Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

permament ban 2

wrobelek
 Share

Recommended Posts

ja do poptrzedniego tematu

ej no kurcze , ja myslalem ze to kolezanka jest :D

ja was blagam normalnie , Kinga ciebie przepraszam jak tylko sie da

i jeszcze raz mowie ze to co napisalem tam to mialo byc do kolezanki , a nie do ciebie :D

bardzo mi zalezy na tym zeby mnie odbanowac , poniewaz to jest zarabisty serwer :):):)

obiecyje ze podczas gry juz nic , nigdy nie napisze :)

jeszcze raz WSZYSTKICH przepraszam! :)):))

mam nadzieje ze ktos sie zlituje wkoncu i mnie odbanuje , bo inaczej to strace jakikolwiek powod do gry :(:(:(

jeszcze raz PRZEPRASZAM i PROSZE :):):)

Tak na offie to smutni jesteÂ?cie, Âże szanujecie kobiety tylko dlatego, Âże sÂ? kobietami, dla mnie to jest bronz albo bycie mĂŞskÂ? dziwkÂ?, starajcie siĂŞ kaÂżdego sÂ?dziĂ? indywidualnie. JeÂ?li koleÂ? mĂłwi prawdĂŞ w co wÂ?tpiĂŞ, Âże miaÂł na myÂ?li jakÂ?Â? innÂ? kinge, to siĂŞ pomyliliÂ?cie. Jakkolwiek faktycznie do nieznajomej osoby zwracaĂ? siĂŞ w taki sposĂłb jeszcze i lubianej przez ogĂłl koleÂ? sam siĂŞ prosi o ukamieniowanie, tylko proszĂŞ nie piszcie, Âże trzeba kobiety szanowaĂ? bo spadacie u mnie w rankingu :D

Kola"]tylko proszĂŞ nie piszcie, Âże trzeba kobiety szanowaĂ? bo spadacie u mnie w rankingu

mysle, ze Twoj ranking malo kogo obchodzi, tak samo fakt czy ktos szanuje kobiety, czy nie - sprawa indywidualna. Jakkolwiek, ja czuje sie kurewsko urazony cala sytuacja i zaluje, ze nie mam mozliwosci obicia pyska autorowi.

Kinga sie wypowiedziala w poprzednim temacie, nie widze sensu egzystencji kolejnego skoro wszystko zostalo wyjasnione w poprzednim.

Na offie. Szacunek do kobiet? A i owszem chociazby za to, ze rodza dzieci. Nasze dzieci. I za matczyne cieplo, ktore koilo mnie przez cale zycie, i za tysiac innych mniej lub bardziej prozaicznych powodow...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.