bubek Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Składam skarge na tą kurwe glupią ktora poluje na mnie już kilka dni aby zbanować. Biega koleś odpalony nonstimowiec , więc uniemozliwiam mu gre waląc głowe na starcie, aby zostal on zbanowany za tk i wyszedl bo ciagle mi oddawal i nabijał sobie tk. A fame admin zasrany kurwa zbanował mnie na tydzien za celowe tk , zamiast kolesia co biegał na czitach, weź sie kurwa zastanow dzieciaku. czekam na unbana STEAM_0:1:36844210 i takim ciotom to admina zabierać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 opanuj się to po pierwsze, po drugie to za to co tutaj o mnie napisałeś to powinieneś dostać następny tydzień. Wyszedłem z serwera lecz po 10 minutach woła mnie sebek bo oczywiście ty napierdalasz wszystkich w timie. Wszedłem na specta, patrze na Ciebie parę rund i widzę że napierdalasz się z jakimś gangsterem którego uważasz za czita bo ma staty 2:3. Dałem Tobie bana na tydzień(bo to nie pierwsza taka sytuacja!) i jemu też proszę na przedłużenie bo dostał wcześniej niż ja chciałem go zbanować od serwera i tylko na 15 min. A i jeszcze na około wszystkich obrażasz, co ty kurwa myślisz że ty bóg tego serwera jesteś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 idioto jebany, koleś miał 5:0 jak grałem, widziałem ze jest odpalony to walilem go, wyjmij logi kurwa i zobacz co sam napisal " chyba wiadome ze jak nonstimowiec to na czitach gram " w zadnego sebka nie walilem wiec odbij, może raz niechcący dostał ... takich jak ty to trzeba obrazac bo inaczej nie dotrze do tego pustego gimnazjalnego , 16sto letniego łba .ps. nie pierwsza sytuacja? to kurwa udowodnij mi inne jak taki hejter jesteś, nie mam zwyczaju napierdalania po swoich, ja przewaznie od kogos dostaje. Włącz mozg jak grasz i sie przekonasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 weź bubek się ogarnij nie tylko w niego strzelałeś ale i we mnie i kilku innych graczy, może po tym banie się ogarniesz i nie będziesz napierdalał po swoich a i do miecza to sobie kolegów wołaj jeśli masz może któryś Ci obskoczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 " chyba wiadome ze jak nonstimowiec to na czitach gram " no dal jeszcze adres i wgl wyslal zdjecia swoje wrzucil sie sam na bl i wgl Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 gimnazjum skończyłem jak chciałbyś wiedzieć ale czy ty je ukończyłeś to bardzo wątpię :-| a ban słuszny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 skonczylem technikum gnoju więc na pan do mnie. cartman na chuj sie wpierdalasz znów? prosi cie ktoś? logi wszystko powiedzą ! sobie przeczytaj jak ci udostepnia i zamknij tą szczekaczke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 wiesz chyba po to jest forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć a ja całą akcję widziałem przez parę rund więc już się nie spinaj, odpoczniesz, wrócisz i może będzie inaczej bo tylko co przyszedłeś na serwer i już wielki pan i robi szum. ogarnij Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 i bedzie zawsze szum jak takie gówno jak ty za darmo mnie banować bedzie, nie umiesz sobie poradzić z czitem to ja sobie z nim radziłem po swojemu! żądam unbana bo za darmo bana dostałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 za darmo bana dostałem tępaku za darmo nie dostałeś tylko za tk, 2 razy mnie zabiłeś i zrobiłeś reconecta żeby kary nie dostać, później napierdalałeś po innych nie liczą przy tym obrazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 nie było mnie na serwie i nikt mnie nie wołał że czit a Sebek raczej by wołał bo miał admina i umie rozróżnić! wołał mnie bo oczywiście ty napierdalasz cały tim i nie da się grać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 żądam ta... bubek nie masz wrażenia, że w ostatnich dniach coś sie dzieje nie tak? W dobrą strone to nie idzie. Poza tym proponuje grzeczniej mimo nerwów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 kurwe glupią ktora | fame admin zasrany | takim ciotom | idioto jebany za tk dostał, a za obrazę admina w regulaminie ile było? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 nie wiem Karaś ale ja już na to przymknąłem oko. Dostał za to co widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 sciagnac demko z tejmapy ... zobaczyc czy ten ns jebany czitowal... jak czitowal unban dla bobka a jak czysty to perm dla bobka a co sie rzucasz w famejA ROBILES TK I JESZCZE PLACZESZ pojebany Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 bubek, a wołałeś któregoś admina żeby zbanował czita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 doliczcie mu jeszcze godziny za przeklinanie, czy WAS pojebalo? Koles wkurwia sie bo jakis idiota nie daje mu grac, dostaje beton, jeszcze sie kurwa czepiacie i medrkujecie, zamiast unban i przeprosiny, co sie dzieje z wami? Prawda jest taka, ze mamy moze z 25 adminow, 10 nikt wcale nie zna, 7 ma IQ rowne redqu, 5 nic nie wie, 3 czasem wejdzie i od swieta wypierdoli smiecia na mh. PS. Wnosze o dozywotni zakaz pisania dla Cartmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 czyli niema żadnego dobrego admina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 dobra oska, pręty w ruch i spierdalaj bo magnesem poszczuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 cycu, ja bylbym! Tak powaznie, to jest paru, obrazilem niektorych wrzucajac ich do wora z tym motlochem. Prawie zawsze pisze do neolita, najczesciej on spelnia moje prosby betonow, pozniej pewnie dyrek aka wasz pan, reszta albo mixuje i nie wejdzie, albo gra na innym serwerze i pierdoli to, albo ich zwyczajnie nie ma. Czesto jest tak, ze nawet o normalnej porze nie ma do kogo isc... Cartman zamknij ryj bo zadzwonie po podnosnik i cie w koncu wywioza na spacer z domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 oglądałem demko i jakoś on mi na czita nie wygląda :shock: a ty najpierw biłeś sebka i przy tym paru innym a później tego gangstera. dokładnie 8:05, cała 11 minuta, 12:45 i 15 minuta demka z inferno. dla mnie tyle wystarcza. a ty za to Ośka zawsze jesteś i zawsze możesz że 24/7 mógłbyś być na serwie i wszystkich banować -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 reszta albo mixuje i nie wejdzie, albo gra na innym serwerze i pierdoli to, albo ich zwyczajnie nie ma. Albo zwyczajnie do nich nie piszesz , albo zwyczajnie nie masz ich na stimie , albo zwyczajnie nie znasz nicku , albo zwyczajnie nie wiesz co napisac itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 umrzyj dałnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 nie Senseju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 nie mam tu żadnych adminów w znajomych po za sakturem, którego nie było, ciekawe jak miałem cycu zawołać tego admina? zadzwonić do Boga? jak namiarów brak. jeżeli ten gangster jest czysty wg Ciebie to zrzeknij się admina , bo chłopie nie umiesz odróżnić kolesia z aimem i skanem od normalnego gracza. ehhh .... ps. sebek by zawołał - ja widziałem jego 2 akcje i mi wystarczyło.i Odrazu go jechałem bo umiem rozróżnić niestety kogoś na czitach od czystego. Ursek dzieje sie nie tak, bo sobie za dużo pozwalacie, dostałem ostatnio od Ciebie bana za nick, a czemu mialem nick : admini ssą mi pałe? bo na he_hole któryś z was mnie wypierdolił 3s przed końcem mapy. Abym nie dostał złota, czy to jest takie zabawne? Byłeś Ty na serwie marny i jeszcze inni... mnie to nie bawiło w ogóle.. Inna akcja - na awp4one votowanie, czy mi zajebać beton ( bana ) i 3/4 głosów było na tak, wszyscy gadali żeby mnie zbanować, juve sobie plan obmyślał jak mi załatwić perma, i jakiemuś dyrkowi nakłamać , pytał oczywiście czy ktoś będzie z nim i potwierdzi że bluzgałem wszystkich itd, ale się rozmyślił bo doszedł do wniosku ze go wychujają i będzie lipa.. niżej daje 3 skromne dowody. Uploaded with ImageShack.us kolejna akcja - Fame, mam nick gówna biją czy coś takiego, a on mi zmienia nick - jestem gównem, inteligentnie... mam nick gownofrejmowski czy jakoś tak, a fame mnie wypierdala i powołuje sie że , redqa wyjebał juve za nick jude, to dzisiaj on mnie zbanuje za nick taki. i pokażcie mi podobieństwo w nick gownofrejmowski i fame? i teraz pytanie do was - CZY TO KURWA NORMALNE JEST? PO TO WAM TEN ADMIN? ŻEBY ODPIERDALAĆ CIĄGLE ? ale sie rozpisałem :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts