Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

bbbbbbbb ban za czity? tresci faszystowskie?, kpina. o_OO\

bubek
 Share

Recommended Posts

jak w temacie, dostalem bana za "czity" a dokladniej powod "czitujesz" na 10 godzin, od jakiegos smiecia 15letniego krystus, więc prosze o udowodnienie tego "czitowania" - przede wszystkim sprawdzenia logów , ze miało miejsce takie cuś.

nastepnie po wejsciu na forum, zobaczylem ze nagle zmiana zostala powodu jako , "propagowanie tresci faszystkowskich" , i teraz kurwo jebana pokaż mi w regulaminie , gdzie jest napisane takie coś ze dostaje sie bana za danie spraya sfastyki z napisem white power - czysty skinheadowski znak.

nizej podaje ci regulamin, bo moze nie wiesz gdzie jest, i do czego sluzy, wiec szukaj tego.

ban poszedl na awp_dust , jakies 10-15min temu , nie wspominajac ze dostalem kicka za darmo- prowokacja , i pozniej po zawieszeniu serwera bodajze drugiego... ( logi pokażą )

wszyscy kurwa odpuscili i nie banuja, normalnie gadaja nawet, a ta kurwa jebana z gimnazjum jak ja bije sie przypierdala do wszystkiego, czy mozesz zaczac myslec idioto? czy to takie trudne? gram , nic nie pisze do nikogo , i jeszcze tej kurwie przeszkadzam w czyms. co za dzieci...

steam id do odbanowania : STEAM_0:1:36844210

Serwer ::

1. Serwer to Nasza piaskownica. Tak jak o nia bedziesz dbal, w takich warunkach bedziesz sie bawil.

2. Serwer jako tako staraja sie utrzymac HeadAdmini. Jesli chcialbys wesprzec Nas materialnie - napisz do ktoregos z Gospodarzy w tej sprawie. Wszelka pomoc bedzie mile widziana.

:: Admini ::

3. Bany sa dawane na ip - jak juz sobie przechlapiesz papiery to zadne magiczne konto Ci nie pomoze.

3a. To samo dotyczy steam, banujemy osoby, moga miec 5kont, wszystkie wylapujemy i banujemy.

4. Admin dba o porzadek na serwerze: kickuje spectow nie wykazujacych dobrej woli obrania sobie ktorejs z druzyn jak i tych ktorzy najzwyczajniej siedza przed monitorem i dlubia w nosie.

5. Admin nie ma prawa zmiany mapy chyba ze nastapi blad i reset serwera.

6. Admin ma dawac przyklad... jak nie powinno zachowywac sie w lesie.

7. Tylko banujacy admin ma prawo edytowac kare (to jest usuwac, skracac, wydluzac).

8. O wyborze nowego Farmera decydowac beda Gospodarze oraz Rada Chlopska.

:: Gracze ::

9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane.

10. Zabroniony jest flooding - nagiminne pisanie w kolko tej samej rzeczy, puszczanie muzki wbrew woli graczy oraz reklamowanie innych serwerow.

11. Na serwerze czasem graja kobiety - co to onzacza, chyba kazdy wie. QLturka... Savoir vivre mowi, zeby nie pytac ich o wiek ani czy "possaja". Jak zobaczymy cos takiego - na pewno nie obejdzie sie to bez echa.

12. Serwer ma Wam sluzyc i byc miejscem relaksu. Robcie co chcecie, bawcie sie, smiejcie, rzucajcie kawalami ale nie przeginajcie paly w tej zabawie.

:: Spolecznosc & Struktura ::

13. Gospodarze, czyli HeadAdmini maja do powiedzenia ostatnie slowo i to w ich raczkach jest powodzenie misji serwera, okresowy wywoz szamba oraz karmienie krasuli.

14. Rada Chlopska ma przywileje podobne do samych Gospodarzy. To oni wlasnie podejmuja kluczowe decyzje, desygnuja nowych adminow. Sa w niej przede wszystkim zaufani ludzie wspierajacy serwer finansowo. Z ich slowem trzeba sie liczyc...

15. Farmerzy, czyli wesole grono administratorow. Mamy tutaj klasyczny przekroj przez polskie spoleczenstwo - od ludzi kulturalnych i zdrowych az po zoofili z ADHD.

16. Moderatorzy jak to moderatorzy, pracuja, dzielnie wyrzucaja kupe od swinek oraz szukaja iglu w stogu siana.

17. Klusownicy lapia cziterow, ktorych przybywa z kazdym dniem. To prawie tak jak epidemia choroby Szalonych Kruf...

19. Wsioki to grupa stalych bywalcow. Chcac wyrazic wdziecznosc za codzienne dojenie krasuli jak ich egzystencje na serwerze, wsadzamy ich do tego wesolego wora wraz z maciorami i krolikami.

20. Krowie placki to grupa dla ludzi, ktorych glupota jest wielka jak stodola u MiÂ?ka. Niektorych wybrancow oblewamy nawet szambem.

21. Nie pytajcie co sie stalo z punktem 18. On jest niewidzialny po prostu... tak jak blyszczyk do ust - niby nie ma a jednak cos sie klei...

22. Przedostatni punkt tego glupiego regulaminu.

23. Ktos dotrwal do konca?

Bawcie sie dobrze, fragujcie, bijcie koguty, macajcie kury i czego dusza zapragnie.

Z powazaniem

Gospodarze.

Jaśnie Pan

rekin jebany

Wysłany: 2011-01-13, 16:08

NOWELA STYCZNIOWA

-- Wyzwiska

1 Na serwerze dozwolone jest przeklinanie.

2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych.

3 Na serwerze zakazane jest banowanie osob nieletnich ze szczegolnym uwzglednieniem osob ponizej 16 roku zycia o ile ich gra nie narusza ktoregokolwiek z punktow regulaminu.

-- Prowokacje

4 Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony adminow.

5 Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony graczy wobec adminow.

6 Na serwerze dopuszczalne sa wzajemne prowokacje graczy o ile nie naruszaja one punktu 2.

>>"Zamknij jape smarku" i tym podobne rodzyny uzyte wobec innych graczy rowniez sa prowokacja wiec radzilbym sie liczyc ze slowami<<

-- Mapy

7 Serwer ma charakter 4FUN.

8 Zarowno CT jak i TT ma prawo kampic, raszowac na WSZYSTKICH mapach. Ma takze prawo uzywac broni innych niz zaklada przedrostek mapy (np. usp, m4 na mapach awp_xxxxx) o ile takowa mapa ma mozliwosc jej pozyskania (zakupienia, podniesienia).

9 Admin nie ma prawa karac za niewypelnianie celow mapy.

-- Mikrofon

10 Obowiazuja zasady z punktow 1-6.

11 Jezeli gracz/admin uzywa mikrofonu w sposob utrudniajacy gre innym - moze zostac poproszony o przyciszenie mikrofonu, zaprzestania krzykow, kick, ban 5 minut -> dokladnie w takiej kolejnosci.

-- Prosby ze strony administratorow, luki

12 Jezeli na serwerze ma miejsce zjawisko subiektywnie ocenione jako nieporzadane i jednoczesnie nie zostalo one uregulowane przez zaden statut/regulamin - administrator powinien zglosic luke i poddac ja dyskusji celem okreslenia zachowania wobec zaistnialej sytuacji. Wobec sytuacji nieokreslonej w regulaminie, gracz MA OBOWIAZEK zastosowac sie do prosby administratora, jesli nie -> kick, ban 5minut

13 Gracz nie ma obowiazku stosowania sie do polecen administratora w przypadku sytuacji okreslonych i uregulowanych w regulaminie TYLKO I WYLACZNIE w kwestiach, kiedy regulamin stanowi inaczej niz nakazuje administrator.

14 Wszystkie pozostale kwestie normalizuje REGULAMIN SERWEROW

15 Nowela uchyla kwestie 'starego regulaminu' w sprawach, o ktorych niniejsza stanowi.

16 ###

-- Admini

17 Jezeli ktorys z adminow zlamie ktorykolwiek z punktow regulaminu - sankcje sa takie same jak wobec graczy - admin ma prawo dac bana, kicka etc.

18 Jezeli ilosc skarg na admina ze strony graczy lub innych administratorow, przekroczy liczbe subiektywnie ustalona przez H@ jako wystarczajaca do wykluczenia z grupy uprzywilejowanej - osoba taka traci flagi.

19 Jezeli admin prowokuje gracza, a ten odpowiada w rownie chamski sposob (we wlasnej obronie) a nastepnie dostaje bana - admin powinien stracic flagi.

20 Zabronione jest nauduzywanie flag przez adminow, a szczegolnie w sposob, ktory ubliza graczowi lub wprowadza nierowna rozgrywke (zmiany nicka, dodawanie broni, godmode etc.)

-- Sankcje

21 Za zlamanie ktoregos z punktow grozi ostrzezenie-reprymenda, kick, ban 5minut, ban 120minut -> dokladnie w takiej kolejnosci.

22 Recydywa - 7dni.

23 Za zlamanie punktow dotyczacych odpowiedzialnosci administratorow grozi reprymenda, kick, ban 5minut, ban 120minut, utrata flagi lub flag, permanentne wykluczenie ze spolecznosci (patrz lame mode).

24 Sankcje beda zaostrzane w przypadku lamania noweli WOBEC nowych graczy PRZEZ grupy uprzywilejowane i stalych graczy.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobrze że ja nie widzę sprayow w cs'e bo bym Ci też wdupił za sfastyge gdyż nie rozumie jak ludzie, wiedząc co oznacza ten symbol i znający historię zbrodni zarówno Auschwitz jak i Katynia do tej pory rysuje sfastygi, wychwala stalina i gnębi biednych ludzi których uważa za pod ludzi (nie koniecznie chodzi mi tu o Ciebie), ale mając sugerując się twoim głosem ponad 17lat dalej "promować" to gówno które był hitler i stalin <- Pizdy :roll:

i teraz kurwo jebana pokaż mi w regulaminie

a na przykład tu:

9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane.

Mogłeś urazić innych graczy tym znakiem, jest to prostacki i wieśniacki wybryk z twojej strony

[ Dodano: 2011-03-15, 21:06 ]

Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony graczy wobec adminow.

Next

Faszyzm = prowokacja

i teraz kurwo jebana pokaż mi w regulaminie

a na przykład tu:

Mogłeś urazić innych graczy tym znakiem, jest to prostacki i wieśniacki wybryk z twojej strony

[ Dodano: 2011-03-15, 21:06 ]

Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony graczy wobec adminow.

Next

Faszyzm = prowokacja

dobrze że bubek maluje te swastykę od kąd gra na serwerze tj 3-4 miechy ^^

a podobno serwer luźny więc ? mozna to tamto ale jednak

Każdy powód do bana dobry ... ale chuj

Nick Krystus też źle sie kojarzy wiec proszę o zmianę nicku albo niech sobie sam bana wyjebie tyle na ten temat

Dobrze że ja nie widzę sprayow w cs'e bo bym Ci też wdupił za sfastyge gdyż nie rozumie jak ludzie, wiedząc co oznacza ten symbol i znający historię zbrodni zarówno Auschwitz jak i Katynia do tej pory rysuje sfastygi, wychwala stalina i gnębi biednych ludzi których uważa za pod ludzi (nie koniecznie chodzi mi tu o Ciebie), ale mając sugerując się twoim głosem ponad 17lat dalej "promować" to gówno które był hitler i stalin <- Pizdy :roll:

Jak się szczeniaku kurwa dowiesz co to jest za symbol, gdzie był wykorzystywany, jak jest postrzegany w innych kulturach i co ozanczał przed Hitlerem to pisz. Po 2 nie "sfastyga" tylko swastyka. Jebana Polska mentalność i banda jebanych wytresowanych katoli. Tyle o ile napisałem.

MnR napisał/a:

Jak się szczeniaku kurwa dowiesz co to jest za symbol, gdzie był wykorzystywany, jak jest postrzegany w innych kulturach i co ozanczał przed Hitlerem to pisz. Po 2 nie "sfastyga" tylko swastyka. Jebana Polska mentalność i banda jebanych wytresowanych katoli. Tyle o ile napisałem.

Mi tez daj bana, bo mam w avatarze Hitlera i aluzje do KFC, a przeciez ktos mogl sie zakrztysic kurczakiem i ma zle wspomnienia.... Poza tym poczytaj nR o historii, bo co ma kurwa SWASTYKA do Katynia to ja kurwa nie wiem :roll:

Ban za czity - blad amx(chyba przez te crashe).

Za propagowanie tresci faszystowskich - dobrze.

Malowal te swoje jebane spraye, wiec na poczatku powiedzialem mu grzecznie(chyba) zeby nie malował bo mnie to razi. Malował dalej, to dałem kicka. Coś posapał jak wrócił, i mu powiedzialem ze jak zobacze te spraye to mu dam bana. No i malował więc dałem bana.

Pzdr

P.S. A Dyni to w to nie mieszaj. Pytałem go tylko, czy jeżeli mnie ro razi jako Polaka, to czy moge mu dać za to bana. Bo jest to w sumie jakaś forma obrazy.

SWASTYKA do Katynia to ja kurwa nie wiem

Nie mówię że ma, tylko dałem przykład

chodzi tu przede wszystkim o mnr

Odpierdol się bo jak na ten czas nie dostaleś jeszcze bezpodstawnego bana od mnie. Wyrażam tylko swoje zdanie do którego ma prawo i nie możesz mi tego zabronić

tylko wiecie kazdy ma inne poglady i kazdy to pokazuje w wlasny sposob ze bubka interesuja waszystowski loga i inne pierduły top niemamy prawa mu tego zabraniac jak by nie bylo gdyz niema tego w regulaminie to po 1 a po drugie nie powinniscie odzucac ludzi co maja inne poglady czyli jak by ktos niewiem pentagrama jebnol albo dal by na forum swoje foto (Metal, pank huj wie) to dostal by bana za to??

...Skojarzona ze zbrodniami niemieckiego systemu nazistowskiego, swastyka obecnie uważana jest za symbol nazistowski i konkretnie jako taki (w stylistyce używanej przez nazistów) jest prawnie zabroniona w wielu krajach...

AxeI, on może sie nawet interesować kucykami pony, i nie chodzi o to czym sie interesuje czy też nie. Swastyka jest uważana powszechnie w naszym kraju za znak faszystowski, i malowanie, pokazywanie itp. jej publicznie jest zabronione.