fuksradom Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 ankieta dotyczy stawania w miejscu na tej mapie i spamowanie granatami co UTRUDNIA GRACZE ludzie z team'u/ bywa tak ze respia sie osoby obok WAS - WAS czytajcie jako osoby stawajace na HE i rzucajace na lewo i prawo. / dana osoba nie ma jak uciec ominac bo jest blokowana przez "WAS" badz podniesienia granatow gdyz owe sa blokowane. GRANATOW jest po calej stronie ale jak wiecie runda trwa 5 sekund moze. wiec sprawa dotyczy blokwoania/spamowania granatami. nie mozna wzororwac sie na samym "spamowaniu" poniewaz automatycznie dochodzi do utrudnianai GRY INNYM GRACZOM. prosze o odpowiedzi. pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 uwazam, ze skoro nie zabraniamy ludziom kampic i raszowac to nie powinnismy w praktycznie zaden sposob ingerowac w styl gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 uwazam, ze skoro nie zabraniamy ludziom kampic i raszowac to nie powinnismy w praktycznie zaden sposob ingerowac w styl gry. +5, na tym chyba powinna zakończyć się dyskusja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 bo jest blokowana przez "WAS" moze Ty tez baranie blokujesz czasem tylko o tym nie wiesz ? jesli rzucasz tego granata po podniesieniu go z ziemi to ktos chce na poczatku rundy wziac z tego samego miejsca.. ;x wyjebane.. zeby ktos wiedzial na co glosowac to na to nizej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 ja sie juz tez tyle razy wkurwialem jak ktos stoi na tym he i nareszcie ktos z tym robi porządek !!! kurwa ja tez juz tyle razy wykopywałem mongołów co stoją pod sciana na hejdzu i rzucają non stop :/ ale widze ankieta nie przejdzie kurwa :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 fakt, mnie tez to wkruza, ale wtedy podre jape, albo jak ktos robi to notorycznie no to kick, ale no gdzie ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Aga przeczytaj prosze calosc.. jak prosisz kilkukrotnie i nic.. dajesz po 3 kicki i nic to co masz zrobic ? ban na 5 minut jest jak najbardziej na miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Ja i tak pierdole ta mape mam niby na niej 150 fpsow ale jak leci granat to już mnie zcina ze nawet nie wiem czy moj polecial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 usuńcie granaty z he_metzel, a w jaki sposób się będą gracze zabijać to już później się wykombinuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 kosą dołem bedą sie szczypać a nie to nie metzel tylko hole ale huj tam to jakoś wymyślą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 thunder bezsensu to napisales. jest reforma na serwie wiec to jest czas gdzie sie bedzie docierac regulamin aby byl plastyczny dla kazdego ale na takiej mapie troszke kurwz zrozumienia mysle dla graczy co chca sie bawic i grac a nie statsic. poza tym na kilka prosb glosowych, nastepnie 3 kicki kazdy z nich i pozniej dopiero ban po 5 minut to cos zlego ?? wydaje mi sie ze delikatnie to bylo zrobione. pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 a teraz Ci powiem że zapracowałeś sobie tym sam że ludzie którzy mają to w huju/mało grają/cokolwiek - zagłosują na "jestem za" żeby zrobić Ci na złość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 doceniam ich za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 thunder bezsensu to napisales. mam nadzieję, że żartowałeś ... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 buehehuue dojebal filmik buehueuhehe to i ja cos wjebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 nie zczaiłeś xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 nie zczaiłeś xd +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts