Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci

IKillYou
 Share

Recommended Posts

Twój nick(też w temacie): ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci

Twoje steam id: STEAM_0:1:11129597

link do screena bana: Żadnych screenów nie było.

własne alibi: Wytłumacz mi Ruda za co ten ban na tydzień dostałem? Koleś rzucił he pod nogi połowie TT. wcześniej widziałem, że pisałaś na admin czacie, więc napisałem(cytat z konsoli):

ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : ruda zbanuj orezha

ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : rzucul nam 2x he pod nogi

A tu ban na tydzień, powód totalnie nie jasny, więc należy chyba się unban i przeprosiny, nie? Chyba, że powód jest tylko dobrze ukryty....

nukep.jpg

Dodaje screen z gry, jbc.

jeszcze Misiek trzeba dodac WYPIERDALAJ albo SPIERDALAJ nie pamietam dokladnie... A sytuacja byla tak ze zartowalam sobie z Czosnkiem a tu nagle ni stad ni z owad taki tekst... Kurwa nauxcz sie szacunbku i kultury do kobiet bo ja bym ci ja patelnia w ten pusty leb wpierdzielila :( pozdrawiam

Co wy wszyscy, że tak się wyrażę pierdolicie?

Nie wiem co sobie wymyśliliście, ale nie obrażałem Rudej =.=' Nawet nie miałem powodu tego robić? Pojebało się wam we łbach. Nie zmyślajcie sobie i tyle =.=

@ORZRH nick w grze?

Mógł być to jakiś podszyty noob, ale nick tego typa był ORZEH

@EDIT

Powód 'kurwĄ nie jestem' <- ok jak bym powiedział cokolwiek do Ciebie takiego to byłoby jasne, ale nawet przez myśl mi to nie przeszło =.=' bo po chuja miałem cie obrażać? Zastanów się.

@Misiek

Nie zmyślaj na pewno tak nie napisałem. Zgraj logi z servera i udowodnij.

Nie miałem żadnych wontów do Rudej, więc nie widze powodu, że miałbym ją obrażać. Może to było do kogoś innego i ze złej interpretacji wyszło jak wyszło.

@TOPIC

niech zgrają logi i mi to udowodnią. Narazie ma być unban.

@ olemba

Kolejny nabijacz postów.

Nie złego i obraźliwego nie powiedziałem, czekam na dowody, albo na unban. Nie miałem celu w tym, tylko chciałem, żeby typa co rzucał he zbanować. Nic w tym złego. I powiedz Ruda czy to było na Say czy mikro? Bo jak Say, to logi można sprawdzić, a jak mikro to musicie mi uwierzyć, że nie miałem powodu żeby Cie obrażać. I tylko nie zmyślajcie.

z wypowiedzi miśka można wnioskować że say , wczoraj ściągnąłem demko z tej mapy nie było tego ale nie było tez kilku rzeczy więc po prostu uważam że demko nie pokazuje wszystkiego albo co bo nie było tego że dostał bana ani nawet tego co sam mówi że pisał o tym granacie itp wiec niewiem i chuj

Sluchaj kolego. Wypierasz sie teraz. Ja sobie w kasze napluc jakims smarkom nie dam. Kazdy dobrze wie ze daje malo banow. Ale ty na niego zaslozyles. Z takimi tekstami mozesz wyjezdzac do swoich kolezanek. Ale ja jestem tu Krolowa :( Potrafie zniesc wiele... Ale takich tekstow nie zniose tym bardziej ze mnie mlody cwaniaczku nie znasz. Jeszcze byles tak mily ze napisales to duzymi literami. Kazdy kto wtedy gral moze potwierdzic jaki niemily tekst wjebales na moja cudowna osobe. Wjec ja historii z palca sobie nie wyssalam!!

Wiec chyba wszystko jasne. Ah no tak niby czemu mial bys mi jechac. Nie wiem moze o czosnka byles zazdrosny (twoj kolega od serca czy co?) Czekam na porzadne przeprosiny moze sie skroci kare. Ale jak narazie nie jestem w nastroju po tym jak pierdolisz takie bzdury..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAx10000000000000000000000000000000

Przeczytajcie NICK!! Tam jest ToSieNieSniToSiaWNickuNieMiesci

Mój ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci

OMG jakiś plebs wszedł na podobny nick i mnie wrobił.... Tak samo jak pewnie wszedł na ORZEH i rzucał he. Sorka, że oskarżałem Was o kłamstwa, ale widzicie jaka to była sytuacja. Zgarnij Steam ID tego typa i daj mu perma ; )

I też żądam przeprosin. I dobrze że się wyjaśniło....

"ToSieNieSniToSiaWNickuNieMiesci" say "RUDA TY JEBANA DZIWKO SPIERDALAJ KURWO"

"ORZEH" STEAM USERID validated

ORZEH , ORZECHOWYYY

Steamid: STEAM_0:0:224035

Used: 2,684

"ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci zostal zbanowany na 1 tydzien (10080 minutes). Przyczyna: kurwa nie jestem .")

wiec to ORZEH wyzwal Sylwie. 2 tygodnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.