wrobelek Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ja do poptrzedniego tematu ej no kurcze , ja myslalem ze to kolezanka jest ja was blagam normalnie , Kinga ciebie przepraszam jak tylko sie da i jeszcze raz mowie ze to co napisalem tam to mialo byc do kolezanki , a nie do ciebie bardzo mi zalezy na tym zeby mnie odbanowac , poniewaz to jest zarabisty serwer :) obiecyje ze podczas gry juz nic , nigdy nie napisze jeszcze raz WSZYSTKICH przepraszam! ):)) mam nadzieje ze ktos sie zlituje wkoncu i mnie odbanuje , bo inaczej to strace jakikolwiek powod do gry :( jeszcze raz PRZEPRASZAM i PROSZE :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 SÂłyszycie go? OkaÂżcie mu litoÂ?Ă? coÂ? mi siĂŞ zdaje, Âże to wiĂŞcej siĂŞ nie powtĂłrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 skroccie mu na rok bana i niech czeka, a ty chyba dalej nie rozumieszz ze nie wazne do kogo to bylo wazde ze do dzioÂłchy :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 PIERDOLI MNIE CO MYSLALES JESTES ZAJEBANYM KU.RWA SZCZYLEM . NAUCZ SIE SZACUNKU DO KIOBIET I CZEKAJ NA AMNESTIE . MOZE KIEDYS SIE TAKOWA ZDAZY Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 chlopie powiedziales rzecz za ktora powinienes jeszcze w ryj dostac... nie wiem co ty masz za kolezanki ze tak do nich mowisz ... najpierw trzebalo spytac czy to ona :/ a nie rzucac takimi haslami ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 clsd. ban powinien zosta� by³êm przy tym jak to powiedzia³e�. tak siê do kobiet nie odzywa nawet je¿eli to twoja "kole¿anka" kobiety sie szanuje. naucz sie tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 moze byÂ? sie daÂł Kindze wypowiedzieĂ? co :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Kinga juz sie wypowiedziala i ban zostaje wiec nie ma co juz tu pisac clsd:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Tak na offie to smutni jesteÂ?cie, Âże szanujecie kobiety tylko dlatego, Âże sÂ? kobietami, dla mnie to jest bronz albo bycie mĂŞskÂ? dziwkÂ?, starajcie siĂŞ kaÂżdego sÂ?dziĂ? indywidualnie. JeÂ?li koleÂ? mĂłwi prawdĂŞ w co wÂ?tpiĂŞ, Âże miaÂł na myÂ?li jakÂ?Â? innÂ? kinge, to siĂŞ pomyliliÂ?cie. Jakkolwiek faktycznie do nieznajomej osoby zwracaĂ? siĂŞ w taki sposĂłb jeszcze i lubianej przez ogĂłl koleÂ? sam siĂŞ prosi o ukamieniowanie, tylko proszĂŞ nie piszcie, Âże trzeba kobiety szanowaĂ? bo spadacie u mnie w rankingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Kola"]tylko proszĂŞ nie piszcie, Âże trzeba kobiety szanowaĂ? bo spadacie u mnie w rankingu mysle, ze Twoj ranking malo kogo obchodzi, tak samo fakt czy ktos szanuje kobiety, czy nie - sprawa indywidualna. Jakkolwiek, ja czuje sie kurewsko urazony cala sytuacja i zaluje, ze nie mam mozliwosci obicia pyska autorowi. Kinga sie wypowiedziala w poprzednim temacie, nie widze sensu egzystencji kolejnego skoro wszystko zostalo wyjasnione w poprzednim. Na offie. Szacunek do kobiet? A i owszem chociazby za to, ze rodza dzieci. Nasze dzieci. I za matczyne cieplo, ktore koilo mnie przez cale zycie, i za tysiac innych mniej lub bardziej prozaicznych powodow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts