oŚka Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Oto I wszy wiejski plebiscyt na kretyna roku, kto twoim zdaniem jest najwiekszym ciulem? Pod uwage bierzemy intelekt, braki w uzebieniu, promien zakoli, dzienne wydobycie wegla, ilosc rak i tkanki tluszczowej: Nagroda w plebiscycie sa: zestaw paznokci obcietych swiezo z rak i nog! Doskonale jako tipsy czy wykalaczki! Powodzenia ps. Swoja nieobecnosc na liscie usprawiedliwiam usprawiedliwieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 nie wiem na kogo się zdecydować ale ostatnia pozycja na liście wygląda dosyć ciekawie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ja już oddałem swój głos ! zrób to i Ty ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 kurwa sam jestes ciulem ode mnie won !! ja jestem intelektualnym mentorem i chodzącą encyklopedią :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 też noszę rurki :f Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 rurki sa fajne, lubie je i juz zawsz bede mial je na dupsku, chybaze urosnie mi do rozmiarow dupy wirusa i nawet spodnie narciarskie beda na niej wygladaly jak rurki Mamy juz pierwszych liderow... kilka slow o fuksie, narwany szczeniak majacy sie za doroslego i dojrzalego, zapalony antysemita, jednak nie do tego stopnia, zeby pozwolic na antysemityzm innym. Flagi, ktore otrzymal tfu.. wykupil w promocji sprawily, ze stal sie delikatny jak motyl i nie mogl sluchac juz obelg i wyzwisk...coz. Znany ze swej opalenizny, multijezycznosci i specyficznego smiechu gotowanego raka. Ulubione powiedzenie: Dziewczyny lubią brONz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ja sobei wypraszam mam inz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 który chuj na mnie zaglosowal? przyznac sie ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 rurki sa fajne jesli jest sie gejem - sa cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunterHead Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 a mnie nikt nie uwzglednil?? StefaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 o$ka napisał/a: rurki sa fajne O$ka aka Bieber Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 rurki sa gejowskie w huj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 oska to dwururka, jedne rurki na nogach drugie, tytanowe w plecach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 jesli jest sie gejem cos musisz o tym wiedziec, nie z dupy pewnie masz takie pseudo ;d haha pierdoleni kreatorzy mody w starych sztruksach :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 haha pierdoleni kreatorzy mody w starych sztruksach :F + 1 000 000 BO LOVCIAM RURKI I SA ZAJEBISTE I SA KURWA SUPER I WYPIERDALAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 haha pierdoleni kreatorzy mody w starych sztruksach :F jesli celowales do mnie to ciuitke ci sie nie udalo. w sztruksach nie chodze tymczasem zapierdalaj po rozowe sluchaweczki i vansy z targu, bo braknie. zastanowilem sie troche, czy tylko ja wyrazam taki poglad o ''facetach'' w rurkach, wzialem pierwszy z brzegu http://www.samosia.pl/pokaz/973311/czy_chlopacy_w_rurkach_sa_ladni - Ci wszyscy ludzie sie myla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 http://www.samosia.pl/pok...urkach_sa_ladni - Ci wszyscy ludzie sie myla? kurwa plus 2 miliony ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Adam link z samosi sobie w dupę wsadzić możesz bo wszyscy Ci ludzie chcą dostać się na mistrzów Jeśli będziesz chciał komukolwiek dojebać to szukaj mniej ograniczonych umysłowo forów. Rurki są zajebiste z wielu powodów nawet takich ze czarne pasują do każdych butów i każdej bluzy czy koszuli. Drugą rzeczą ważna dla mnie nie przeszkadzają mi podczas jazdy na rowerze gdzie naprawdę nie mogę o nic zahaczyć spodniami bo kończy się to źle. Po co zamiatać ulice starymi spodniami w stylu dance i mieć poopierdalane nogawki od szurania pod butami. To już minęło, a że Wy potraficie się kłócić czy rurki są spoko czy nie to raczej wasze pokolenie powinno wymrzeć. Nie dosyć, że po komunie to jeszcze banda katoli, którym nic nie pasuje :f Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 www.samosia.pl jesli celowales we mnie to ci sie nie udalo ;d btw widac, ze bazujesz na opiniach internautow, ktorzy czesto niewiele wiedza o zyciu pozabiurkowym vansy nigdy nie mialem, Swoja droga, gdyby Cie ktos adamie tutaj poczytal a pozniej zobaczyl twoj image na zywo chyba by pierdolnal ze smiechu... ;d [ Dodano: 2011-03-26, 13:25 ] w sztruksach nie chodze Nasz serwerowy Jacykow approves! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 osiek dojebal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 hhaahhhahahhahahaushuahsaushaushaushaushaushaushaus Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Czy tylko ja uważam, że spodnie to spodnie i mają ocieplać nogi i kryć moje majtasy (ewentualnie pindora jeśli majtek nie mam)? :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Nie, ale dzięki temu jest śmiesznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Są gusta i guściki. Każdemu może podobać się coś innego i jeśli dla Gucia i Ośki podobają się i pasują rurki, to czemu mają ich nie nosić? To jest indywidualna sprawa każdego z nas i nikt nie powinien w to kwestionować. Równie dobrze mogłaby tu się znaleźć grupka ludzi w dresach, która nie dałaby się "przezbyć" i cały czas stawiać na swoim, że tylko dresy są fajne, a kto ich nie nosi ten ciul. Dlatego to chyba daremny temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 tylko dzwony sa fajne, reszta to scierwo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts