Chirurg.WIADRO Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Imie: Damian Wiek: 17/ w tym roku 18 Nick w cs'e: Chirurg Nick STEAM: mazur2345 Ile grasz na serwerach wch? : Oj sporo ;D Średnio godzin? : Różnie bywa ale przeważnie 2-4 Zajęcia: Play cs, play football. Miałem admina? : Yes i mam go dalej Gdzie? : Tutaj Umiejętności : Zależy w jakiej dziedzinie ;D Co mogę zaproponować? : Reklama serwera, nie ma opierdalania się, miłą atmosferę Dlaczego ja? : Why not ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 albo mam 5 de ja vu albo to juz 5 razy widzialem gdzies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`eRPeKa. Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Tak!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 albo mam 5 de ja vu albo to juz 5 razy widzialem gdzies Nie możliwe abyś widział to tutaj gdyż składam te podanie pierwszy raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3155 http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3148 ctrl c + ctrl v pograj najpierw mlody , poznaj ludzi a nie ze ty po 2 tyg po zarejestrowaniu juz na 2 SERWIE chcesz wladze bo skonczysz jak fuks a to szkoda by bylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 pograj najpierw mlody , poznaj ludzi a nie ze ty po 2 tyg po zarejestrowaniu juz na 2 SERWIE chcesz wladze +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 na 4fun ? NIE KURWA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 pograj najpierw mlody , poznaj ludzi a nie ze ty po 2 tyg po zarejestrowaniu juz na 2 SERWIE chcesz wladze bo skonczysz jak fuks a to szkoda by bylo +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 pograj najpierw mlody , poznaj ludzi a nie ze ty po 2 tyg po zarejestrowaniu juz na 2 SERWIE chcesz wladze bo skonczysz jak fuks a to szkoda by bylo Nie gram tutaj dwóch tygodni. Grałem tu wiele wcześniej. Bodajże od 2008-2009 tylko miałem przerwę. Grałem na starym W3. Więc nie mów mi tu o dwóch tygodniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Grałem na starym W3 nie na 4 fun. przynajmniej nikt Cie nie kojarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Grałem na starym W3 nie na 4 fun. przynajmniej nikt Cie nie kojarzy. Ale z tego co patrzę to wszyscy ze starego W3 grają na 4fun Ciężko dać komuś szansę ? tylko odrazu pojazd musi być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Masz admina na W3 i tam się nim baw. Na 4 fun i tak adminów jak mrówków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ciężko dać komuś szansę ? tylko odrazu pojazd musi być dla tego że tak to traktujesz to ja na nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Masz admina na W3 i tam się nim baw. Na 4 fun i tak adminów jak mrówków. Mało kiedy widzę jakiegoś. Najczęściej pojawiają się wieczorami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 nie na 4 fun. przynajmniej nikt Cie nie kojarzy. Ja jesten neutralny w tej wypowiedzi ale powiem Ci bathon ze ja nawet zapomnialem ze VODKA to byles ty na serwie ;d [ Dodano: 2011-02-03, 17:29 ] Masz admina na W3 i tam się nim baw. Na 4 fun i tak adminów jak mrówków. Mało kiedy widzę jakiegoś. Najczęściej pojawiają się wieczorami. Najczęściej od godzin od 5:00 do 18:00 ludzie są zajęci nauka/praca ewentualnie rodzina wiec wiesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ja jesten neutralny w tej wypowiedzi ale powiem Ci bathon ze ja nawet zapomnialem ze VODKA to byles ty na serwie ;d a potem aga wymyslila batHon ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 nie :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ciężko dać komuś szansę ? tylko odrazu pojazd musi być jaki pojazd? wjechalem Ci na ambicje choc raz? ktokolwiek? btw juz znalazlo sie kilka osob (nie bede wymienial), ktore dostaly szanse zbyt szybko i widac bylo efekt. [ Dodano: 2011-02-03, 19:28 ] aga wymyslila batHon taki chuj ;d ja Ci powiedzialem ze mi tak kumple mowia i sobie zrobie taki nick w cs, tyle ze chcialem jakos go UrOzMaJcIć i mi wymyśliłaś batHon ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Nie. widze go pare dni na servie i jak narazie niezbyt dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts