Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Banik za poglądy ?

REDQu
 Share

Recommended Posts

jak wiadomo to raczej jest przezwisko na Juvego a pozatym jest nowy regulamin i Juve nie dał sobie cisnąć bo nie miał humoru. Byłem na serwie i wszystko widziałem Redqu więc teraz nie płacz. poprosił tylko o zmiane nicku a Ty jeszcze zmieniałeś go na bardziej prowokujący. A w ogóle to zaczęło się że ktoś dał gungame na 1hp by Juve nie miał złota i teraz pytanie kto? Gucio czy Redqu?

wlasnie kto dał vote na gg na 1hp... tylko ty byles na serwie i gucio... dawac logi :]

wez usun komende gungame vote bo tylko komplikuje sytuacje...

a co do bana po co prowokujesz zeby potem wejsc i plakac na forum ? a do tego pisałes ze chcesdz perma za te teksty... jestes ty normalny ?

zeby nie bylo zachowałem sie ostrzegająco i dostałes kicka a potem dałem ci 2 rundy na zmiane nika a dałes jeszcze "lepszy wg ciebie"

organizauje zrzutkke kasy na wyjebanie go z adminów... bo to serwer 4fun a to jest nieodzywająca sie statsa liczaca tylko fragi... adas daj cene bo juz mam paru co sie dorzucą :]

pozdrawiam :D

organizauje zrzutkke kasy na wyjebanie go z adminów... bo to serwer 4fun a to jest nieodzywająca sie statsa liczaca tylko fragi... adas daj cene bo juz mam paru co sie dorzucą :]

podpisuję się i się dorzucę

a pozatym gg jest tylko na mapach orange, pool day oraz mordownia! fuksa wyjebaliście to jego też wyjebcie bo nie widzę przyszłości

widzisz bedzie jak z fuksem troche wladzy i sie w glowie pierdoli od dobrobytu !!

won z nou lajfem !! bylem spokojny i nie obrazałem nou nejmow ani tych co pisali ci ze tego sobie nie zyczą... nawet z urskiem sie dogadałem :] ale kurwa to przesada... obalic go !!

albo redek nie chcesz isc na w3 :> tam cie potrzebują...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.