Bania Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Imie: Janek Czas na forum: Krótko, lecz na serwerach wch gram długo. (bania.exe) Doświadczenie w moderowaniu forum: Ogromne, wielokrotny moderator Ile spędzasz na forum?: Dużo czasu, 2-3h, nawet więcej dziennie Jakie działy chcesz wziąść pod swoją opiekę?: Wszystkie Kontakt z Tobą: Steam (Kavvka11), GG (Nie polecam - 10548530) i e-mail: beebee3@o2.pl (również nie polecam.) Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem skrupulatny, sympatyczny i znam się na tym. Byłem wielokrotnym moderatorem na forach tematycznych oraz administratorem serwera. Jestem po prostu obcykany w prowadzeniu forum jak i serwera, ale serwer jest teraz mało ważny. Doświadczenie w moderowaniu mam ogromne i mam nadzieję, że dostanę funkcję moderatora u was. ;-) Pozdrawiam ;> :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 a ile Kolega ma lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bania Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 A jaki wiek jest tutaj wymagany? Chciałbym, żebyście czegoś o mnie nie wiedzieli, ot, tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 i chcesz usuwać posty i tematy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 pewnie ma z 14 i bedzie wstawial gwiazdki *** we wszystkie chuje i kurwy ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bania Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Nic o mnie nie wiecie, a pieprzycie, jakbyście byli na haju. :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Powiedz wpierw ile masz lat aby nie było że Vsx Ci poda minimalny wiek a ty taki napiszesz ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bania Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Boże, minimalny to 16 o ile się nie mylę, a ja tyle nie mam, chodź niewiele mi brakuje. Złożę podanie za 2 miesiące. ~Close? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 chodzi o to że martwimy się że ty nas nie znasz a zajmiesz się panowaniem tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Chodzi o to, że jesteś tu krótko i nawet nie wiesz za co powinieneś się brać Złożę podanie za 2 miesiące chciałeś napisać dwa lata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Boże, minimalny to 16 o ile się nie mylę, a ja tyle nie mam, chodź niewiele mi brakuje. Złożę podanie za 2 miesiące. ~Close? Wydaje mi się że wiek nie ma zbytnio tu nic do gadania lecz zachowanie, rozwaga, czasami możesz sie powygłupiać baa nawet to jest wskazane ale bez przesadyzmu ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 przesadyzmu A ty co, cipa jestes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dla Ciebie moge myć nawet misiem gogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Chlopaki poprostu chcieli ci grzecznie napisac NIE I CHUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bania Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Chodzi o to, że jesteś tu krótko i nawet nie wiesz za co powinieneś się brać Złożę podanie za 2 miesiące chciałeś napisać dwa lata? Z głupimi nie rozmawiam. :roll: Skoro nie, to nie. A ty Ciastko ogarnij się, bo mi szkoda takich jak ty ;-) @MnR, spoko, poczekam jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Wydaje mi się że wiek nie ma zbytnio tu nic do gadania lecz zachowanie no to juz znamy i wiek i zachowanie. wystarczy przeczytac te jego 2 czy tam 3 posty. wiec werdykt chyba jest powszechnie znany ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Bania - Głupi to jesteś Ty pisząc takie podanie na takim forum jak to. I teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć : Wypierdalaj SMARKU ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 jako że Adaś prosił o kulture ostatnio to ja napisze : Bania nie nadajesz się. nie chcemy Cię na moderatora !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Cycek, ale... ale... ale no kurwa Niech wypierdala no ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 jakasz się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts