Nowy Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Imie: Kacper Wiek: 16 za 3 mie 17 Nick w cs'e: Nowy Nick STEAM: Brak! Ile grasz na serwerach wch? : Troszke gram ale pod innymi nickami Gralem ! Średnio godzin? : 2-3 Godz. Zajęcia: Gram w Noge zawodowo Miałem admina? : Tak mialem Gdzie? : fraghouse.pl Umiejętności :Znajomosc amx 9/10 Co mogę zaproponować? : Starac sie usuwac cziterów! Dlaczego ja? : No wiec prawda jest taka, ze niby adminow jest duzo, a jednak ich zawsze brakuje, zawsze znajdzie sie czas kiedy nie ma nikogo i jakies lebki biegaja na haxach i chcialbym temu zapobiec. Wszyscy mnei raczej znaja, wiekszych problemow na servie chyba tez nie ma ze mna Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak! Linki do 10 reklam: Brak:( _________________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RwR Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Wszyscy mnei raczej znaja, Ja jakoś nie znam... Nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 brak reklam, brak steama, nie znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archaniol Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 pierwsze slysze by ktos o takim nicku gral na wch. gram juz pare dni na 4funie i jeso cie nie widzialem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Nie znam. Brak steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Hmm widzialem na Wch podejzany o wh brak czasu na skany czy ogladanie jestem na nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Hmm widzialem na Wch podejzany o wh brak czasu na skany czy ogladanie jestem na nie. Widzialem go 2 gory 3 razy na wiejskiej ! Zgadzam sie z KampeRem ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 brak reklam, brak steama, nie znam. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts