Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

CIUL ROKU!!!

KTO?  

50 members have voted

1. 1. KTO?

• MNR
      7
    • KRYSTUS
      2
    • FAJA
      4
    • CARTMAN
      2
    • GUCIO
      4
    • POSLAD AKA VIRUS
      1
    • PONTON "smalec" WOJCIECHOWSKi
      3
    • JANUSZ "wungiel" JUDE
      2
    • DAGO "deltowe czolo"
      3
    • bathon (?) (kto to kurwa jest?)
      2
    • vinci, spasiony ozorek
      0
    • IQ = 0 = fuks
      11
    • o$ka "Nosze Rurki" Ośkiewicz
      9

Recommended Posts

Oto I wszy wiejski plebiscyt na kretyna roku, kto twoim zdaniem jest najwiekszym ciulem?

Pod uwage bierzemy intelekt, braki w uzebieniu, promien zakoli, dzienne wydobycie wegla, ilosc rak i tkanki tluszczowej:

Nagroda w plebiscycie sa:

zestaw paznokci obcietych swiezo z rak i nog! Doskonale jako tipsy czy wykalaczki!

Powodzenia

ps. Swoja nieobecnosc na liscie usprawiedliwiam usprawiedliwieniem.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rurki sa fajne, lubie je i juz zawsz bede mial je na dupsku, chybaze urosnie mi do rozmiarow dupy wirusa i nawet spodnie narciarskie beda na niej wygladaly jak rurki :D

Mamy juz pierwszych liderow...

kilka slow o fuksie,

narwany szczeniak majacy sie za doroslego i dojrzalego, zapalony antysemita, jednak nie do tego stopnia, zeby pozwolic na antysemityzm innym. Flagi, ktore otrzymal tfu.. wykupil w promocji sprawily, ze stal sie delikatny jak motyl i nie mogl sluchac juz obelg i wyzwisk...coz. Znany ze swej opalenizny, multijezycznosci i specyficznego smiechu gotowanego raka.

Ulubione powiedzenie: Dziewczyny lubią brONz.

haha pierdoleni kreatorzy mody w starych sztruksach :F

jesli celowales do mnie to ciuitke ci sie nie udalo. w sztruksach nie chodze

tymczasem zapierdalaj po rozowe sluchaweczki i vansy z targu, bo braknie.

zastanowilem sie troche, czy tylko ja wyrazam taki poglad o ''facetach'' w rurkach, wzialem pierwszy z brzegu

http://www.samosia.pl/pokaz/973311/czy_chlopacy_w_rurkach_sa_ladni - Ci wszyscy ludzie sie myla?

Adam link z samosi sobie w dupę wsadzić możesz bo wszyscy Ci ludzie chcą dostać się na mistrzów :D Jeśli będziesz chciał komukolwiek dojebać to szukaj mniej ograniczonych umysłowo forów. Rurki są zajebiste z wielu powodów nawet takich ze czarne pasują do każdych butów i każdej bluzy czy koszuli. Drugą rzeczą ważna dla mnie nie przeszkadzają mi podczas jazdy na rowerze gdzie naprawdę nie mogę o nic zahaczyć spodniami bo kończy się to źle. Po co zamiatać ulice starymi spodniami w stylu dance i mieć poopierdalane nogawki od szurania pod butami. To już minęło, a że Wy potraficie się kłócić czy rurki są spoko czy nie to raczej wasze pokolenie powinno wymrzeć. Nie dosyć, że po komunie to jeszcze banda katoli, którym nic nie pasuje :f

www.samosia.pl

jesli celowales we mnie to ci sie nie udalo ;d

btw widac, ze bazujesz na opiniach internautow, ktorzy czesto niewiele wiedza o zyciu pozabiurkowym :D

vansy
nigdy nie mialem,

Swoja droga, gdyby Cie ktos adamie tutaj poczytal a pozniej zobaczyl twoj image na zywo chyba by pierdolnal ze smiechu...

;d

[ Dodano: 2011-03-26, 13:25 ]

w sztruksach nie chodze

s6004947.jpg

Nasz serwerowy Jacykow approves!

Czy tylko ja uważam, że spodnie to spodnie i mają ocieplać nogi i kryć moje majtasy (ewentualnie pindora jeśli majtek nie mam)? :-P

Są gusta i guściki. Każdemu może podobać się coś innego i jeśli dla Gucia i Ośki podobają się i pasują rurki, to czemu mają ich nie nosić? To jest indywidualna sprawa każdego z nas i nikt nie powinien w to kwestionować. Równie dobrze mogłaby tu się znaleźć grupka ludzi w dresach, która nie dałaby się "przezbyć" i cały czas stawiać na swoim, że tylko dresy są fajne, a kto ich nie nosi ten ciul. Dlatego to chyba daremny temat

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.