Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

perm od ciot :]

bubek
 Share

Recommended Posts

permj.jpg

a no dostałem perma za darmo , gdyż w sumie zobaczcie nick tego gowna jaki ma .... wyzwiska zaczely leciec od chlopca splodzonego weglem - JUD(v)E , nastepnie od osla " k jak kurwisko które wpierdala koper. gdy odwet dałem dostalem bana :) pozdrawiam i czekam na ub , jeszcze tylko te 2 kurwiska do mnie sapią chuj wie po co :] ... jeden lat niby 20 a mózgu brak, a drugi starszy a pierdolnięty gorzej jak obaj razem wzięci..

steam ID do ub.

STEAM_0:1:36844210

Ciebie kurwa pisanką spłodzili, płaczku jebany. Wyzywałeś matke kopra to się nie dziw, wyjeb się na plecy. Chcesz UB a jedziesz po adminach, ogarnij swoją dysmózgię cieciu bo przekracza wszelkie granice.

Teksty typu "Twoja matka mnie chce na chacie" zostaw dla siebie, a nie kurwa innych obrażasz. Sapiesz to się o wszystko Ty, bez jebanego dystansu. A co do węgla - ODPIERDOL się od tego i zacznij kurwo sam zarabiać, a nie obrażasz innych nołljafie zajebany.

jade po adminach wlasnie takich dysmózgach jak ty weglowy cepie i po tym warzywie koprze, bo sami zaczynacie wyzywac i prowokujecie do tego, chociazby nickiem jakie ma te warzywo na serwie , i wyzywa od gowna na starcie.

mam wyjebane na ciebie weglu i twoja stara jak i koprowych, sami zaczynacie cisnac pozniej gdy odwet jest to adminem sie zaslaniacie, wiec ciagnij pale tam i nie myśl że będę obojętny na te wasze wyzwiska rabinie i szmulu żydowski.

na mnie mogles najezdzac i sam cie prowokowalem i byla haja ale na huj obraziles mame kopra :> on ci nie powiedzial ani slowa tylko jka sie darlem !!!! wiec troche szaunku dla mamusi jakuba !!

wiec na huj piszesz w2 tym placzu na forum o mnie !! ode mnie masz bana ? kurwa nie !! wiec sie odpierdol i sam wiesz ze jak we mnie jedsziesz i moja rodzine to tez cie bede wyzywac !! ii bardzo dobrze ze masz beton i nie zdejmujcie mu go smarkowi !!

panie H@ teraz jest zasluzony ban i to nie odemnie a on wielkiego eslowca i autorytetu wśrod innych graczy wiec beton po pachy :)

tak tak i co jeszcze powiesz , ja sobie nie życzę aby gówno jude albo tamte gowno koprowe wyzywało mnie czy rodzine, i poproszę o perma dla ciebei i tego 2 za to że ciezko wam to zrozumieć. a darles sie ty i on i chuj mnie to obchodzi kto co gadal, jeden i 2 wyzywal odwet to odwet wiec ssac kije.

lahahaha wielki eslowiec top100 1n1 pozdro <3 i wielki autorytet, ktory drze pizde jak dziewica, lahah chyba autyrotet u takich idiotow jak ty . pzdr

ub STEAM_0:1:36844210 i zdjęcie admina tym bez mózgom .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.