Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Cheaterzy

lizak
 Share

Recommended Posts

Hahah xD

Witam mam coÂ? na swojÂ? obronĂŞ ^^ :]

Po 1 to byÂła mapa wh_... :)

Po 2 siedziaÂłem z Phantomem na ts i rozmawialiÂ?my a, Âże byliÂ?my w innych teama'ch to pomagaliÂ?my :P

i po 3 obydwaj mamy STEAM i nie cheilibyÂ?my, Âżeby nam zbanowali konta :/

pozdro

P.S �mia� mi siê chce z ciebie "mam lizaka" na mapie wh_... po co mia³bym w³�cza� WH ???

I nigdy nie graÂłem na czitach i nie bĂŞdĂŞ bo ich nie potrzebuje... :)

Hahah xD

Witam mam coÂ? na swojÂ? obronĂŞ ^^ :]

Po 1 to byÂła mapa wh_... :D

Po 2 siedziaÂłem z Phantomem na ts i rozmawialiÂ?my a, Âże byliÂ?my w innych teama'ch to pomagaliÂ?my :D

pozdro

ja bym dawal za takie siedzenie na "ts" bany bo to mnie niemilosiernie wkurwia, to to samo co wh tylko ze nie widzisz przez sciany a slyszysz jak kumpel ci mowi. ZENUA

tylko Âże takim zachowaniem spierdalacie gre innym .... bawi was to ? na cw esl i innych gĂłwnach uÂżywacie skype ts ventrillo i innych badziewi ale do jasnej nie tutaj

p.s-nie wiem co inni pewnie dadzÂ? szanse ale ja nie chce sÂłuchaĂ? teraz wymĂłwek Âże nie wiedziaÂłem Âże to Âże siamto

sorry ale jak mozna sie wkurzac o siedzenie na gÂłupim ts-ie... nie rozumiem tego... :/ przeciez to jest server for fun... wiec jak ktos sobie for fun posiedzi na ts-ie popodpowiada to wielkie halo z tego robicie... no sry... server jest for fun... wiec takiej zasady sie trzymamy... :D

Pozdro & Pocwicz :D :evil:

NapiszĂŞ tak:

Jestem za karÂ?...ale perm...Â?miech na sali. Nie ode mnie to na szczĂŞÂ?cie zaleÂży, pozostawiam to Wam, moi drodzy admini :mrgreen:

(ale podliz:P)

Ja mam juÂż karĂŞ...moÂże ich teÂż JiHaD ukaÂże...kto jest za? :->

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.