lizak Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 nick: Phantom_TNR rodzaj cheata : ab + wh demko :KLIK mapa: inferno screen/ip:KLIK ----------------------------------- nick:Kaim | NAJLEPSZY CHEAT !!! rodzaj cehata:wh/esp demko:KLIK mapa:wh_train screen/ip:KLIK Kto zlapal: mam lizaaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaim Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Hahah xD Witam mam co� na swoj� obronê ^^ :] Po 1 to by³a mapa wh_... Po 2 siedzia³em z Phantomem na ts i rozmawiali�my a, ¿e byli�my w innych teama'ch to pomagali�my i po 3 obydwaj mamy STEAM i nie cheiliby�my, ¿eby nam zbanowali konta :/ pozdro P.S �mia� mi siê chce z ciebie "mam lizaka" na mapie wh_... po co mia³bym w³�cza� WH ??? I nigdy nie gra³em na czitach i nie bêdê bo ich nie potrzebuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Hahah xD Witam mam coÂ? na swojÂ? obronĂŞ ^^ :] Po 1 to byÂła mapa wh_... Po 2 siedziaÂłem z Phantomem na ts i rozmawialiÂ?my a, Âże byliÂ?my w innych teama'ch to pomagaliÂ?my pozdro ja bym dawal za takie siedzenie na "ts" bany bo to mnie niemilosiernie wkurwia, to to samo co wh tylko ze nie widzisz przez sciany a slyszysz jak kumpel ci mowi. ZENUA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaim Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 No dobra za siedzeinie na TS :/ Ale nikt CI siĂŞ nie przyzna... :/ I to byÂła mapa WH_... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 tylko Âże takim zachowaniem spierdalacie gre innym .... bawi was to ? na cw esl i innych gĂłwnach uÂżywacie skype ts ventrillo i innych badziewi ale do jasnej nie tutaj p.s-nie wiem co inni pewnie dadzÂ? szanse ale ja nie chce sÂłuchaĂ? teraz wymĂłwek Âże nie wiedziaÂłem Âże to Âże siamto Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 No to co ,ze to byla mapa "wh" ? Jak ewidentnie widac , jak idziesz i strzelasz przez dwa wagony ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 No to co ,ze to byla mapa "wh" ? Jak ewidentnie widac , jak idziesz i strzelasz przez dwa wagony ? . moze myslal ze mozna sobie dolaczyc pakiet premium wh* ze widzi sie przez wszystkie sciany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 no i kaim..... TS siedzenie i podpowiadanie sobie to jest dokladnie to samo co wh.... Na innych serwerach juÂż bys dawno bana dostal, moze nie perma ale przerwa dluga by byla. Co na to inni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BcL^_^ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 nie dokladnie bathory ;] prawie dokladnie bo nie widzisz kolesia a CS to praktycznie 70% sluchu i 30% umiejetnosci wiec... lepsze od WH xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 sorry ale jak mozna sie wkurzac o siedzenie na gÂłupim ts-ie... nie rozumiem tego... :/ przeciez to jest server for fun... wiec jak ktos sobie for fun posiedzi na ts-ie popodpowiada to wielkie halo z tego robicie... no sry... server jest for fun... wiec takiej zasady sie trzymamy... Pozdro & Pocwicz :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Niby tak.... aczkolwiek 4fun to w tym momencie jest tylko dla was, a reszta ma rzeÂĽnie i robia za fragi. PomyÂ?l o tym, chciaÂłbyÂ? Âżeby ktoÂ? CiĂŞ tak 4Fun przez kilka godzin kosiÂł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 wiesz co dÂługo tak nie gralismy... na wiejskiej potem poszlismy na inny server... nie gnebilismy zreszta uwierz mi tez tak byÂłem koszony... tylko w przeciwienstwie do innych wiedzialem o tym ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 4fun dla mnei 4fun to kaÂży gra sam a nie z pomocÂ? ducha wÂłasnie 4fun i tego sie trzymamy a nie gramy o zÂłote gacie podpowiadajÂ?c Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Phantom_Trn, BETON. Sam powiedziaÂł ze czitowaÂł na nonsteamie, a ja zbanowaÂłem mu steama, wiec nie bedzie juÂż w naszej piaskownicy sie bawiÂł :evil: Sprawa kaima, nie wiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaim Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 No OK ^^ :] Przyznaje wam racje :] Ale napewno nie strzelaÂłem przez 2 wagony pozdro I tak jak Phantom powiedziaÂł 4FUN :/ NO ale OK nie zaprzeczam, Âże macie racje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 my tez gralismy w ten sposob... nikt z Nas nie graÂł o zÂłote gacie a bathory ma Âładnie na srane niech screena looknie najpierw a potem banuje jak juz byÂłem na ns-ie a nie qrwa na steamie... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaim Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 No mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ wszystko wujaÂ?ni... Bo napewno nie strzelaÂłem przez 2 wagony ^^ i tego jestem pewien :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Co mnie obchodzi twoje gadanie? MoÂżesz sobie kupiĂ? nastĂŞpne konto i tak ban bĂŞdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 Kaim , najpierw sciagnij sobir Swoje demko i zobacz . Mogliscie sobie stworzyc serwa i czitowac na nim . ps: komar , moze tak myslal Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Mogliscie sobie stworzyc serwa i czitowac na nim . Mylisz pojĂŞcia... Moim zdaniem Perm....(?) buahaha Co najwyÂżej warn :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 to znaczy ,ze co xD chcieli sie wyÂżyĂ? to mogli sobie isc gdzie indziej a nie przeszkadzac pro w grze ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 NapiszĂŞ tak: Jestem za karÂ?...ale perm...Â?miech na sali. Nie ode mnie to na szczĂŞÂ?cie zaleÂży, pozostawiam to Wam, moi drodzy admini :mrgreen: (ale podliz:P) Ja mam juÂż karĂŞ...moÂże ich teÂż JiHaD ukaÂże...kto jest za? :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 joo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ja tez jak w watku na stos z nimi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [Ulow-CS]Lukasz Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 jo za TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts