bubek Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 No i znow jjakies gowno krystek musialo sie zaczac czepiac, to samo sie tyczy tego gowna K jak kurwisko - koper. gram sobie spokojnie na awp_snow? czy jak ta mapa, jakies 20minut temu, po czym dostaje kicka za darmo od gowna krystek, nastepnie wchodze a go nie ma, i nagle gowno k jak kurwisko, mowi przez mikrofon ' krystek mi pisze zebym wyjebal bubka bo nie moze wejsc' no i tak zrobil , dal mi kicka za darmo bo te gowno 15letnie nie moglo wejsc, zmiana mapy na westwooda, gram gram, pocisnalem szmate krystusa za darmopwe kicki, mija 1 runda, 2 runda ide, dostaje celowo pod nogi granata - zabil mnie krystus oczywiscie TK, to mu pojazd... i gadka gadka, dostaje perma, od tego gowna k jak kurwisko , albo krystek, oczywiscie zaraz 124124124 osob napisze ze placze, lecz na chuj sie czepiacie dzieci internetowe, ten cs to wasze zycie jest? spokojnie sobie gram to jakies niedojebane dziecko bez starej zaczyna sie pruc i prowokuje, kickuje a nastepnie banuje ... czemu nikt nie zdejmie dla tej szmaty admina? dobrze lache ciagnie? placi 3x wiecej za adma jak inni, taki ala mega frajer ? prosze obejzec demka , i zobaczyc co oni wyprawiaja, ubolewam nad tym ze nie zapisuje rozmowy z mikrofonu (chyba) ... bo ja pisze a oni cisna mikrofonem. STEAM_0:1:36844210 id do udbanowania ps. 2 no dawac napinacze internetowi, co nie maja nic do tego tematu, zacznijcie pisac zeby perm zostal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 popierdoliło was całkiem z tymi banami? dziwicie się że ludzie nie grają :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 nic nowego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 BUBEK TO NIE GRACZ. TO GOWNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 BUBEK TO NIE GRACZ. TO GOWNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Dajcie mu już spokój. Grałem kilka (kilkanaście) razy z nim i nie wyróżnia się niczym nadzwyczajnym. Jak wam się nudzi to rozbierzcie się i popilnujcie ciuchów a nie bany dajecie za darmo. Amen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 niech ktoś ogarnięty da mi ub i zrobi porządek z tym gówniarstwem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Myslisz ze masz 20 lat i jestes kurwa fajny? ;< PIERDOLNI ZE TY SIE W GLOWKE , wkurwiasz ludzi jak malo kto . amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 niech ktoś ogarnięty... zrobi porządek z tym gówniarstwem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Myslisz ze masz 20 lat i jestes kurwa fajny? ;< PIERDOLNI ZE TY SIE W GLOWKE , wkurwiasz ludzi jak malo kto . amen +1 Wielk kozi here najstarszy na serwie spasły kutas a ciśnie na starych. Po 2 specjalnie Cie HG nei zabiłem, chciałem tylko TA . Po 3 spierdalaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 niech ktoś ogarnięty da mi ub i zrobi porządek z tym gówniarstwem... popierdoliło was całkiem z tymi banami? dziwicie się że ludzie nie grają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Myslisz ze masz 20 lat i jestes kurwa fajny? ;< PIERDOLNI ZE TY SIE W GLOWKE , wkurwiasz ludzi jak malo kto . amen +1 Wielk kozi here najstarszy na serwie spasły kutas a ciśnie na starych. Po 2 specjalnie Cie HG nei zabiłem, chciałem tylko TA . Po 3 spierdalaj. wielkei 15letnie gowno najwiecej do powiedzenia ma tylko w internecie.. a w szkole kolezanki bija cie. mam ub i pierdole was cd... wkurwiac moge i srac ci na banie, jak nie lamie regulaminu to mozesz mi pale ojebac osle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 dajcie kurwa spokoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts