Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

tiN i wszystko jasne ^^

Recommended Posts

tiN: gracz naduzywal wolnosci slowa krotko mowiac, niewychowany obrazal wszystkich po kolei w tym mnie....

Dzieki za bana ;]

hahahaha przedstaw dowody cfaniaq :) Masz admina 2 czy 3 dzien i musisz podbudowac swoj autorytet banujac innego admina ;]

Pozdro ;* nie gralem 2 tyg a tu taka niespodzianka nowy pan admin... wladca servera ^^

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Na bana mial moje przyzwolenie. Widzialem wszystko, moge zeznawac przed wiejskim trybunalem. Z pewnoscia szerokiemu gronu graczy zrobilo sie przykro jak obrazales ich mamy po czym sam sprzedales bana jak ktos pojechal po Twojej rodzinie. Troche nie fair. Potem dopierdalanie sie do tina, generalnie mam w dupie czy ktos jest tutaj 3 dni czy 3 miesiace. Zasady to zasady. 666minut to nie jest duzo, dychnij sobie.

edit

apropos' trzymania sie razem, nie chce przywolywac sytuacji sprzed paru tygodni...

Dupe tez dobrze lizesz hahah...

O boze 2 tyg mnie nie bylo i co tu sie porobilo oemgie ;O

Virus znalazl sobie pomagiera ;d

Dobrze Panie Adminie tiN jest pan tu najwazniejsza osoba... Poczekam sobie na unban :D

Szkoda tylko ze jestes tu 2 dzien a juz Cie nie lubie, nie bedziesz miec ze mna kolorowo ;]

Ban Perm Kurwa Nara Wypierdalac ... Sedesik ^^ twoje slowa wracajom :D:D:D

Tin ;] zanim zaczniesz banowac za takie cos pograj najpierw z nami troche ;] obrazanie graczy to tu normalka ... wiesz co... twoja stara slodzi gorzkie zale ma owlosione plecy i nie ma kolan ;P ban ??? nie bo tu sie kur.wa wpizdu ludzi zna z reala a jeszcze wiecej z virtu .

podsumowywujac POGRAJ Z NAMI POZNIEJ OCENIAJ

Co widnieje w nazwie serwera?? 4fun?? albo Tin Sick Ego?

nie po to jestescie adminami zeby obrazac i szerzyc chamstwo na serwerze. Ja poprosilem tina zeby dal Ci bana bo wkurwiaja mnie Twoje zlosliwosci pod adresem graczy, adminow i ogolna niesubordynacja. To ze admini sobie jada po starych tylko swiadczy o zascianku jaki tu panuje...

W tym momencie to Ty mnie obrazasz ;] JiHaD mozesz go zbanowac w moim imieniu po konsultacji ze mna ?? Obrazil mnie :D

Sluchaj koles nie wiem kim jestes... ale chyba troche przesadzasz... Po 1 nie zycze sobie zeby taki ktos jak Ty nazywal mnie dzieckiem FFa. Nie wiesz jak gram ile gram ile mam lat... w ogole chuja wiesz a sie wypowiadasz. Nie znasz tu nikogo, nie znasz nas i chyba nie bardzo sie wkupiles w laski graczy. To ze lizesz dupe (w tym wypadku) Virusowi nie usprawiedliwia Twoich wypowiedzi ani czynow.

Ogarnij sie.

[ Dodano: 2008-02-09, 23:04 ]

nie po to jestescie adminami zeby obrazac i szerzyc chamstwo na serwerze. Ja poprosilem tina zeby dal Ci bana bo wkurwiaja mnie Twoje zlosliwosci pod adresem graczy, adminow i ogolna niesubordynacja. To ze admini sobie jada po starych tylko swiadczy o zascianku jaki tu panuje...

I za ten zascianek dostalem bana od kota ;] Brawo... widze uczy sie od najlepszych jak zostac pomagierem pana ;]

lol bana za co ?:| dla mnie po prostu to jest chore wiesz... kazdy po kazdym jechal i chuj nikt sie nie wtracal a teraz przyszedl jeden i chce zrobic "porzadek" banujac tych co wyzywaja zaczynajac od Ciebie ?:| smieszne... jakos nie widzialem zeby ktos sie skrazyl na kogos:/

[ Dodano: 2008-02-09, 23:23 ]

ale virus nie tylko sadnes jedzie po starych praktycznie wszyscy to robia :|

i to ze wszyscy to robia jest fajne, no nie? nie ma to jak wejsc na wiejska i uslyszec cos o starej... zalosne

nie mowie ze to jest fajne :/ ale dopiero teraz to zauwazyles?...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.