✪ Misiek Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 nick: fejs steam id: STEAM_0:0:19625292 link do screena bana: http://wiejska-chata.pl/bans/ban_details.php?bid=14261 Bubek napisal mi , ze niejaki 'fejs' robi celowe TA. Wszedlem na serwer i zbanowalem delikwenta. Rozmowa z 'fejs': http://i51.tinypic.com/2urqlbr.jpg Niestety mija sie to z prawda, zachecam do obejrzenia dema, link: http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1103012135-de_inferno.dem.zip Czasy: 7:02 - strzal w bubek, 7:06 - bubek 'oddaje', 7:12 - znowu strzal w bubek, obejrzyjcie do 7:35. Jako, ze jest to pierwsze powazniejsze przewinienie - ban zostaje na tydzien, znaj moje dobre serce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Bubek to tam bana powinien miec non stop za to co robi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Bubek to tam bana powinien miec non stop za to co robi +3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Bubek to tam bana powinien miec non stop za to co robi +3 + miljon A rozmowa śmiechowa . Gra 2 lata ale nie wie kto to Misiek - miło. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A teraz niech Pan JEBANY admin aka kumpel bubka go odbanuje , dojebie Cie smieciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ty aga tam 3m pysk, bo też mi za darmo bana dałaś ostatnio na 10 godzin chyba, więc ogarnij lepiej głowę. waliłem full auto wbiła pod celownik i niechcący zabiłem bo ogryzek z 5hp miała i niby za tk mi bana buehehehe ... żenada. ps. niech ten Twoj JEBANY KOLEGA nie wali celowo w plecy, i nie kozaczy że koper i tak zdejmie mu bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ty aga tam 3m pysk masz ode mnie na 24h. do kobiet z szacunkiem smarku jebany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ty aga tam 3m pysk masz ode mnie na 24h. do kobiet z szacunkiem smarku jebany Odemnie już dostał na tydzień . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 odemnie dostanie dopiero , btw dlaczego zawsz emusze ostatni dawc bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ja nie wiem co taki pokurwieniec nadal tu robi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ukrzyżujmy go albo ukamienujmy będzie w pytę zabawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ty aga tam 3m pysk, bo też mi za darmo bana dałaś ostatnio na 10 godzin chyba, więc ogarnij lepiej głowę. waliłem full auto wbiła pod celownik i niechcący zabiłem bo ogryzek z 5hp miała i niby za tk mi bana buehehehe ... żenada. a smoki były? takie bajki gadasz dalam Ci na 10 h a odrazu wszyscy do mnie ze czemu nie perm ; ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 On już mnie tak wkurwia za przeproszeniem, kozaczy, uznaje się za nie tykalnego, oraz za osobe najlepsza, najważniejszą na serwerze wszyscy wiedzą że najlepszą i najważniejszą osobą na serwerze jest Max. Bubek beton po pachy aż do usranej śmierci ! :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Wyjebać go stąd w pizdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Jedyną rzeczą jaką moge zrobić dla jego dobra i jeszcze w to zainwestować, to tylko zrzucić sie z kimś na jakąś terapie odchudzająca, żeby chociaż przy 1.4m zszedł poniżej 90kg(w sumie 40kg tak łatwo nie rzuci grając całe życie w kantera), ewentualnie psychiatre. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ty aga tam 3m pysk, bo też mi za darmo bana dałaś ostatnio na 10 godzin chyba, więc ogarnij lepiej głowę. waliłem full auto wbiła pod celownik i niechcący zabiłem bo ogryzek z 5hp miała i niby za tk mi bana buehehehe ... żenada. a smoki były? takie bajki gadasz dalam Ci na 10 h a odrazu wszyscy do mnie ze czemu nie perm ; ] a no to poszperaj dema i zobaczysz kto miał racje , i zobacz moją osobę , nie pierdol mi tu takich głupot , bo ośmieszasz sie teraz. ps2. możecie mi obciągnąć kutasa jeszcze do tego betonu, myślicie że tylko ten 1 serwer jest 1.6 ? gram tam bo gram, a że nie jestem pucującym cieciem dla admina, i jestem nielubiany to mi koło chuja lata, że tak powiem więc tak nie żalcie się tu zera o_O ps3. krystuś dzieciaczku 1 pierdolnieciem bym Cie zabił i podejrzewam że do pachy mi sięgasz, bo niestety mam 190 ponad cm a nie 140cm jak gucio czy ktoś tam z kogo się spiżdzacie tak. [ Dodano: 2011-03-03, 19:28 ] On już mnie tak wkurwia za przeproszeniem, kozaczy, uznaje się za nie tykalnego, oraz za osobe najlepsza, najważniejszą na serwerze wszyscy wiedzą że najlepszą i najważniejszą osobą na serwerze jest Max. Bubek beton po pachy aż do usranej śmierci ! :roll: a ten kurwa wielki cwaniaczek sie teraz zrobił, a jak mi nicki zmieniał poprzez admina, wypierdalał celowo na koniec mapy żeby medal dostać a ja żebym złota nie miał i się śmiał z tego bo niby żarty itd to już nie pamięta, i że normalnie gadał...a teraz wielkiego wroga wee mnie widzi hahahahaha kolejny śmiech na sali :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 żeby medal dostać a ja żebym złota nie miał I tu właśnie dojebałeś jak ja moge mieć medal mając zawsze staty 8: 10 lub podobne ? Owszem raz Cie wywaliłem na scoutach, ale ja wtedy nie miałem medalu a ty i tak byś nie miał złota w tedy więc ok. a jak mi nicki zmieniał poprzez admina Bo jak miałeś nicki typu: "Masuje Napleta Rumuna." gdzie ewidentnie było to w moim kierunku, ba jak mówiłem że masz zmienić nick na taki gdzie nie bedzie mnr i nic obraźliwego to zmieniałes na bardziej chamskie, początkowo dałem Ci kicka a potem bana. Następna akcja: Wiele razy na jakimś zrytym niku typu MUUUUU atakowałeś innych graczy, resp fb też były, jechałeś po innych na czacie i Cie nie banowałem nic Ci nie robiłem nie zwracałem uwagi i do TEGO JESZCZE CI DAWALEM SZANSE A TY SWOJE tak teraz już mam dość dziekuj, wypierdalaj ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Dobra bubek wypierdalaj już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 nie pierdol mi tu takich głupot no własnie ty tu ciągle pierdolisz napsiz coś ciekawego przynajmniej bo zanudzasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 bo niestety mam 190 ponad cm Chyba kurwa jak na krześle staniesz albo na murek wskoczysz ps2. możecie mi obciągnąć kutasa jeszcze do tego betonu, myślicie że tylko ten 1 serwer jest 1.6 ? gram tam bo gram, a że nie jestem pucującym cieciem dla admina, i jestem nielubiany to mi koło chuja lata, że tak powiem więc tak nie żalcie się tu zera o_O Bo Cie na innych serwerach już zbanowali w pizdu razy i to pewnie permy http://www.maciora.webd.pl/bans/ban_details.php?bid=14295 a tu sie nagle wszyscy zmówili przeciwko tobie i banują Cie za tk i obraze no popatrz, popatrz nawet plugin namówili żeby Cie banowal ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ps2. możecie mi obciągnąć kutasa jeszcze do tego betonu, myślicie że tylko ten 1 serwer jest 1.6 ? gram tam bo gram, a że nie jestem pucującym cieciem dla admina, i jestem nielubiany to mi koło chuja lata, że tak powiem więc tak nie żalcie się tu zera o_O Moje kurwa Guru ! a tak po za tym wypierdolcie jeszcze bana kilkunastu osoba za tk, wtedy serwer będzie codziennie FULL PULL kurwa mać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 j/w wyolbrzymiacie problemy jak chuj. wgl to najlepiej tak jak bubek wspomial poszukac dem i bedzie wszystko jasne. siemA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 marny ta obraza sam dokladnie wiesz za co , za to ze na he_hole mnie wypierdoliłeś ty czy ktos tam inny 5s przed koncem mapy abym zlota nie miał. , i dalem taki nick, wszystko. dodam że osttatnio też na jakiejś tam mapie jakiś "dowcipny" admin mnie wyjebał 5s przed zmianą mapy... dzieci.! nicki to zmieniłeś mi 1 ! na mnr moj wuc czy cos takiego to ja dalem mnr-myje nogi rumunom i to wszystko bylo, tk na 15min kazdemu sie zdarzyc moze, fame za darmo ban, te cus aga = za darmo ban. od k rystusa to przeszkadza w grze , to dał vota idiota na awp4one, czy ja przeszkadzam w grze, i oczywiscie kazdemu przeszkadzam tylko czym? jak normalnie gralem i zabijalem. ii bana mi dał, pojeb... od kopra za darmo bylo, napisalem ze dzieci internetu tak maja, to poszedl 1 ban, wrocilem napisalem cos tam i mnie zwyzywal i powiedzial ze jak on jest to mam zamknac sie "( hahaha ) i mi bana wykurwil, z ta rudą to ktoś tam coś napisał i poszedł bban dla mnie nie wiem czemu, dawno to bylo , ale saktur , misiek czy ktorys inny mowil jej ze to nei ja napisalem jak juz ban poszedl. a reszty nie pamietam, byc moze ze sluszne bany, fuksa laming to bylo bo go blokowalem i dla zartu dal 5min, bo i tak szedlem i mi pomogl, i co dalej czy to takie kurwa grzechy? bo 10 banow dostalem w ciagu 3 miesiecy? ps panie malolacie z gimnazjum mnr, wiele razy mnie banowales na nicku MUUUU ? ja widze tylko 1 bana, czy może Ci w oczach sie on mnoży? ps12355 i nie będę wam się tu więcej tłumaczył bo sszzzzczęęę na to. ps 141241235412351 , i tak pierdoli mnie co piszecie, bede sobie grać i tak i wielkie wyjebane jajca na adminów i resztę "przeciwnych" ludzi mam i bany te.... i tak gram teraz po godzine dziennie bo nei mam czasu wiec leje na was ;* ;* ;* ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 bubek, ale to za co dostałes bana to pikuś przy tym, że twoja postawa w chwili obecnej jest w chuj aspołeczna... jesteś kimś ponad prawem - daj autograf PS: zostaniesz odpowiednio uhonorowany w swoim czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Dobra spierdalaj. Z banem za przeszkadzanie było tak, że pare osób darlo na cb ryja ze coś, wiec zrobilem vote i wjebalem ci bana na 1h co i tak bylo za malo wiec liz stopy. I byl to office a nie awp4one kretynie. A teraz wypierdalaj na fitness czy coś i nie wracaj. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts