✪ Michal Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Mozna wgrec ten plugin (przekopiowac stacje z kz) i wstawic na 4FUN'a gdyż nikomu ten plugin nie przeszkadza a może umilić nawet gre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 jeszcze markery, smugi za he i wszedzie bilbordy z ryem kopra dajcie!!!! serwer chodzi jakby nie mogl a Ty mu jeszcze chcesz dojebac pluginow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 to nie na mojego kompa takie akcje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 serwer chodzi jakby nie moglco masz na mysli? skacza pingi/loss/choke/fps? jesli tak to daj demo/screeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Misiek kazdy co chwile mowi ze server lata jak kurwie majtki.. ja wczoraj wieczorem mialem pingi po 120 na serwie. chocke albo spadajace fps do 30 to norma, wyjebac te pluginy i chuj niech bedzie tak jak jest ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 nic nie skacze, przeciwnie, czesto pada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 choke [ Dodano: 2011-01-20, 16:28 ] Choke - od 30 do 60 (bradzo często) a tak to 0- 5 Fps'y jak na czystym serwie gdzie jest 20 graczy zrobionym przez mojego kumpla mam 100fps'ow tak na 4funie mam 60 i spadaja do 20 nawet Serwer Crash ON Pluginy sie pierdola przykład: MDL_NOTFOUN idt w pluginie AntyRetry Pingi na innych serwerach 1shot 1kill mam po 25 - 40 a tu 35-110 lossy ? czasami skocza do 15 ale spadaja do 0 odrazu I nie wiem czy to zależy od serwera (zawsze myślałem że tak i tego sie trzymam) Recoil z dupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 ja mam takie co zwłaszcza na gg mapach albo jakiś z otwartą przestrzenią że mi muli sie masakrycznie niby nawet pisze że fpsów 80-90 ale jest gorzej niż na 30 , takie coś mam że przesuwam myszką a to sie nie przesuwa albo sie zatryzmuje czy coś jakbym miał lagi myszki to wiem że wina mojego kompa ale na czystym serwie tego niema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 I nie wiem czy to zależy od serwera (zawsze myślałem że tak i tego sie trzymam) Recoil z dupy zalezy, ale nie tylko od serwera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 na nie :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts