Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

FAME IDIOTA

bubek
 Share

Recommended Posts

Składam skarge na tą kurwe glupią ktora poluje na mnie już kilka dni aby zbanować. Biega koleś odpalony nonstimowiec , więc uniemozliwiam mu gre waląc głowe na starcie, aby zostal on zbanowany za tk i wyszedl bo ciagle mi oddawal i nabijał sobie tk. A fame admin zasrany kurwa zbanował mnie na tydzien za celowe tk , zamiast kolesia co biegał na czitach, weź sie kurwa zastanow dzieciaku. czekam na unbana STEAM_0:1:36844210

i takim ciotom to admina zabierać....

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

opanuj się to po pierwsze, po drugie to za to co tutaj o mnie napisałeś to powinieneś dostać następny tydzień. Wyszedłem z serwera lecz po 10 minutach woła mnie sebek bo oczywiście ty napierdalasz wszystkich w timie. Wszedłem na specta, patrze na Ciebie parę rund i widzę że napierdalasz się z jakimś gangsterem którego uważasz za czita bo ma staty 2:3. Dałem Tobie bana na tydzień(bo to nie pierwsza taka sytuacja!) i jemu też proszę na przedłużenie bo dostał wcześniej niż ja chciałem go zbanować od serwera i tylko na 15 min. A i jeszcze na około wszystkich obrażasz, co ty kurwa myślisz że ty bóg tego serwera jesteś?

idioto jebany, koleś miał 5:0 jak grałem, widziałem ze jest odpalony to walilem go, wyjmij logi kurwa i zobacz co sam napisal " chyba wiadome ze jak nonstimowiec to na czitach gram " w zadnego sebka nie walilem wiec odbij, może raz niechcący dostał ... takich jak ty to trzeba obrazac bo inaczej nie dotrze do tego pustego gimnazjalnego , 16sto letniego łba .ps. nie pierwsza sytuacja? to kurwa udowodnij mi inne jak taki hejter jesteś, nie mam zwyczaju napierdalania po swoich, ja przewaznie od kogos dostaje. Włącz mozg jak grasz i sie przekonasz

wiesz chyba po to jest forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć a ja całą akcję widziałem przez parę rund więc już się nie spinaj, odpoczniesz, wrócisz i może będzie inaczej bo tylko co przyszedłeś na serwer i już wielki pan i robi szum. ogarnij

doliczcie mu jeszcze godziny za przeklinanie,

czy WAS pojebalo?

Koles wkurwia sie bo jakis idiota nie daje mu grac, dostaje beton, jeszcze sie kurwa czepiacie i medrkujecie, zamiast unban i przeprosiny, co sie dzieje z wami?

Prawda jest taka, ze mamy moze z 25 adminow, 10 nikt wcale nie zna, 7 ma IQ rowne redqu, 5 nic nie wie, 3 czasem wejdzie i od swieta wypierdoli smiecia na mh.

PS.

Wnosze o dozywotni zakaz pisania dla Cartmana.

cycu, ja bylbym!

Tak powaznie, to jest paru, obrazilem niektorych wrzucajac ich do wora z tym motlochem.

Prawie zawsze pisze do neolita, najczesciej on spelnia moje prosby betonow, pozniej pewnie dyrek aka wasz pan, reszta albo mixuje i nie wejdzie, albo gra na innym serwerze i pierdoli to, albo ich zwyczajnie nie ma.

Czesto jest tak, ze nawet o normalnej porze nie ma do kogo isc...

Cartman zamknij ryj bo zadzwonie po podnosnik i cie w koncu wywioza na spacer z domu.

oglądałem demko i jakoś on mi na czita nie wygląda :shock: a ty najpierw biłeś sebka i przy tym paru innym a później tego gangstera. dokładnie 8:05, cała 11 minuta, 12:45 i 15 minuta demka z inferno. dla mnie tyle wystarcza.

a ty za to Ośka zawsze jesteś i zawsze możesz że 24/7 mógłbyś być na serwie i wszystkich banować -,-

nie mam tu żadnych adminów w znajomych po za sakturem, którego nie było, ciekawe jak miałem cycu zawołać tego admina? zadzwonić do Boga? jak namiarów brak. jeżeli ten gangster jest czysty wg Ciebie to zrzeknij się admina , bo chłopie nie umiesz odróżnić kolesia z aimem i skanem od normalnego gracza. ehhh ....

ps. sebek by zawołał - ja widziałem jego 2 akcje i mi wystarczyło.i Odrazu go jechałem bo umiem rozróżnić niestety kogoś na czitach od czystego.

Ursek dzieje sie nie tak, bo sobie za dużo pozwalacie, dostałem ostatnio od Ciebie bana za nick, a czemu mialem nick : admini ssą mi pałe? bo na he_hole któryś z was mnie wypierdolił 3s przed końcem mapy. Abym nie dostał złota, czy to jest takie zabawne? Byłeś Ty na serwie marny i jeszcze inni... mnie to nie bawiło w ogóle..

Inna akcja - na awp4one votowanie, czy mi zajebać beton ( bana ) i 3/4 głosów było na tak, wszyscy gadali żeby mnie zbanować, juve sobie plan obmyślał jak mi załatwić perma, i jakiemuś dyrkowi nakłamać , pytał oczywiście czy ktoś będzie z nim i potwierdzi że bluzgałem wszystkich itd, ale się rozmyślił bo doszedł do wniosku ze go wychujają i będzie lipa..

niżej daje 3 skromne dowody.

awp4one0001.th.png

awp4one0002.th.png

awp4one0003x.png

Uploaded with ImageShack.us

kolejna akcja - Fame, mam nick gówna biją czy coś takiego, a on mi zmienia nick - jestem gównem, inteligentnie...

mam nick gownofrejmowski czy jakoś tak, a fame mnie wypierdala i powołuje sie że , redqa wyjebał juve za nick jude, to dzisiaj on mnie zbanuje za nick taki. i pokażcie mi podobieństwo w nick gownofrejmowski i fame?

i teraz pytanie do was - CZY TO KURWA NORMALNE JEST? PO TO WAM TEN ADMIN? ŻEBY ODPIERDALAĆ CIĄGLE ?

ale sie rozpisałem :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.