wrobelek Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 czesc Kinga , przepraszem jesli cie urazilem , myslalem ze to kolezanka z wakacji jest :) Jeszcze raz przepraszem i mam nadzieje ze mnie odbanujecie z gĂ?ry dziekuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 po 1 wez slownik ortograficzny... po 2 fajnie masz kolezanki skoro takie rzeczy gadasz po 3 niech sie Kinga wypowie co o tym mysli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Z gĂ?ry to mogÂłeÂ? siĂŞ zastanowiĂ?, a teraz to musisz przeprosiĂ? KingĂŞ, Virusa, i mnie jak zechcesz :mrgreen: Jak ktoÂ? teÂż chce Âżeby go przeproszono to siĂŞ dopiszcie :mrgreen: Pozostaje bÂłagaĂ? o litoÂ?Ă? :mrgreen: I pochwal siĂŞ co powiedziaÂłeÂ?/napisaÂłeÂ? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 oska lepiej nie dopytuj ;] moim zdaniem ban powinien zostac bo ja bym sie tez wkurwil na miejscu Kingi ... po prostu szczyl i dzieciak ... :/ zalosne i chuj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 wiesz co, gratulujĂŞ Ci, dziecko, jeÂ?li w ten sposĂłb sĂŞ zwracasz do koleÂżanek, nie dostaÂłeÂ? nigdy po pyszczku? JeÂ?li nie, to szkoda, bo ja bym chĂŞtnie to zrobiÂła, a Âże nie mogĂŞ, zostaje tylko ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 brawo Kolejna meska decyzja xD ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 powiedziaÂł do koleÂżanki Kingii bardzo nieprzyzwoitÂ? rzecz wrĂŞcz hamskÂ?. ban zostac powinien:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts