Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Wbijam sobie dzis na serwer po godzinie 12:00 i usłyszałem że jest jakaś kłótnia o kluby ekstraklasy a dokładniej o Jagiellonia. A jako że jestem z rejonu B-stoku zacząłem jej bronić wszystko pięknie i ładnie do póki kubus^^ nie napisał na sayu kubus^^ : JEBAC MAME CHIRURGA I JAGIELONIE Prosił bym o jakąś karę dla tego ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinci Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 ja pierdole jakie sprzedawczyki graja jak tak kazdy by pisakl to by nikt tu nie gral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Ty byś dał jechać po swojej matuli każdemu ciulowi + twoja matka nie żyje. @No raczej w to wątpię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Też jestem za Jagiellonią, ale każdy ma swoje zdanie na temat klubów i każdy broni swojego. Wjechał Ci na markę i co w związku z tym? Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma? Długo tu nie grasz, a takie wyzywanie matek jest na porządku dziennym, więc albo się do tego przyzwyczaisz, albo tak szybko odejdziesz z tego serwera, jak szybko na niego przyszedłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma? +1 Wbijam sobie dzis na serwer po godzinie 12:00 i usłyszałem że jest jakaś kłótnia o kluby ekstraklasy a dokładniej o Jagiellonia. A jako że jestem z rejonu B-stoku zacząłem jej bronić wystarczyło sie nie odzywać, nie sprowokowal bys nikogo i by nie bylo tego tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma? +1 Na 5minut z powodem "obraza" Gucio od Virusa dostał bana jak obrażał moją matkę. Grałem tutaj rok po powstaniu W-CH i w ogóle inny klimat był. Bathon piszesz "wystarczyło sie nie odzywać, nie sprowokowal bys nikogo i by nie bylo tego tematu :)" Rozumiem żeby pisał coś na Jagę, ale kurwa bez przesady że wjeżdża na rodzinę takie zachowanie jest adekwatne do małego ilorazu inteligencji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Też jestem za Jagiellonią, ale każdy ma swoje zdanie na temat klubów i każdy broni swojego. Wjechał Ci na markę i co w związku z tym? Składałeś podanie o admina. Miałbyś go to wjebałbyś mu perma? Długo tu nie grasz, a takie wyzywanie matek jest na porządku dziennym, więc albo się do tego przyzwyczaisz, albo tak szybko odejdziesz z tego serwera, jak szybko na niego przyszedłeś. i dlatego gadalem niech troche pogra a nie kazda glupia obraza i ty juz placzesz na forum :> ale masz takie podejscie widze ze skargami chcesz wplynac na decyzje o adminowanie dla ciebie :> pomysl konfidenci daleko nie dojdą na dluzsza mete :] aaaa jebac jagielonie ale lepiej jak te wiesniaki beda mialy mistrza niz ta kurwa z warszawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Grałem tutaj rok po powstaniu W-CH i w ogóle inny klimat był. na warcrafcie byl zawsze inny klimat niz tutaj. Tam kultura, tutaj umiarkowane chamstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Na 5minut z powodem "obraza" Jakby każdy dostawał takie bany to nikt by tu nie grał. To nie jest kulturalny serwer zrozum to. Za przeklinanie też bany byś dawał? Przyszedłeś i chcesz robić jakaś rewolucje? Ty masz się dostosować do serwera nie on do Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 JUVE aaaa jebac jagielonie ale lepiej jak te wiesniaki beda mialy mistrza niz ta kurwa z warszawy Tu się zgadzam. Piszesz że tymi skargami chcę wpłynąć na decyzje o aminowaniu dla mnie to napiszę jedynie że się mylisz. K@r@S Nie chcę wprowadzać chuj wie jakich rewolucji no ale bez przesady jakaś kultura obowiązuje, no chyba że jesteście wieśniakami z PGR'u to już zmienia postać rzeczy. Dobra też będę wyzywał wszystkich i zobaczymy w przeciągu jakiego czasu dostanę bana. VirusX Powiadasz umiarkowane chamstwo ? nie chciałbym zobaczyć jakby było na maksymalnym poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 weź chirurg wyluzuj bo Ty też czasem ciśniesz bez powodu :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 weź chirurg wyluzuj bo Ty też czasem ciśniesz bez powodu :-> Ale ja zawsze jestem wyluzowany bez powodu ? przypomnij mi jakąś sytuację być może zapomniałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 dobra zamknac ten burdel. tzn. wypierdalaj z ta skarga .. nie chcesz zeby Ci jechali to idz na serwer z pelna kultura .. tzn ze zostan na jebanym w3 a nie sie pchasz na 4funa .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 dobra zamknac ten burdel.tzn. wypierdalaj z ta skarga .. nie chcesz zeby Ci jechali to idz na serwer z pelna kultura .. tzn ze zostan na jebanym w3 a nie sie pchasz na 4funa .. A zamknij ryj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 chirurg masz ty rozum w tej glowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 nic ciekawszego nie potrafisz powiedziec? za takie teksty gucio dostal bana bo kazdego tym prowokujesz i wkurwiasz.. jebac Ci matke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 A tobie całą rodzinkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Wbijam sobie dzis na serwer po godzinie 12:00 i usłyszałem że jest jakaś kłótnia o kluby ekstraklasy a dokładniej o Jagiellonia. A jako że jestem z rejonu B-stoku zacząłem jej bronić wszystko pięknie i ładnie do póki kubus^^ nie napisał na sayu kubus^^ : JEBAC MAME CHIRURGA I JAGIELONIE Prosił bym o jakąś karę dla tego ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 hahah chirurg ty cwelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 hahah chirurg ty cwelu Tak wołają Ciebie na obiad i twój stary miał taki pseudonim w szkole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthrow Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Dobra Chirurg bo płaczesz, taki klimat serwera i musisz to akceptować. Jakby każdy za jakieś bluzgi się skarżył to byłby niezły spam na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Chyba się huopak nie dopasuje :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 No co Ty gadasz już się wczuwam w klimacik @@Edit: Dobra koniec pierdolenia. Nie chce mi się tego gówna czytać i odpisywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 jeszcze nie koniec ... jesteś cwelem! już koniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 jeszcze nie koniec ...jesteś cwelem! już koniec. Widzę że często używasz swojego imienia, ale czy znasz w ogóle znaczenie jego ? No raczej w to wątpię. Dziękuje dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts