Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ban KRYSTUS bez mozgu

Recommended Posts

gramy na dupnej mapie fy_ski. całe nonsteamowe boterstwo raszuje i bije z respa. placz i chaos. jakis pedał pisze ze nie raszowac i nie bic z respa to napisałem ze mozna raszowac i bic z respa, a ten pedał bez slowa ban na godzine, powod : przyczytaj jeszcze raz reg. no wez ty sie pierdolnij w ten pusty leb. mogles upomniec ale taki mały zakompleksiony pedałek musi poczuc moc i sie wyszalec bo w szkole go cwelą codziennie. pozdro

8 Zarowno CT jak i TT ma prawo kampic, raszowac na WSZYSTKICH mapach. Ma takze prawo uzywac broni innych niz zaklada przedrostek mapy (np. usp, m4 na mapach awp_xxxxx) o ile takowa mapa ma mozliwosc jej pozyskania (zakupienia, podniesienia).

Wolno raszować, to też tego sie nie czepiałem bo i sam raszowałem. Jednak nikt oprócz ciebie leszczu, nie bił z respa PERFIDNIE, nie raz czy dwa, ale non stop kiedy tylko nadażyła się okazja, innym zdarzało się to odruchowo - wiadmo o co chodzi. Po pierwsze ciesz się że dostałeś bana na godzine, po 2 za nick powinienem ci przedłużyć do tygodnia. Po 3 nawet tej godziny nie umiesz wytrzymać bez cs?

Cześć.

Jak to jest perfidne kłamstwo, to spierdalaj demo obejrzeć i zobacz jak grałeś. W co 2 rundzie biłeś z respa. Jestem od tego, aby zachować porządek na serwerze, a jesli połowa graczy pisze "xx nie bij z respa" etc. to chyba ten porządek jest lekko zaburzony? I neokidem to tu mozesz być conajwyzej ty.

"W co 2 rundzie biłeś z respa" fajne bajki snujesz

ze niby bilem z respa i dostalem bana na h ? gowno prawda bilem ciebie a jak tylko napisalem ze "czytalem reg i mozna raszowac i bic z respa" (napisalem to bo spamowali zeby nie raszowac, bo zeby nie bic z respa to tylko ty plakales i tam jakis twoj przydupas) dales mi bana ZEBYM JESZCZE RAZ PRZECZYTAL REG wiec nie pierdol tu farmazonow.

Kurwa no bez jaj... jak są mapy typu aim , fy , czasem scout to non stop lecą banie z respa. Już się nie macie o co czepiać czy o co kaman bo nie kumam.

Ps: Krystek piszesz ze placze ze dostal na godzine a jak ty bys dostal nawet na ta godzine ze to ze bijesz z respa zrobił bys dużo większą aferę. Pozdrowienia i dobranoc. aaa i wyluzujcie troche bo jak tak dalej pojdzie to bedzie wiecej osob zbanowanych niz chetnych do gry.