Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

kubus^^

Recommended Posts

Wbijam sobie dzis na serwer po godzinie 12:00 i usłyszałem że jest jakaś kłótnia o kluby ekstraklasy a dokładniej o Jagiellonia. A jako że jestem z rejonu B-stoku zacząłem jej bronić wszystko pięknie i ładnie do póki kubus^^ nie napisał na sayu

kubus^^ : JEBAC MAME CHIRURGA I JAGIELONIE

Prosił bym o jakąś karę dla tego ... .

Też jestem za Jagiellonią, ale każdy ma swoje zdanie na temat klubów i każdy broni swojego. Wjechał Ci na markę i co w związku z tym? Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma? Długo tu nie grasz, a takie wyzywanie matek jest na porządku dziennym, więc albo się do tego przyzwyczaisz, albo tak szybko odejdziesz z tego serwera, jak szybko na niego przyszedłeś.

Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma?

+1

Wbijam sobie dzis na serwer po godzinie 12:00 i usłyszałem że jest jakaś kłótnia o kluby ekstraklasy a dokładniej o Jagiellonia. A jako że jestem z rejonu B-stoku zacząłem jej bronić

wystarczyło sie nie odzywać, nie sprowokowal bys nikogo i by nie bylo tego tematu :P

Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma?

+1

Na 5minut z powodem "obraza"

Gucio od Virusa dostał bana jak obrażał moją matkę.

Grałem tutaj rok po powstaniu W-CH i w ogóle inny klimat był.

Bathon piszesz "wystarczyło sie nie odzywać, nie sprowokowal bys nikogo i by nie bylo tego tematu :)"

Rozumiem żeby pisał coś na Jagę, ale kurwa bez przesady że wjeżdża na rodzinę takie zachowanie jest adekwatne do małego ilorazu inteligencji.

Też jestem za Jagiellonią, ale każdy ma swoje zdanie na temat klubów i każdy broni swojego. Wjechał Ci na markę i co w związku z tym? Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma? Długo tu nie grasz, a takie wyzywanie matek jest na porządku dziennym, więc albo się do tego przyzwyczaisz, albo tak szybko odejdziesz z tego serwera, jak szybko na niego przyszedłeś.

i dlatego gadalem niech troche pogra a nie kazda glupia obraza i ty juz placzesz na forum :>

ale masz takie podejscie widze ze skargami chcesz wplynac na decyzje o adminowanie dla ciebie :> pomysl konfidenci daleko nie dojdą na dluzsza mete :]

aaaa jebac jagielonie :P ale lepiej jak te wiesniaki beda mialy mistrza niz ta kurwa z warszawy :)

Na 5minut z powodem "obraza"

Jakby każdy dostawał takie bany to nikt by tu nie grał. To nie jest kulturalny serwer zrozum to.

Za przeklinanie też bany byś dawał? Przyszedłeś i chcesz robić jakaś rewolucje? Ty masz się dostosować do serwera nie on do Ciebie.

JUVE

aaaa jebac jagielonie :P ale lepiej jak te wiesniaki beda mialy mistrza niz ta kurwa z warszawy :)

Tu się zgadzam.

Piszesz że tymi skargami chcę wpłynąć na decyzje o aminowaniu dla mnie to napiszę jedynie że się mylisz.

K@r@S

Nie chcę wprowadzać chuj wie jakich rewolucji no ale bez przesady jakaś kultura obowiązuje, no chyba że jesteście wieśniakami z PGR'u to już zmienia postać rzeczy.

Dobra też będę wyzywał wszystkich i zobaczymy w przeciągu jakiego czasu dostanę bana.

VirusX

Powiadasz umiarkowane chamstwo ? nie chciałbym zobaczyć jakby było na maksymalnym poziomie.

Wbijam sobie dzis na serwer po godzinie 12:00 i usłyszałem że jest jakaś kłótnia o kluby ekstraklasy a dokładniej o Jagiellonia. A jako że jestem z rejonu B-stoku zacząłem jej bronić wszystko pięknie i ładnie do póki kubus^^ nie napisał na sayu

kubus^^ : JEBAC MAME CHIRURGA I JAGIELONIE

Prosił bym o jakąś karę dla tego ... .

arguing_internet_retarded.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.