K.!3R-PL-:):):) Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Imie: Patryk Wiek: 15 Nick w cs'e: -; Nick STEAM: -; albo pigej1 Ile grasz na serwerach wch? : rok z przerwami Średnio godzin? : 2-3h w soboty i neidziel z 6h Zajęcia: Szkoła i po zatym cs Miałem admina? : Tak Gdzie? : Na HolySKill BattleZone Umiejętności : Znam Bardzo Dobrze Am'x, umiem rozpoznać co to za cheat Co mogę zaproponować? : Kullture na serwerze, aktywność na forum i jak na serwerze Dlaczego ja? : Dlatego Że jest mało adminów na wch, i chciałem wam pomóc P.S Nie Zawiodę Czy będę dawał Składkę na admina?: tak!! Linki do 10 reklam: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Na nie. koleś dość nerwowy.Ponioslo by go przy flagach chyba. Jeaszcze wczoraj czy przedwczoraj wyzywal kogos ze nie dostanie adma bo ma 16 lat. Zbyt cwaniacki jak na moj gust. Poza tym malo adminów na wch? Chyba jednak nie. I strasznie się piekli o tego adma. Dopiero co był jego temat. Ale jak tam reszta uwaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Poza tym malo adminów na wch? no niestety malo - ostatnio posypalo sie 6. Co do reszty -ok. Wiec raczej odpada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.!3R-PL-:):):) Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 Shino pisalem ci na steam ze sie zmienily wymogi wczesniej a nikogo nei wyzywalem [ Dodano: 2011-04-18, 15:45 ] Jaśnie Pan, To Moje Podanie JEst ODrzucone ? [ Dodano: 2011-04-18, 16:11 ] Jaśnie Pan, Jaśnie Pan, To Moje POdanie Jest Odrzucone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 K.!3R[PL]:), Dokładnie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts