczny to Ci zrobęe sajgon za Rudą ! :)

[ Dodano: 2011-02-13, 16:10 ]

+3, tyle że nie perma, bo perm jest na zawsze a jemu trza dać na 5lat .

To jest 15987000 Godzin bez dni (tak wiem że co 4 lata blblblbl tego nie bralem pod uwage :D )

po 22 z domu wyjsc

chcesz adres jebany 15 letni gnoju?

walac sobie konia przed Anna maria wesolowska

aha

PIERDOLE WAS JEBANE CIECMUCHY

po tym wywnioskowałem ze masz max 15 lat

PS. gucio masz ryj jak pedal ahhahahhaha

pokażesz swój, a ja swoje normalne zdjecie :D

Twardy koleś w internecie, mówi o nas coś gówno wiedząc. Pokaż ryj, daj adres, imię i nazwisko. Mogę być nawet po 22 :)

Nie jestem zdziwiony. Tak podaj mi numer jak możesz bo nie lubię warszawy i się pogubię.

Tylko, żebym nie przyjechał i nie zobaczył bandy 15 latków z kamieniami.

Jeśli będzie więcej osób niż Ty, załatwimy to inaczej :D

Jak będę miał wolny dzień od pracy, zapewne ten piątek to przyjadę zią bo mam tylko 100km :* Dzięki, pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.