Naz Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Imie: Eryk Wiek: 23 Nick: _NaZ Nick steam: K17 Staż - sporo, grałem na starej wiejskiej chacie za starych czasów, obecnie siekam na jakimś ruskim serwie ile gram? - jak tylko mam chwile wolną, wieczory, suma sumarum 2-5h Zajęcia: studia magisterskie już po inżynierku więć w pipe czasu na obijanie się Adma: noł never, jednakże miałem adma na innych mmorpg więc szybko się połapie jeśli chodzi o komendy bo skrypterów raczej nie potrzebujecie ? umiejętności: coś tam potrafie ale krótkie przeszkolenie i noł problem ( wystarczy odpowiedni filmik obejrzeć ) propozycja: siebie - fuck yeah why me?: potrzebujecie konkretnego odpowiedzialnego luda problemy?: nie ma problemu, którego nie da się rozwiązać pozdr0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 na war3ft potrzebujemy ludu wiec jestes przyjety z miejsca podeslij steamid. Swoja droga to trzebaby rozzruszac warcraftowy burdel - pomoglbys w reklamie? mam na mysli pomoc w doswiezaniu linkow na forach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 btw. http://www.forum.wiejska-chata.pl/viewforum.php?f=10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts