JESUS Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Witam tu gracz paczek, dostałem bana za wh i aima na nicku"n" dostałem go od jakiegoś pajaca Dj-Krystus czy jakoś tak mniejsza z tym jakieś zero.Dal mi bana i napisal do kolegi ze skriny nie działają i nie zrobil ich wiec po co mnie banujesz pajacu jak gram na tym servie od kurwa xxxxx czasu i dostałem raz bana od gucia za wh i dostałem unbana a ty sie kurwa urwałeś z drzewka i banujesz mnie za aima idz se pograj z graczami na swoim poziomie.Prosze o unbana i ukaranie tego pajaca za bezpodstawny ban HAHAHAHA ten niby "admin" mowi ze hkrr i olemba napierdlaja na haxach ale maja znajomosci i maja unbany ten typ ma zryta banie? hkrr napierdla na eslu olemba tez i czitow im jeszcze nie udowodnili pajacu a jak chcesz zobaczyć jak gram to wyzwij mnie na eslu fm,aim i tam zobaczysz jakiego mam "aima" i "wh" top6 zapraszam. to dla ciebie smieciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 hkrr i olemba napierdlaja na haxach ale maja znajomosci i maja unbany o ja pierdole... żal a drugi zal to jest to, ze nie dostales perma tylko oglednego bana na czas sprawdzenia dema... myslalem ze starszy jestes -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 nie wkurwiło by cie to jakbyś dostał bana za wh i aima chociaz gram tu od xxxx czasu i wiesz jak gram a takie cos mnie banuje za wh i aima to jest pojebane ale ok.A i U mnie pisze ze mam bana na zawsze. [ Dodano: 2011-02-17, 20:21 ] to jak obejrzałeś demo i co widzisz tam wh i aima DJ-krystus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Umyj uszy pajacu... Po pierwsze, powiedzialem ze kiedys była taka afera, może z 2 lata temu, że Olemba czy tam koper grał PODOBNO na wh i dostał unbana bez ss(nie pamietam jak to dkoladnie było). Po drugie moim zdaniem MIAŁEŚ wh co potwierdził Puszek, pisząc, że MOŻESZ mieć i jeśli uważam, że masz to mam Ci dać bez ss(komenda nie działa, nie wiem dlaczego). Moim zdaniem jedyny błąd jaki popełniłem to ten, że w powodzie wpisałem "Ss" a miało być "odwołanie". Jedyne co moge zrobić to odesłać do dema(link niżej). Po trzecie, dla mnie mozesz być i nawet samym Jezusem, Budda czy chuj wie kim, jeśli podejrzewam kogoś o cheaty daje mu bana i jebie mnie to kim jesteś. Po 4 też nie gram tutaj jak uważasz "od wczoraj". Po trzecie Jezus dostał bana za jakieś śmieszne pyskówki i pojazdy bez sensu, uspokój przydupasów. No i tak na koniec takimi tekstami to sobie możesz do kolegów na podwurku rzucać. Nie chce mi sie więcej pisać. Adam, jestem zobowiązany(niestety) odesłać Cie do dema. Jak będziesz miał chwile, prosze, abyś to sprawdził. Pierwsze rundy azteca. Wogólne dziwne, że gdy poszedłem na spec to przez 3 rundy lamiłeś i nikogo nie zabiłeś, a w 2 pierwszych ~13fragów. DEMKO Pzdr @edit Nie musze ogladać dema, bo ogladalem twoja gre na zywo. P.S. Wogóle cała spina o bana. Ja jebe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 bo jestes niczym i dajesz bany gramy esla 1on1? [ Dodano: 2011-02-17, 20:27 ] wiesz czemu lamilem zobacz se co robilem na respie gralem w blackjacka przegrywalem nie mialem na bron moze dlatego hahahaha nie wiem ale dla mnie jestes DZIWNY i GLUPI [ Dodano: 2011-02-17, 20:28 ] a i z tego demka co wynika ze mam aima i wh dac ci moje fragmovie jak zabijam "fartem" typa przez 5sg i pestka? widac ze jestes graczem tylko z ffa zero mix,5on5 czy czegos innego twoja gra polega na bieganiu na ffa i banowaniu dobrych graczy. POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 bo jestes niczym i dajesz bany gramy esla 1on1? [ Dodano: 2011-02-17, 20:27 ] wiesz czemu lamilem zobacz se co robilem na respie gralem w blackjacka przegrywalem nie mialem na bron moze dlatego hahahaha nie wiem ale dla mnie jestes DZIWNY i GLUPI [ Dodano: 2011-02-17, 20:28 ] a i z tego demka co wynika ze mam aima i wh dac ci moje fragmovie jak zabijam "fartem" typa przez 5sg i pestka? widac ze jestes graczem tylko z ffa zero mix,5on5 czy czegos innego twoja gra polega na bieganiu na ffa i banowaniu dobrych graczy. POZDRAWIAM Jesli nie jestes jedynym, ktory uwaza, ze jestem złym adminem i ma do tego podstawy, to bez problemu moge się tego admina zrzec. Pozatym, wydaje mi się, że twoje słowa wychodzą tylko z wkurwienia za bana, bo prez ponad pół roku nie wpłynęła na mnie żadna skarga. Wgl nigdy. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 a teraz masz skarge i co ale teraz sie zbłaźniłeś ze dales mi bana i jeszcze za AIMA HAHAH [ Dodano: 2011-02-17, 20:46 ] i jak kiedy unban czy jestem cziterem i bede na bl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Nie mam zamiaru się tutaj narazie więcej wypowiadać, bo to nie ma głębszego sensu. Jak to już pisał mi Puszek "Nie kłuć się z nimi, szkoda nerwów." Czekam na opinie innych. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 Opinie niech kazdy mowi ze mam haxy czy co tam chcesz i co ci to da ze ktos powie ze napierdalam na wh i aimie ? jakos gram www.esl.eu jest tam nowy anty-cheat ktory jak narazie bardzo dobrze sie sprawuje i wykrywa kazdego czitera czemu jakos mnie nie wykryl ? Wiesz co to jest esl czy nie za bardzo a i kiedys na tym srvie bylo zajebiscie teraz "admina maja jakieś dzieci bez wiedzy o grze i brak skillem -" oczywiscie nie wszyscy. [ Dodano: 2011-02-17, 21:19 ] O i mam nawet fajny wycinek mojego dema z esl 5on5 to tez bylo bardzo CZITERSKIE nie? lap link ucz sie synu tak strzelac:http://www.youtube.com/watch?v=FRKtq_VLK8A Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 mowi ze hkrr i olemba napierdlaja na haxach ale maja znajomosci i maja unbany Bo tak jest ale nikt nie ma odwagi i jaj żeby ich sprawdzić [ Dodano: 2011-02-17, 21:42 ] Dal mi bana i napisal do kolegi ze skriny nie działają Dlatego jeśli nick jest za krotki i amx siruje że jest zbyd wiele nickow o podobnej nazwie dawać steam ID ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 Mnr. co do tego co napisales o Hkrrr zobacz se http://www.esl.eu/pl/cs/5on5/mr15/ladder/match/21640091/#/pl/cs/5on5/mr15/ladder/player/2364009/ to mowi samo za siebie ale wy tego nie rozumiecie wy gracie tylko na ffa szkoda ale spoko [ Dodano: 2011-02-17, 21:47 ] a tu masz KOTLETA OLEMBE zobacz go http://www.esl.eu/pl/cs/5on5/mr15/ladder/player/2364009/#/pl/cs/5on5/mr15/ladder/player/2494020/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Mnr. co do tego co napisales o Hkrrr zobacz se Ja pierdole chyba mam olembe na eslu hakera moze nie ale ty chyba sarkazmu nie czujesz ani nie wiesz o co chodzi z tym sprawdzaniem ich lecz nie musisz się odrazu spinać Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 bo jak widze ze piszecie ze oni napierdalaja na haxach to smiac mi sie chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Pisze tak ponieważ olemba się kiedyś naśmiewał z nonstimów że admini nie mają jaj go sprawdzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 niech sie wypowie misiek lub virus bo nie chce mi sie tu pisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 nie mam na czym grac:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 ja pierdole ale błazen Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Misiek i Virus nawet Ci napiszą że olemba czituje Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Ja napisze, ze jestes idiota Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Obejrzalem pierwsze 7 minut dema, dalej nie widze sensu ogladac. Faktycznie, momentami jest jakies dziwne "bladzenie" po scianach, ale w grze nic nadzwyczajnego nie widze. Jak dla mnie czysty, pozostawiam do oceny reszcie adminow. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Co do demka to nie wiem j/w misiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 najlepsze ze hakier cziter ihuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts