maro. Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Power [AMXBANS] Zostalo Ci 58 minutes and 43 seconds do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : CHUJ W DUPE POWEROWI [AMXBANS] Przyczyna : ' zmien nick i chuj w dupeto morze byc ci ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 9780729 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 95.160.108.65 ' [AMXBANS] ======================================= Nick byl z powodu 2och haxow na serwie, na ktorych mial wyjebane. Pierdole Powera, i tego bana tez. CU&GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 powiem tak, dostał bana oczywiście z podstawą, ale miło by było gdyby tak admini patrzyli na cheaterów, a nie 24/7 na spect i patrzyli się na mnie ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 a czy to na pewno był power czy jego syn? :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 a czy to na pewno był power czy jego syn? :mrgreen: Szczerze? Malo mnie to obchodzi. Nawet jesli to niech go krocej trzyma (i nauczy ortografii [morze] xD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Na miejscu Powera wjebal bym ci na tydzień więc się ciesz ze na niego trafiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 Na miejscu Powera wjebal bym ci na tydzień więc się ciesz ze na niego trafiłeś. A banujesz cziterow? Z tego co wiem, tak, wiec nie wrzucilbym takiego nicka. Logika. Z drugiej strony ten temat w skargach powinien byc, niech ktos przeniesie -.-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 za takie cos ja bym wjebal mu perma, kto jak kto ale jakis cep sobie za duzo pozwala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Proponuje spotkanie w cztery oczy marowi i powerowi w celu wyjasnienia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ale to z leksza dziwne. Power ma Admina a jego syn banuje ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 watpie by jego syn w ogole wiedzial jak sie amxa uzywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 No a ja watpie, ze Dog nie zna ortografii ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 j/w, dla Hasasa ban z dupy też nie wiem co to było... po tym zdarzeniu chciałem by mi wpierdolił perma ale napisał "fame jest fajny to nie", Power by takiego czegoś nie napisał bo wiem to po nim :-P a pozatym by się odezwał przez micro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 flagi zdjalem do czasu wyjasnienia przez powera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 a ja wiem że powera syn ogarnia amx, bo zmieniał mapy , dał bana dla rok1ego, - pisałem z nim na steamie i napisał że tata jest w niemczech wróci jutro ;-) i przez mikrofon sie nie odzywa ten jego syn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HassaS Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 ...Fame dzieki ze o tym napisales... bo jak do VSX pisalem na Steam to nie raczyl napisac o co z tym banem chodzilo ;].... wiec jezlei Powerr ma syna niech mu zakupi drugiego steama... bo to tylko zalac betonem trzeba za takie cos... pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 zalac betonem trzeba morze byc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts