marian... Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Zajmuje się ktoś z was akwarystyką.? Albo ma kogoś znajomego który się tym interesuje.? :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 mnie kiedys bardzo krecily rybki, szczegolnie Poludniowa Ameryka (pielegniczki) i tanganika (muszlowce i naskalniki). Niestety musialem zlikwidowac akwa ale jak tylko sie dorobie to kupie 200litrowy baniak i spelnie swoje marzenie o duzym zbuorniku z rybami z Afryki - Malawi albo Tanganika. Swego czasu tez krecily mnie labirynty i karpiencowate (proporczykowce i zagrzebki). A Ty co hodujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 eee chuje wredne przenosić temat do "hobby" ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 trzeba bedzie poprzenosic po sesji wszystkie tematy stad i porozmieszczanie ich w odpowiednich kategoriach nowego subforum. ale to po sesji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian... Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 posiadam akwarium 120l, natomiast z rybek mam: ducha amazońskiego(bardzo piękna ryba), skalary 3szt, bocje 4szt, brzany 6szt, gurami 6 szt, mieczyki 2szt, danio 2szt, glonojady 4szt, bojownik 1szt, cierniooczek kuhla 2szt (ciekawe stworzonko ) Chodzi mi o to czy mogłyby w moim akwarium przebywać kraby, raki, krewetki, pytałem na forum akwarystycznym ale zero odpowiedzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 az sie dziwie, ze Cie nie zjebali za to, ze tyle ryb trzymasz w jednym akwarium... kraby zjedza Ci ryby, poza tym trzyma sie je w terrarium a nie wysokim akwarium, krab musi wyjsc czasem posiedziec na kamieniu. Raki? zjedza Ci rybki na spaniu, krewetki to mile stworzenia ale pod warunkiem, ze hoduje sie je z rybami mniejszymi od siebie np neonami. Odpowiedz brzmi: NIE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts