Rosol88 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Witajcie Mowiac krotko chcialbym zlozyc podanie na admina cudownego serweru Wiejska-Chata.pl Gram tu od ponad roku dokladnie od stycznia 2010 z delikatnymi przerwami jedni odchodzili pojawiali sie lub znikali a ja nadal jestem z wiejska chata i ludzmi ktorzy graja na tym cudownym serwerze Coz moge powiedziec wieskszosc ludzi zna mnie jako nie okszesanego wariata ale potrafie tez byc powazny i stanowczy jestem wyczulony na punkcie cheatowania wiec wydaje mi sie ze to jedna z moich zalet, na granie w counter strike poswiecam okolo 3 gdzin codziennie bez wyjatkow a czasem nawet wiecej. Wydaje mi sie ze zasluguje na admina poniewaz mam pewna wiedze na temat naszego serveru oraz moim prywatnym marzeniem jest troche podniesc jego standardy nie zeby byly niskie hehe ale glownie chodzi mi o strone ktora nie jest zbyt czesto aktualizowana czym ja moglbym sie zajac gdyz studiuje na wydziale Informatyki W Chester, Cheshire Anglia i mam jako takie pojecie w tym temacie Na koniec chcialem tylko pozdrowic wszystkich i dodac ze jesli maja jakies obiekcje na moj temat to moga smialo tu napisac tylko rpsze bez textow rosol ssie itp pozdrawiiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 rosol ssie. Rosol spoko gosciu tylko boje sie ze jako admin z flagami sie nie sprawdzi i bedzie pozniej niesympatycznie :/ Niemniej jak zna sie na informatyce to dajcie mu technika i free slota zeby cos pomagal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 o znaczy podniesc standardy :> roziwin to prosze obrazanie jest fajne jeli o to chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 rosol ssie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosol88 Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 chodzilo mi bardziej o wiecej map itp lepsza reklama dla serv abo na war 3 mdzie i na innych nikt prawie nie siedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 reklama ? ale do tego nie trzeba mieć admina, powiem więcej, to za to można mieć adma ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 jesli chodzi o "wiecej map" to temat cały czas otwarty map jest w chuj, ale przewaznie ludzie wybierają i grają te , które znają ... czyli od 1hp_he do de_dust. reklama - hmm kazda pomoc się przyda, obecnei ruszylismy z reklamą , ale przydałoby się więcej werwy w tym. ogólnie poczytaj forum, coś na pewno dla siebie znajdziesz no i w sumie to tyle . Człowiek z Ciebie porządny, wiec predyspozycje masz.. ale naciep troche postów na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 po chuj na sile ma spamowac, zeby tylko numerki nabijac. Dajcie mu pomoc jakos (technik, admina na w3) jednak ja bym sie opowiadal zeby jednak na tym 4funie nie mial flag zeby nie bylo sytuacji jak z fuksem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Dobra interpunkcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 lepiej oddajcie fuksowi niz mu dajcie ;f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 jak dla mnie rosol dales sie poznac jako dwulicowy cham ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosol88 Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 ale tu mowimy o adminie a nie o dwulicowosci i to ty jestes dwu licowa ja ci screenow po cichaczu nie robilem [ Dodano: 2011-02-04, 19:09 ] ale nie chodzi w tym temace aby sie klucic tylko rozwazyc moja kandydature wiec jak macie pisac takie pierdoly to lepiej wogole nie piszcie czekam na odpowiedz kogos sesownego pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 kogos sesownego 87 1140 2004 0000 3002 3803 4081 tu wpisowe spłacamy a kwota taka aby na weekend starczyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosol88 Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 300 zl starczy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 sto dzis sto jutro sto w niedziele hm.. w sumie starczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 w sobote zawsze braknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 czekam na odpowiedz kogos sesownegonie, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 ale tu mowimy o adminie a nie o dwulicowosci i to ty jestes dwu licowa ja ci screenow po cichaczu nie robilem jestes ułomny, wiem bo dobrze wiesz, ze nikt Ci screenow nie robil, ale nie wazne. Jak masz z tym problem to zapytaj wolnego to Ci powie to co ja. Nie potrzeba nam admina, ktory udaje ze wszystko ladnie pieknie, a do innych pierdoli i wyzywa od kurw. Siema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 czekam na odpowiedz kogos sesownego Kazdy gracz jest sensowny. Ja celowo sie wstrzymuje zeby zobaczyc jak reaguja na Ciebie inni gracze i admini. Nie chce powtorki z fuksa - gral z nami dlugo, dostal flagi a jak mu je wzielismy to sie obrazil i poszedl fpisdu. Tym samym stracilismy jedna z barwniejszych postaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 pamiętaj 300zł i masz mój głos ale jak cos nie jestem przekupny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts