BcL^_^ Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 moim zdaniem jest to zalosna mapa i nudna:/ ct ma za zadanie przeplynac lodka za resp tero nie tracac przy tym VIPa, a tero, z tego co zauwazylem, bierze szczegolnie awp i kamp mod ON ... zalosne :/ wiec robie ankiete komu sie podoba ta mapa a komu nie :/ niech admini przemysla to ;] pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Oddalem swoj glos, ale nie zdradze jaki.. by nie bylo, ze wszyscy sie kieruja moim zdaniem itp itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Nie rĂłbcie mi tego!! BÂłagam!! :cry: :cry: Gdzie teraz poudajĂŞ pr0? :cry: Jak mnie kochasz to zagÂłosuj na Fajna, zostawiĂ? :!: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 oska a takie male pytanko ;] Grales kiedys w CT na tej mapie ? bo zawsze jestes w tero i moge pokazac gdzie dokladnie kampisz z awp ;] wiec moim zdaniem to nie ma sensu ;] pokaz jaki jestes pro na inferno albo duscie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 bucol przewaznie gram w ct na tej mapie i jezeli ja jestem vipem i nie zabije mnie jakis swoj kutas to 7 na 10 przeplycienc "Wip Has Escaped:P wiec nie pierdol ze ct szans nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 A ja sobie kampie..... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 a nie sadzisz ze nudne to jest ?:/ no i popatrz albo to chujtwo na wodzie albo sama woda jest inna droga ?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 fAJNIE JEST :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 mie sie mapa podobo :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 mie sie mapa podobo :] boÂ?jest pijany to ci sie podobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 mapa dojebano :] i tyla wom powim :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 mnie masakratycznie wkurwia jak jestem w wodzie w CT przy respie i terro jest w wodzie na samym koncu mapy i kurwa zabija mnie z awp przez wode gdzie ja kurwa widze na 5m, kurwa. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Jestem za wiekszoscia. Mapa dla mnie nie jest zla, kiedy gram w terro.. Ct przewaznie nie ma szans :-/ choc trza przyznac, raz gralam, kiedy w terro nie dawalismy rady.. wtedy to bylo ciekawie, nawet mi sie zaczela mapka podobac.. :mrgreen: ale to byl jeden jedyny razz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Jestem za wiekszoscia. Mapa dla mnie nie jest zla, kiedy gram w terro.. Ct przewaznie nie ma szans :-/ choc trza przyznac, raz gralam, kiedy w terro nie dawalismy rady.. wtedy to bylo ciekawie, nawet mi sie zaczela mapka podobac.. :mrgreen: ale to byl jeden jedyny razz.. pewnie gralem w ct :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Oj, CT wygrywali bo mnie nie byÂło :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 dobra zamknijcie temat bo juz raczej nikt nie bedzie glosowal. Virus zrob cos jesli mozesz ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts