ex Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 witajcie, może to nic wielkiego ale zabiłem go i bez powodu zaczął mnie slapować.. zapytałem za co? odp mi, ze ma zly dzien i mnie bedzie napierdalac.. brzydko z jego strony.. myslalem, ze admin jest od pilnowania porządku na serwerze a nie zabawy kosztem innych :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 kto jak gdzie zrobił kupe :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mescalina Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 jak juz piszesz to co powiedziałem to pisz słowo w słowo ;-), kcesz admina ? zaplać tysiąc ojro :< btw beczysz jakbym Cie napierdalal różowym dildo po odbycie a chyba to lubisz skoro piszesz jakiś popierdolony temat, dostałeś 3 slapy i co ? Zesrałes sie w spodnie i gowno chowasz w bucie ? masz na przeprosiny skarbie i caluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 tak tak ;-) msq trenuj chlopie i nie obrazaj sie jak cie zabije :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ILE WIDZISZ PALCY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ILE WIDZISZ PALCY? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`eRPeKa. Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 On tu dzielnie napisał skargę, a wy tu o gównie piszecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 od tego kurwa chyba po to te forum jest, prawda? a jesli rozmowa jest o gownie to zostawmy to, msq posprząta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mescalina Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 dziewcze dlaczego napinasz ? generalnie ile trzeba miec lat, oraz jak najebane pod kopulem i zupelny brak zajec, aby wstawic kurwa taki pierodl. Bo sory rozumiem jakbym napierdalal Cie cala mape wyrzucal, dawal bana, kicka lub chuja do mordy. A Ty jebany malolacie najwyrazniej cieszysz sie z dobrodziejstw rodzicow ktorzy kupili komputer i placa za prad i internet. Idz matematyke odrabiac i nie szukaj konfliktu bo sie przyjebie jesli do tego dazysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 co za tępe dziecko.. nie masz prawa slapowac mnie bez powodu i chuj. ządam żeby msQ mnie przeprosil.. tylko tyle, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mescalina Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 dostales przeprosiny w 1szym mym poscie possij, pocaluj i wytrzyj pozniej usta, tez sie ciesze ze skonczyles juz 17 lat, rodzice tez sie ciesza, a jesli nie zrozumialas co inni Ci napisali, to juz Twoj ujebany problem z jebana dupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthrow Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 dostales przeprosiny w 1szym mym poscie possij, pocaluj i wytrzyj pozniej usta, tez sie ciesze ze skonczyles juz 17 lat, rodzice tez sie ciesza, a jesli nie zrozumialas co inni Ci napisali, to juz Twoj ujebany problem z jebana dupa. dobry kozak przez kabel ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? tranzwestyto pierdolony :-| zamknij pizde popraw bryle i przepraszaj ladnie jak na admina przystalo dostales przeprosiny w 1szym mym poscie possij, pocaluj i wytrzyj pozniej usta, tez sie ciesze ze skonczyles juz 17 lat, rodzice tez sie ciesza, a jesli nie zrozumialas co inni Ci napisali, to juz Twoj ujebany problem z jebana dupa. dobry kozak przez kabel ;] dokladnie.. wieszak jebany sie pręży przed monitorem.. zajebal liscia takiemu to by udawal, ze nie zyje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 dobry kozak przez kabel ;] zajebal liscia takiemu to by udawal, ze nie zyje. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 dago ogarnij czytanie ze zrozumieniem okej? ps. sorka za wypowiedzi na takim poziomie ale sami widzicie, ze z nim inaczej nie mozna Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 nie martw sie ukończyłem gimnazjum, i widzę wyraźnie podpisujesz sie pod czymś co ktoś napisał a potem robisz dokladnie to samo co w tresci twego przedmówcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ogolnie temat 4 fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 uwazam, ze naleza sie przeprosiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 wypierdalaj nikt Cie nie przeprosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 kuraw gosciu przyszedl kulturalnie napisal co mu sie nie podoba, a kazdy po nim jedzie w dodatku admin co zawinil, powinien powiedziec sorrry kurwa ponioslo mnie to go tyra... wez msq wyjdz na dwor pobiegaj jak jestes zdenerwowany, a nie tutaj jeszcze sie bardziej spinasz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 ukończyłem gimnazjum zartujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 ukończyłem gimnazjum zartujesz? a ktos tam nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ty juve nie zdołeś gimnazjum bo za gierka jeszcze nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 kuraw gosciu przyszedl kulturalnie napisal co mu sie nie podoba, a kazdy po nim jedzie w dodatku admin co zawinil, powinien powiedziec sorrry kurwa ponioslo mnie to go tyra... i ja sie pod tym podpisuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts