IKillYou Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Twój nick(też w temacie): ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci Twoje steam id: STEAM_0:1:11129597 link do screena bana: Żadnych screenów nie było. własne alibi: Wytłumacz mi Ruda za co ten ban na tydzień dostałem? Koleś rzucił he pod nogi połowie TT. wcześniej widziałem, że pisałaś na admin czacie, więc napisałem(cytat z konsoli): ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : ruda zbanuj orezha ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : rzucul nam 2x he pod nogi A tu ban na tydzień, powód totalnie nie jasny, więc należy chyba się unban i przeprosiny, nie? Chyba, że powód jest tylko dobrze ukryty.... Dodaje screen z gry, jbc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 powód totalnie nie jasny "Powód kurwa nie jestem " dla mnie jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Szkoda, ze wlasnie wyszedlem z gry, bo mialbym screena z konsoli z Twoimi popisami. Cos w ten desen: "RUDA TY POJEBANA KURWO" Ban jak najbardziej sluszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 co za mapa była ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 jeszcze Misiek trzeba dodac WYPIERDALAJ albo SPIERDALAJ nie pamietam dokladnie... A sytuacja byla tak ze zartowalam sobie z Czosnkiem a tu nagle ni stad ni z owad taki tekst... Kurwa nauxcz sie szacunbku i kultury do kobiet bo ja bym ci ja patelnia w ten pusty leb wpierdzielila pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : ruda zbanuj orezhaToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : rzucul nam 2x he pod nogi Chyba Cie pojebało sprzedawco. Ban słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : ruda zbanuj orezhaToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : rzucul nam 2x he pod nogi Chyba Cie pojebało sprzedawco. Ban słuszny. haha, +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Witam,byłem i widziałem Ban jak najbardziej słuszny!!!ciesz się że tylko 7 dni!!! Z naszą Ruda można żartować i mogą żartować,ale nie licznym a i nieliczni takich słów(pisowni) nie używają. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IKillYou Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Co wy wszyscy, że tak się wyrażę pierdolicie? Nie wiem co sobie wymyśliliście, ale nie obrażałem Rudej =.=' Nawet nie miałem powodu tego robić? Pojebało się wam we łbach. Nie zmyślajcie sobie i tyle =.= @ORZRH nick w grze? Mógł być to jakiś podszyty noob, ale nick tego typa był ORZEH @EDIT Powód 'kurwĄ nie jestem' <- ok jak bym powiedział cokolwiek do Ciebie takiego to byłoby jasne, ale nawet przez myśl mi to nie przeszło =.=' bo po chuja miałem cie obrażać? Zastanów się. @Misiek Nie zmyślaj na pewno tak nie napisałem. Zgraj logi z servera i udowodnij. Nie miałem żadnych wontów do Rudej, więc nie widze powodu, że miałbym ją obrażać. Może to było do kogoś innego i ze złej interpretacji wyszło jak wyszło. @TOPIC niech zgrają logi i mi to udowodnią. Narazie ma być unban. @ olemba Kolejny nabijacz postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ban słuszny. nie sluszny !!! perm mial byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Narazie ma być unban. juz daje, przeraszam panie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 ja bym ci ja patelnia w ten pusty leb wpierdzielila Prawdziwa Ruda Kobieta +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IKillYou Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Nie złego i obraźliwego nie powiedziałem, czekam na dowody, albo na unban. Nie miałem celu w tym, tylko chciałem, żeby typa co rzucał he zbanować. Nic w tym złego. I powiedz Ruda czy to było na Say czy mikro? Bo jak Say, to logi można sprawdzić, a jak mikro to musicie mi uwierzyć, że nie miałem powodu żeby Cie obrażać. I tylko nie zmyślajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 z wypowiedzi miśka można wnioskować że say , wczoraj ściągnąłem demko z tej mapy nie było tego ale nie było tez kilku rzeczy więc po prostu uważam że demko nie pokazuje wszystkiego albo co bo nie było tego że dostał bana ani nawet tego co sam mówi że pisał o tym granacie itp wiec niewiem i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Sluchaj kolego. Wypierasz sie teraz. Ja sobie w kasze napluc jakims smarkom nie dam. Kazdy dobrze wie ze daje malo banow. Ale ty na niego zaslozyles. Z takimi tekstami mozesz wyjezdzac do swoich kolezanek. Ale ja jestem tu Krolowa Potrafie zniesc wiele... Ale takich tekstow nie zniose tym bardziej ze mnie mlody cwaniaczku nie znasz. Jeszcze byles tak mily ze napisales to duzymi literami. Kazdy kto wtedy gral moze potwierdzic jaki niemily tekst wjebales na moja cudowna osobe. Wjec ja historii z palca sobie nie wyssalam!! Wiec chyba wszystko jasne. Ah no tak niby czemu mial bys mi jechac. Nie wiem moze o czosnka byles zazdrosny (twoj kolega od serca czy co?) Czekam na porzadne przeprosiny moze sie skroci kare. Ale jak narazie nie jestem w nastroju po tym jak pierdolisz takie bzdury.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 L 02/01/2011 - 23:56:27: "ToSieNieSniToSiaWNickuNieMiesci<0:224035>0:224035> <0:224035>0:224035> <0:224035>0:224035> <0:224035>0:224035> <0:224035>0:224035> <0:224035>0:224035> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthrow Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ban słuszny, napisałeś na say'u i się nie wypieraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 haha ale debil Link to comment Share on other sites More sharing options...
IKillYou Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAx10000000000000000000000000000000 Przeczytajcie NICK!! Tam jest ToSieNieSniToSiaWNickuNieMiesci Mój ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci OMG jakiś plebs wszedł na podobny nick i mnie wrobił.... Tak samo jak pewnie wszedł na ORZEH i rzucał he. Sorka, że oskarżałem Was o kłamstwa, ale widzicie jaka to była sytuacja. Zgarnij Steam ID tego typa i daj mu perma ; ) I też żądam przeprosin. I dobrze że się wyjaśniło.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 "ToSieNieSniToSiaWNickuNieMiesci" say "RUDA TY JEBANA DZIWKO SPIERDALAJ KURWO" "ORZEH" STEAM USERID validated ORZEH , ORZECHOWYYY Steamid: STEAM_0:0:224035 Used: 2,684 "ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci zostal zbanowany na 1 tydzien (10080 minutes). Przyczyna: kurwa nie jestem .") wiec to ORZEH wyzwal Sylwie. 2 tygodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Tu muszę się z nim zgodzić nawet steam ID się nie zgadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ale to ten orzech? ten ORZEH? ten od nas? I kill You wiec ja przepraszam. Zaszlo poprostu nieporozumienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 a to huj haha to ten orzeh co rozpierdala 11 na he_hole jak jest 10vs 10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 a to huj haha to ten orzeh co rozpierdala 11 na he_hole jak jest 10vs 10 ? tak, dokladnie ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 o żesz Ty chuju... hahahahh rozdupi mi cycki ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts