bubek Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 chcialbym zlozyc skarge na tą kurwe bez matki robioną weglem juve. otózż była mapa fy_iceworld2k , grałem sobie spokojnie nic nie pisząc, gdy wlazła ta świnia żydowska, .. no nic, gram gram, miażdze te gówno, z 6 razy pod rząd, i dostaje kicka za nic - - proszę zobaczyć demko z tej mapy, po czym wchodze i go bluzgam ze za darmo mi daje kicka, a on odpowiada slayami, i nastepnie wyzwiskami przez mikrofon, po czym nagle do mnie mowi, przepros to nie bede slayowac, na co smiech i dalej go wyzywam, i ten jelop dal mi bana na 4godziny, jaki z tego wniosek? ten śmieć weglowy jak dostaje baty, to wypierdala ludzi za darmo, prowokuje, a później banuje bo niby słowa... może by ktoś w koncu ogarnał tych adminów ... takie aspoleczne smiecie jak juve , nie powinny mieć tu głosu, do piachu z nim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 sadzilem ze 4h to za duzo ale po tym o pisales i co piszesz tu wnosze o przedluzenie bana do tyg... no pipierdolony czlowiek do tego niereformowaqlny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 chuj ci do reform moich, za takie bany za darmo o reformie mozesz zapomniec :| na chuj mnie kickujesz za darmo? za to ze glebe lizesz, ciezko ogarnac ze jestes wielkim zerem ? i jak masz zamiar plakac i kickowac to wyjdz z serwera , a nie sobie ulatwiasz gre kickami, banami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 mowilem ci ze nie zycze sobie zebys mi tak gadal a ty swoje i wykopanie nie pomoglo !!! tydzien kuirwa perm ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 permuj to se starą idioto, gowno mnie obchodzi co sobie zyczysz, ja sobie nie zyczylem zebys mnie wypierdalal bo masz taki kaprys. sprowokowales to teraz pysk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ej niech nikt tu nic nie pisze. Chuj z wami, kłóćcie się sami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ej niech nikt tu nic nie pisze.Chuj z wami, kłóćcie się sami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 jaki z tego wniosek? Że nikt Cie tu nie chce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 zdegradować Juvego Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 śmieć weglowy chyba Ci sie cos popierdoliło chłopcze, podnieś matke z ziemi potem mozemy dyskutowac o smieciach, ty mały ciulu gówno wiesz o węglu a pierdolisz takie głupoty że zal wiem ze jestes głupi i niereformowalny i masz 14lat ale mimo to i tak bym Ci napierdolił bo to kurwa szczypie w oczy... btw spierdalaj od węgla , janusza hm.. i z tego forum poprostu wypierdalaj najlepiej na esla i nie wracaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 zabrac juvemu admina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Jestem za tym co napisal Sebek i Bogus @dago: bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy tak samo jak nam wmawiales ze rzandi ma 18 lat zreszta od kiedy wzrost/waga/gabaryty przekladaja sie na rozwoj intelektualny? moze byc nawet i pudzianem co nie zmieni faktu, ze jest idiota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 bubek ma racje, troche, ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 bubek, wypierdolić to cie może stary dziś w nocy plebie. Trzeba było mu od razu perma wdupić... bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy tak samo jak nam wmawiales ze rzandi ma 18 lat zreszta od kiedy wzrost/waga/gabaryty przekladaja sie na rozwoj intelektualny? moze byc nawet i pudzianem co nie zmieni faktu, ze jest idiota. +16 Pzdr P.S. Schudnij . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 @dago: bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy moze miec nawet kutasa składanego na pół jebie mnie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 i cztery razy wiekszy Ty też jesteś 4 razy większy od każdego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 @dago: bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy jak to jakis gnoj co sie tylko spinac umie i wyzywac innych Ty też jesteś 4 razy większy od każdego... sorry xd ale padłam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 ale kiedy sam juve prowokuje kickami i banami za dobra grę, wtedy to kogoś denerwuje i mnie to nie dziwi że ktoś mu odszczeknie, a potem jest wielka haja i leci ban na 600 min. Dalej brońcie tego cwele bo wasz kumpel i najlepiej to wszyscy wejdźcie mu w dupe. Siema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 K@r@S napisał/a: Ty też jesteś 4 razy większy od każdego... sorry xd ale padłam xD +1 hhahha ;d [ Dodano: 2011-03-10, 18:35 ] ale kiedy sam juve prowokuje kickami i banami za dobra grę, wtedy to kogoś denerwuje i mnie to nie dziwi że ktoś mu odszczeknie, a potem jest wielka haja i leci ban na 600 min. Dalej brońcie tego cwele bo wasz kumpel i najlepiej to wszyscy wejdźcie mu w dupe. Siema ! ten tez ma troche racji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 REDQu napisał/a: ale kiedy sam juve prowokuje kickami i banami za dobra grę, wtedy to kogoś denerwuje i mnie to nie dziwi że ktoś mu odszczeknie, a potem jest wielka haja i leci ban na 600 min. Dalej brońcie tego cwele bo wasz kumpel i najlepiej to wszyscy wejdźcie mu w dupe. Siema ! ten tez ma troche racji... nie trochę tylko prawdę pisze, nie raz widziałem taką akcję co z Redkiem robił Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Jestem za tym co napisal Sebek i Bogus @dago: bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy kurwa to nbie jest temat adebrania dmina wy tempaki jebane !!! kurwa cwelowi dałem tylko 4h a ma byc tydzien !! wiec nauczcie sie czytac debile bez kolegów !! a po drugie huj mnie interesuje kim jest jakis bobek kurwa !! moze byc palikotem , malyszem czy jaruzelskim !!! czy ma 50 cm w lapie i hemorojdy !! kurwa wiec nie pierdolic tu o mnie tylko o 2 tyg hujowi za wypowiedz zamiast przeprosin !! sie kurwo zobacz logi co pisales i sie potem dziw ze tylko 4h !!! miesiac kurwa perma !! ps. a redek szuka dziry w calym i plakac musi gdzies.... ojejku jestem pierdolonym nou lajfem bez zycia kurwa dawno tyle nie napisałem ale wkurwil mnie ten filip bobek :] kurwa terez czytam te wypociny redka.... ty idioto jak juz jest haja to jest haja i nigdy ale to kurwa NIGDY nie dałem bana !! haja musi byc i tym bardzij jak ktos robi haje to zbanuje tego co nie chce haji niz hajaży !! wiec nie pierdol sredku bo chcesz sie czegos doczepic ale nie masz czego... boze co za ciul baniaty osiol jebany !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 ale że Grzesiu sie tak bulwersuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Jestem za tym co napisal Sebek i Bogus @dago: bubek jest starszy od ciebie i cztery razy wiekszy kurwa to nbie jest temat adebrania dmina wy tempaki jebane !!! kurwa cwelowi dałem tylko 4h a ma byc tydzien !! wiec nauczcie sie czytac debile bez kolegów !! a po drugie huj mnie interesuje kim jest jakis bobek kurwa !! moze byc palikotem , malyszem czy jaruzelskim !!! czy ma 50 cm w lapie i hemorojdy !! kurwa wiec nie pierdolic tu o mnie tylko o 2 tyg hujowi za wypowiedz zamiast przeprosin !! sie kurwo zobacz logi co pisales i sie potem dziw ze tylko 4h !!! miesiac kurwa perma !! ps. a redek szuka dziry w calym i plakac musi gdzies.... ojejku jestem pierdolonym nou lajfem bez zycia kurwa dawno tyle nie napisałem ale wkurwil mnie ten filip bobek :] kurwa terez czytam te wypociny redka.... ty idioto jak juz jest haja to jest haja i nigdy ale to kurwa NIGDY nie dałem bana !! haja musi byc i tym bardzij jak ktos robi haje to zbanuje tego co nie chce haji niz hajaży !! wiec nie pierdol sredku bo chcesz sie czegos doczepic ale nie masz czego... boze co za ciul baniaty osiol jebany !! żeby ci żyłka w cipce nie pękła czasem ... winny się tłumaczy i proszę nie zmyślaj rzeczy których nie robisz bo jest co innego na forum a co innego na serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 skończ gimnazjum ty nieuku bo kurwo zdechniesz jak cie rodzice z domu wyjebią ps nareszcie jakos haja a tobie dann 8 zł szkoda ty kurwo a teraz chcesz mnie tu wyjebac a potem lizesz dupe na serwie jebany gmiocie !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts