smog 1908 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Wchodze dzisiaj na csa na wiejskÂ? chate a tu IP BANNED!!?? MOGE SIE DOWIEDZIEC ZA CO?? Wezcie mnie odbanujcie!Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
smog 1908 Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 192.168.1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 pewnie blad miales tak jak ja mi po 4 razie wszedl normalnie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
smog 1908 Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Nadal mam bana odpalam HLSW i widze czarno na biaÂłym:/DÂługo jeszce bede czekaÂł?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 jakieÂ? trzy miesiÂ?ce... w najlepszym przypadku... rzadko kto tu zaglÂ?da a jak juÂż to Ci zamknÂ? temat i huj :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smog 1908 Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Chyba jestes gÂłupi :mrgreen: CzÂłowieku dostaÂłem bana za nic!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 trudno zycie toczy sie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
smog 1908 Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 No to H ci w D lamusie !!!! GRZECZNIEJ TROSZKĂŠ BO POLECI STRZAÂŁ OSTRZEGAWCZY W POTYLICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 I huj :mrgreen: Spokojnie czÂłowieku, jak masz bana za nic to na pewno ktoÂ? ci go zdjemie, Druga sprawa: trochĂŞ kultury. ;-) MoÂże masz wew. IP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 w liscie banow Cie nie ma podales ip wewnetrzne, a zostalo zbanowane zewnetrzne moze po prostu ktos z Twojej sieci dostal bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 No to H ci w D lamusie !!!!\zastawia mnie jedno .... ne znamy sie.... nie spalem z toba .... nawet cie nie widzialem.... co najwazniejsze NIE PILEM Z TOBA... TO JAK KUR.WA SPIER.DOLONY SZCZYLU KU.RWA SIE ODNOSISZ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ji^Had uspokĂłj dupĂŞ :mrgreen: A moÂże ma neo i ktoÂ? ich masowo zbanowal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 otuz to:D ja tyz mam neo i banik na neo juz nikt nie pogra:D i dupa blada Link to comment Share on other sites More sharing options...
smog 1908 Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Ji^HaD, to sie zasatnawiaj dalej pleBsie! I ogarnij beret szczawiu WIESZA ABY CO TO PLEBS? OSTATNIE OSTRZEÂŻENIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ban zostaje chyba ze pozostali Gospodarze maja cos przeciwko. Chamow nie potrzebujemy choc czytajac posty niektorych adminow zadaje sobie pytanie, co takie osoby robia w grupie trzymajacej wladze...? Czy slowo kultura i wszelkie jej kanony niedlugo calkowicie znikna z Waszych zasobow intelektualnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 niestety chamstwo bylo jest i bedzie;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ban zostaje chyba ze pozostali Gospodarze maja cos przeciwko. Chamow nie potrzebujemy choc czytajac posty niektorych adminow zadaje sobie pytanie, co takie osoby robia w grupie trzymajacej wladze...? Czy slowo kultura i wszelkie jej kanony niedlugo calkowicie znikna z Waszych zasobow intelektualnych? ne pozwole sobie zeby mi ktos kogo nie znam wogule jechal a szczegulnie jakis szczyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 w tym wypadku w przyslowiu "nie znizaj sie do poziomu idioty bo pokona cie doÂ?wiadczeniem" czy jakos tak to jestem pewien ze ji had by go "pokonaÂł" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 lol ale troszke lipa ze neo ma bana moze warto by zrobic serv z rejestracja nickow zero anonimowosci w pewnym stopniu zawsze mniej cziterow by bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 A jeszcze lepszym Steam :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 komar ... grabisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 moze i lepszy:d gralem an servie non steam z rejestrowanymi nickami i nie bylo problemu czitow nie bylo bo nikomu sie nei chce zakladac 100maili:D serv sie leds plej nazywal i nawet milo sie gralo bo nikt nie byl annonimowy zadnych kropek przecinkow playerow itp no i nikt nie mogl sie podszyc pod nikogo to tyz plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 moze i lepszy:dgralem an servie non steam z rejestrowanymi nickami i nie bylo problemu czitow nie bylo bo nikomu sie nei chce zakladac 100maili:D serv sie leds plej nazywal i nawet milo sie gralo bo nikt nie byl annonimowy zadnych kropek przecinkow playerow itp no i nikt nie mogl sie podszyc pod nikogo to tyz plus Ja spierdalaj po sÂłownik i przepisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 na neo raczej nie xD ja mam neo i gram normalnie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts