bubek Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 a no dostałem perma za darmo , gdyż w sumie zobaczcie nick tego gowna jaki ma .... wyzwiska zaczely leciec od chlopca splodzonego weglem - JUD(v)E , nastepnie od osla " k jak kurwisko które wpierdala koper. gdy odwet dałem dostalem bana pozdrawiam i czekam na ub , jeszcze tylko te 2 kurwiska do mnie sapią chuj wie po co :] ... jeden lat niby 20 a mózgu brak, a drugi starszy a pierdolnięty gorzej jak obaj razem wzięci.. steam ID do ub. STEAM_0:1:36844210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ciebie kurwa pisanką spłodzili, płaczku jebany. Wyzywałeś matke kopra to się nie dziw, wyjeb się na plecy. Chcesz UB a jedziesz po adminach, ogarnij swoją dysmózgię cieciu bo przekracza wszelkie granice. Teksty typu "Twoja matka mnie chce na chacie" zostaw dla siebie, a nie kurwa innych obrażasz. Sapiesz to się o wszystko Ty, bez jebanego dystansu. A co do węgla - ODPIERDOL się od tego i zacznij kurwo sam zarabiać, a nie obrażasz innych nołljafie zajebany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Co racja to racja. Banik się należy. Nie raz i nie dwa pierdoliłeś cos o jego matce. Tego było troszke więcej :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 jade po adminach wlasnie takich dysmózgach jak ty weglowy cepie i po tym warzywie koprze, bo sami zaczynacie wyzywac i prowokujecie do tego, chociazby nickiem jakie ma te warzywo na serwie , i wyzywa od gowna na starcie. mam wyjebane na ciebie weglu i twoja stara jak i koprowych, sami zaczynacie cisnac pozniej gdy odwet jest to adminem sie zaslaniacie, wiec ciagnij pale tam i nie myśl że będę obojętny na te wasze wyzwiska rabinie i szmulu żydowski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 na mnie mogles najezdzac i sam cie prowokowalem i byla haja ale na huj obraziles mame kopra :> on ci nie powiedzial ani slowa tylko jka sie darlem !!!! wiec troche szaunku dla mamusi jakuba !! wiec na huj piszesz w2 tym placzu na forum o mnie !! ode mnie masz bana ? kurwa nie !! wiec sie odpierdol i sam wiesz ze jak we mnie jedsziesz i moja rodzine to tez cie bede wyzywac !! ii bardzo dobrze ze masz beton i nie zdejmujcie mu go smarkowi !! panie H@ teraz jest zasluzony ban i to nie odemnie a on wielkiego eslowca i autorytetu wśrod innych graczy wiec beton po pachy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 tak tak i co jeszcze powiesz , ja sobie nie życzę aby gówno jude albo tamte gowno koprowe wyzywało mnie czy rodzine, i poproszę o perma dla ciebei i tego 2 za to że ciezko wam to zrozumieć. a darles sie ty i on i chuj mnie to obchodzi kto co gadal, jeden i 2 wyzywal odwet to odwet wiec ssac kije. lahahaha wielki eslowiec top100 1n1 pozdro <3 i wielki autorytet, ktory drze pizde jak dziewica, lahah chyba autyrotet u takich idiotow jak ty . pzdr ub STEAM_0:1:36844210 i zdjęcie admina tym bez mózgom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 na huj ty piszesz takie bzdury jak ty zaczales we mnie jechac :> wez ty pomysl nad argumentami a potem pisz... ale ty w kolko to samo piszesz wymysl cos nowego :> a huj ide do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 ahahahahahahahaahhahahahahah padłem ! ja zaczalem jechac ! PADLEMMMMMMMMMMMMM koper powiedzial ze te gowno bubek jest czy cos takiego i juz zaczales minute sypac jakies teksty, i ja zaczalem jechac ! kocham te puste twoje slowa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Nikt Cie tu nie chce - wypierdalaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Nikt Cie tu nie chce - wypierdalaj. twoja stara sra do gara a twoj stary to wpierdala - wypierdalaj z tego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 czy tylko ja mam wrazenie ze bubek to idiota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 twoja stara sra do gara a twoj stary to wpierdala - wypierdalaj z tego tematu. piszcie co chcecie ale to mnie rozbawilo masz djetego bana ale jak nastepnym razem obrazisz matke kopra, ktora wszyscy bardzo kochamy - perm zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 czyżby zasada do trzech razy sztuka?! 2 razy juz miał Nawet widać że kulturalnie nie potrafi pisać na forum :-D :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 no wiec dlaczego te cioty 2 wyzywaja mnie i moja matke i nie maja zadnego bana? no powiedz virus....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 bubek... ten swiat jest cholernie niesprawiedliwy wiec jedyne co moglem zrobic to zdjac Ci bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 czyżby zasada do trzech razy sztuka?! 2 razy juz miał Nawet widać że kulturalnie nie potrafi pisać na forum :-D :-D zmien teog pokemona z miniaturki wkurwia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 bubek... ten swiat jest cholernie niesprawiedliwy wiec jedyne co moglem zrobic to zdjac Ci bana. no wsumie nic lepszego nie mogles zrobic bo perma nie przedluzymy jakby swiat byl sprawiedliwy to koper nie mialby ryja jak chomik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Nikt Cie tu nie chce - wypierdalaj.Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 bubek... ten swiat jest cholernie niesprawiedliwy wiec jedyne co moglem zrobic to zdjac Ci bana. ohh dziękuje wybawco, możesz jeszcze zamknąć temat ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts