REDQu Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 wtf wtf wtf ? to juz nie mozna miec nicku JUDE ? zapraszam wszystkich lizo dupów do teamtu JUVE aj lof juz souu macz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 jak wiadomo to raczej jest przezwisko na Juvego a pozatym jest nowy regulamin i Juve nie dał sobie cisnąć bo nie miał humoru. Byłem na serwie i wszystko widziałem Redqu więc teraz nie płacz. poprosił tylko o zmiane nicku a Ty jeszcze zmieniałeś go na bardziej prowokujący. A w ogóle to zaczęło się że ktoś dał gungame na 1hp by Juve nie miał złota i teraz pytanie kto? Gucio czy Redqu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 hmmm przezwisko juvego ? dobrze wiedzieć ! a co do 1hp to masz racje ja dałem GG żeby juve nie miał zlota, ale i tak było 14:3 w głosowaniu czyekam na kolejnych dziobających DAWAJ NA RING ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 wlasnie kto dał vote na gg na 1hp... tylko ty byles na serwie i gucio... dawac logi :] wez usun komende gungame vote bo tylko komplikuje sytuacje... a co do bana po co prowokujesz zeby potem wejsc i plakac na forum ? a do tego pisałes ze chcesdz perma za te teksty... jestes ty normalny ? zeby nie bylo zachowałem sie ostrzegająco i dostałes kicka a potem dałem ci 2 rundy na zmiane nika a dałes jeszcze "lepszy wg ciebie" organizauje zrzutkke kasy na wyjebanie go z adminów... bo to serwer 4fun a to jest nieodzywająca sie statsa liczaca tylko fragi... adas daj cene bo juz mam paru co sie dorzucą :] pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 1. nie placze tylko śmieje się z całej akcji 2. prowokacja nickiem ? 3. daje 100 pln za perma dla juvego ! po raz pierwszy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 organizauje zrzutkke kasy na wyjebanie go z adminów... bo to serwer 4fun a to jest nieodzywająca sie statsa liczaca tylko fragi... adas daj cene bo juz mam paru co sie dorzucą :] podpisuję się i się dorzucę a pozatym gg jest tylko na mapach orange, pool day oraz mordownia! fuksa wyjebaliście to jego też wyjebcie bo nie widzę przyszłości Link to comment Share on other sites More sharing options...
phtrtr Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 prowokowols JUVEGO a potem kurwa placz na forum . pathetic ps. zdupiaj z gg na 1hp :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 widzisz bedzie jak z fuksem troche wladzy i sie w glowie pierdoli od dobrobytu !! won z nou lajfem !! bylem spokojny i nie obrazałem nou nejmow ani tych co pisali ci ze tego sobie nie zyczą... nawet z urskiem sie dogadałem :] ale kurwa to przesada... obalic go !! albo redek nie chcesz isc na w3 :> tam cie potrzebują... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 juve coś mało tych twoich dupowłazów jeszcze kogoś sprowadź do tematu ... 100 pln po raz drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 oni wtedy grali ty osle... ty nawet nie wiesz kto gral bo fragi sa wazniejsze :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 nawet z urskiem sie dogadałem :] co do tematu.. sytuacji nie znam, nikogo nie bronie i nie oskarżam.. może ktoś sie jeszcze wypowie to podsumujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 usunac mu wladze za robienie gg na 1hp zamknac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts