Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja na dziś - WYPIERDOLIĆ NON STEAM

Gucio
 Share

Wypierdolić tych co 10zł na konto nie mają?  

49 members have voted

1. 1. Wypierdolić tych co 10zł na konto nie mają?

• WYPIERDOLIĆ !
      36
    • Nie.
      13

Recommended Posts

Pewnie znów Adam mi zamknie temat i zamknie ankietę, ale trzeba się gówna pozbyć. Adminom już się nawet nie chce banować nsów, grają i tylko wkurwiają. Od święta poleci ban typa co strzela 20sekund wczesniej niż mnie widzi. Serwer już się rozkręcił, na caly serwer jest 2nsów i coś czuję, że na te miejsca moglbyby wejść płatne konta. WYPIERDOLIĆ ICH I DAĆ W SPOKOJU GRAĆ DOBRYM LUDZIOM. Mogę Ci adamie nawet zapłacić :f

• 2 weeks later...

Witam. No w końcu zaistniał taki post żeby NSow wyjebać , niechętnie ale zgadzam się z Guciem. Ludzie kurwa jego mac NSy tylko poprawiają liczebność na serwie a nie jakość, a ze W-Ch już ma swoją historie to pasowało by już zrobić sew jak należy. Tak apropo Rekin jak tam Twój głos dalej taki ....() czy już w miare normalny?

kurwa jak b nie bylo mozna chyba jakis plugin wjebac anty czitowski sa takie chyba co nie i niema pierdolenia sie i kurwo automatyczne ustawienia tez wjebac typu interp rate i inne pierdulki kture sa potrzebne zeby latwiej bylo zabijac graczy mozliwe ze whuj sie polepszy statystyka liczby gracze sam wiem to o sobie wole grac na TAKICH SERVERCH CO JEST do wyboru interp od 0.01 do 0.03 max 0.05 wybierajac interp to automatycznie sie inneustawienia zmienaja takl jak jest najczesciej na HS modach "sorki za zmienienie tematu" Pozdro