XisD Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Witam, Dostałem bana za podobno reklamowanie. Otóż sprawa wygląda tak, grałem na innym servie a potem wbiłem na ten. To tak gra się zaczełą kupiłem broń i patrze że podobno wysłałem reklame servera, w następnej rundzie to samo przy kupowaniu broni. I patrze bana dostałem. Wchodze w config i patrze ze mialem ustwiona reklame serva jak kupuje bon. Ustawilo mi sie to jak gralem na innym servie nie wiem jakim cudem. Czy moge prosic o odbanowanie? Czy nie ma takiej mozliwosci.? Server # 7 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin [AMXBANS] You have 6 days , 16 hours , 18 minutes and 19 seconds left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : XisD [AMXBANS] Reason : ' reklama ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 25813154 ' [AMXBANS] Your IP : ' 81.190.119.124 ' [AMXBANS] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/wch/krasula.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/wch/krasula.wav' Kicked : You are BANNED. Check Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 ok. ale nastepnym razem nie bedzie zmilowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
XisD Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Dzieki, po prostu nie wiem jakim cudem to sie przestawilo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts