sledzik :D Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Witam Dzisiaj dnia 8.04.2011 zauwazylem czitera , ktory strzelal przez sciany i wogole same heady . Wszyscy gracze sie skarzyli a w tym ja . Admina nie bylo . O to Demo : -----------> http://www.przeklej.pl/plik/adus-rar-0029476g603p Steam Id gracza : [glow=orange]STEAM_0:0:3469568[/glow]6 Prosze o odpowiedz i zbanowanie gracza . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.!3R-PL-:):):) Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 ByLem przy tym i ten adus sie chwalił jescze ze mu nie zalezy bo ma 3 steamy i ns z zminym ip:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Na tym twoim demku nic nie widać. Oglądam demko z HLTV. Jak skończe editne. *DEAD* massU : nie pograsz cieciu *** farciarski skurwiel killed KeNeDiX with a headshot from m4a1 *** *DEAD* AduS<~ : m,am jeszcez 3 asteamy *DEAD* AduS<~ : i non steama z zmiennym IP *DEAD* massU : jebie mie to .... AduS<~ : i co pogram ........ *DEAD* AduS<~ : zobazczymy zabij jescze 2 razy i aban dostaniesz taki plugin jest na serwie (<<<<<<< Ogólnie gra no można powiedzieć kontrowersyjnie, biorac pod uwage np. to, że jak grałem z nim 2 dni temu czy jakoś tak to raczej lamił. Najciekawsze jego akcje są w 4,8 i 10 rundzie. Co do tej 'skargi' to mysle ze ona powstała bardziej z puaczu, bo ich bił(widać też w ok. 4-5rundy jak sledzik pisze, zeby killer dodał go na steam to coś obgadają) co nie zmienia faktu ze gra niezle. Większosc sytuacji mozna wytłumaczyc tym, ze grał na sluch. Ze screenami byłoby pewniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Ja niestety nic nie widze mam prawdopodobnie jakiś błąd podczas oglądania demka gdyż widzę tylko od 12minuty reszta nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sledzik :D Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 Jest tam akcja co strzela HeadShota przez dzwi na azcet i trafia w glowe przeciwnika [ Dodano: 2011-04-09, 09:20 ] ja pamietam jak na awp4one zaczol lamic w polowie mapy , a w 2 polowie mapy zaczol grac tak pro ze strzelal mi headshoty przez sciany .. A do kilera pisalem po to aby mu powiedziec o tym ze adus ma wh na 100 % i ze mam demko Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.!3R-PL-:):):) Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Krystek to jest jak zemna ja tez mialem robioen ss i nic nie wyszlo a on mnie ni bil bo bylem w nim w druzynie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts