Bania Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ech.. Nie wiedziałem, gdzie napisać ;d Otóż mam mały problem.. Mam 14 odznak na 4fun+BF2 w tym.. żadna nie działa.. Screen do moich odznak: http://img205.imageshack.us/i/screen1pd.jpg/ Miałem dostawać dodatkowe hp na respie - Nie dostaje Szybsze bieganie - brak Moja chluba ^^ - Ekspert w walce z pistoletem (wiem, że nie ma się czym chwalić, ale strasznie lubie tą odznakę ^^) - nie działa Może odznaki są wyłączone? Nie wiem, pierwszy raz na forum jestem, a w grze nikt nie odpowiada na moje pytania Proszę o wyrozumiałość.. -- Mój nick: bania.exe -- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ponieważ gdyż dlatego że Serwer obsluguje tylko rangi bf2 a za odznaki tak naprawde gówno dostaniesz one są tylko takim miłym dodatkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bania Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Ale ten miły dodatek, który daje 20hp i inne dobre rzeczy /./ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Raczej to nie jest dobry dodatek. Jakby te wszystkie odznaki by działały to połowa servera była by prawie nieśmiertelna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 dokładnie tak - od bajerów jest War3FT i na niego zapraszamy, 4 FUN to kurwa 4 FUN, delikatne dodatki umilające gre, a nie przeszkadzające. mam nadzieje, ze wyjaśniłem cały problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts