oŚka Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 wjebal mi butle, zaczal sie strzelac wiec mu oddalem pare razy po czym dostalem bana za ta czy chuij wie co ogarnijcie kretyna STEAM_0:0:13893318 http://www.maciora.webd.pl/bans/ban_details.php?bid=13803 niech sobie tez wpierdoli na 4h pustak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 wjebal mi butle Ani razu Cie nie nie jebłem pierwszy , w każdej rundzie miałem przez Ciebie 4 hp gdzie ty miałeś 100hp , zabiłeś mnie raz , atakowałeś innych , zmieniłeś sobie nick na "sponcona pacha" żeby cie nie rozpoznać ale jesteś tak jak to mnie określiłeś "skurwiałym kretynem" i należało Ci się [ Dodano: 2011-02-05, 16:02 ] A jeszcze żeby była jasność Slaya Ci dałem za kare kiedy mnie zabiłeś i wpisałeś retry aby to Cie nie ukarać PS. Odpierdole się ode mnie jebany dupowłazie i wypierdalaj sadzić marchewki w zime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 weź sie obudz juz z letargu bezmozgowcu, pierwszy mi zajebales bue i sie cieszyles, no to zabawa, zabilem cie za to, dales mi slaya, no to znow, a pozniej ban, jestes tak glupi, ze mi sie nawet pisac nie chce z toba... to mnie określiłeś "skurwiałym kretynem" i mialem racje! ; o Szkoda, ze wszelkie statystyki pokazuja, iz w dzisiejszym, strutym swiecie rodzi sie wiecej takich jak ty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Udowodnij że Ci dałem pierwszy butle jakoś sobie nie przypominam jeśli to było specjalnie to Ci przeproszę i dam sobie bana na 7 dni i mnie to pierdoli jakoś Ci dałem za strzelanie w innych a nie za to że ty jebłeś mi jakoś mnie to nie ruszyło. Po drugi dałem Ci jedną z najmniejszych kar inni dają po 8godzin nawet jest po 7 dni a ty co że długo grasz i Cie znają to możesz wszystko ? Mnie nie znasz, nie wiesz jaki jestem naprawdę, w co się angażuję jakie mam zalety i wady co potrafię a co nie w fuksa się nie zamienię żebyś nie mógł mnie obrażać ale wiedz jedno mam Cie głęboko w dupie gdzie światło nie dochodzi i trwa przez całe życie noc polarna. Twoje żarty, sugestie i inne anegdoty mnie nie śmieszą może jestem młody, nie znam znaczenia większości słów, pisze z błędami to nie znaczy że jestem gorszy, jeśli Ty! wyznajesz Hitlerowskie poglądy że istnieją ludzi oraz 'podludzie' to nie mam o czym z Tobą rozmawiać. Dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Od poczatku: udowodnij nam, ze masz rozum. Daj sobie tego bana ku mojej wielkiej uciesze bo tak rzeczywiscie bylo chuj mnie obchodzi wymiar kary, denerwuje mnie za to twoje smarkate podejscie to rzeczy. Mysle, ze jestem w blizszych relacjach z 90% serwera niz Ty, za to moze masz kolegow w realu... ;] Jestes co najmniej tak samo glupi jak on wiec, sie nie wywyzszaj jezeli juz napomniales o fuksie, jestem młody nie znam znaczenia większości słów pisze z błędam jestem gorszy co do hitlerowskich pogladow polecam porozmawiac z jihadem, on mozliwe, ze wie cos na ten temat, jezeli chodzi o mnie to nie uwazam, ze istnieja ludzie i podludzie, wiem za to, ze sa glupisi i madrzejsi, ladniejsi i brzydcy, itd. Ty niestety za kazdym razem zostales obdarzony ta druga opcja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Tak jak pisałem wyżej, nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniać po przez tej krótkiej znajomości (jeśli można tak to nazwać) nie jesteś Bogiem ani jedyny w swoim rodzaju jeśli sprawia Ci to przyjemność, że mnie wyzywasz od debili czy jak tam wolisz idiotów głownie mi chodzi o to że zawsze używasz w kierunku ludzi których nie poznałeś dokładnie i nie chcesz poznać bo przyczepiłeś do nich karteczkę z napisem "Worning!, OWNED don't touch" jednego słowa, nie wiem może przez całe dzieciństwo szydzili z Ciebie lecz nie mogę tego potwierdzić terapeutom nie jestem teraz wszystko się sprowadza do jednego że ja jestem debilem a ty jesteś mądry bo zdałeś maturę o ile ją zdałeś. Pewnie po tej wypowiedzi znowu idiotycznie powycinasz urywki mojej wypowiedzi aby się dowartościować i ukazać wszystkim (ponieważ jest to widoczniejsze w cytacie) że jestem idiotą. Jeśli chcesz jeszcze coś napisać w moim kierunku to pomyśl ze 3 razy ja chętnie Ci odpisze na twoje wypociny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 terapeutom nie jestem ja jestem debilem a ty jesteś mądry sram na ciebie nieuku, zgnij tam, pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ban na 4h i wielka afera by ośka, ktory sam wysmiewa tych co zakladaja tematy z kilkugodzinnym/kilkuminutowym banem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 kolejny kurwa... rozumiecie osly, ze nie chodzi o 4h tylko o tego smarka i jego debilizm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 wiem za to, ze sa madrzejsi, ladniejsi no nie musiałeś :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 mnr musi byc brzydki i pusty, zebysmy mogli byc madrzi i ladni Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 To zdjecie mówi wszystko że jesteś ładny normalnie wytapetuje sobię pokój ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 oska klacz anna ci jaja wylize Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Ja sobie tym wytapetuje HAH klacz anna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 pedaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ban na 4h i wielka afera by ośka, ktory sam wysmiewa tych co zakladaja tematy z kilkugodzinnym/kilkuminutowym banem. a jak ja napsialem skarge na niego to VIRUS napisal - fuks co ty odpierdalasz. pojebalo ci sie. a tu wychodzi ze jednak przeginaja capy bo dlugo graja i w chuju i ciebie Adas maja Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 fuks po co te żale Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 po to by wam pokazac ze jednak mi nie odpierdalalo.. ale to jest wazne dla nowych graczy i uzytkownikow forum aby poczytali jak tu jest.. ze jesli jestes "obcy" to twoja wladza jako admina jest troszke po chuju pograna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ostatnio za często rozpoczynasz posty słowami "a jak ja napisałem ..." a kończysz : "to było że fuks bla bla bla " Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 fuks mam wrażenie ze jesteś takim Naszym Kaczyńskim snujesz jakies teorie spiskowe i masz sie za jakiegoś męczennika Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 neolit ja mam wyjebane juz na to wszystko ale ostatnio co wchodze na forum poczytac albo co mi ktos pisze z ludzi z wch to sprawdza sie to co ja zrobilem pierwszy bylem waszym nostradamusem fart ze to nie jest XV wiek i nie spaliliscie mnie na stosie hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 nie masz wyjebane tylko próbujesz pokazać nam że źle zrobili zdejmując Ci admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 zle zrobili sluchajac sie takich jak oska dynia gucio krystek - co wala w chuja a jak przychodzi co do czego to nazywaja sie zbladzonymi owieczkami starego farmera... ale ja mam wyjebane a to jest taka hmm ironia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 to moze powiem ci z tej strony ;] Miałeś swoją szanse zmienienia świata i jej nie wykorzystałeś a teraz gdy wchodzisz na forum wypisujesz swoje żale . Nie spalimy cie ale możemy przybić do krzyża ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 dawac krzyz.. ale jak juz mam na nim wisiec to jak mozna.. up side down... [ Dodano: 2011-02-05, 20:50 ] ps. nie wiem kto to ale nauczyc musicie swoich adminow banowac hehehe http://www.maciora.webd.pl/bans/ban_details.php?bid=13805 - cheat http://www.maciora.webd.pl/bans/ban_details.php?bid=13812 - team kill ten sam gracz co perma mial wszedl na serv bez bana hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts