Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

msQ

ex
 Share

Recommended Posts

witajcie, może to nic wielkiego ale zabiłem go i bez powodu zaczął mnie slapować.. zapytałem za co? odp mi, ze ma zly dzien i mnie bedzie napierdalac.. brzydko z jego strony.. myslalem, ze admin jest od pilnowania porządku na serwerze a nie zabawy kosztem innych :-/

jak juz piszesz to co powiedziałem to pisz słowo w słowo ;-), kcesz admina ? zaplać tysiąc ojro :<

btw beczysz jakbym Cie napierdalal różowym dildo po odbycie a chyba to lubisz skoro piszesz jakiś popierdolony temat, dostałeś 3 slapy i co ? Zesrałes sie w spodnie i gowno chowasz w bucie ? masz na przeprosiny skarbie i caluj

dziewcze dlaczego napinasz ? generalnie ile trzeba miec lat, oraz jak najebane pod kopulem i zupelny brak zajec, aby wstawic kurwa taki pierodl. Bo sory rozumiem jakbym napierdalal Cie cala mape wyrzucal, dawal bana, kicka lub chuja do mordy. A Ty jebany malolacie najwyrazniej cieszysz sie z dobrodziejstw rodzicow ktorzy kupili komputer i placa za prad i internet. Idz matematyke odrabiac i nie szukaj konfliktu bo sie przyjebie jesli do tego dazysz.

ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? tranzwestyto pierdolony :-| zamknij pizde popraw bryle i przepraszaj ladnie jak na admina przystalo

dostales przeprosiny w 1szym mym poscie possij, pocaluj i wytrzyj pozniej usta, tez sie ciesze ze skonczyles juz 17 lat, rodzice tez sie ciesza, a jesli nie zrozumialas co inni Ci napisali, to juz Twoj ujebany problem z jebana dupa.

dobry kozak przez kabel ;]

dokladnie.. wieszak jebany sie pręży przed monitorem.. zajebal liscia takiemu to by udawal, ze nie zyje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.