Momochi Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Dostalem bana za wh od hassasa bez screenow [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin HassaS | No-Form [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Momochi . [AMXBANS] Reason : ' CIaoooo : * ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34478343 ' [AMXBANS] Your IP : ' 178.252.15.15 ' [AMXBANS] =============================================== prosze o UB : STEAM_0:0:34478343 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Jaka była wtedy mapa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momochi Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 de_kabul wczoraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 a może nie chodziło o żadne czity że nie robił screenów i dał taki reason Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 znowu brak ss, to normalka u adminów widzę, ale to w takim razie trzeba sprawdzić demo, w końcu krasula patrzy, a przede wszystkim trzeba poczekać na hassasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momochi Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 dal mi bana za wh bo z tego co wiem to w przeciwnej druzynie pisal na tsayu ze jestem odpalony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HassaS Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Nie robilem Screenow bo byles Ewidentny ... lecz no jak sie wontujesz to Sprawdzi sie Demo i VSX i reszta stwierdza... lecz ja podtrzymuje swoja decyzje Banow Typu PERM itp. nie rzucam na prawo i lewo od tak... Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momochi Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 masz racje Hassas miaelm wh dlatego ze dalem 4 hedy z usp.3 ludziom na przeciwko , a 1 wyczekalem bo zabil mojego na respie (radar hajcie) rzeczywiscie w cH** czity... Potem zabilem 2 typow co podbiegli i smigla ktory nie trafil dokladnie i udalo sie zabic. Czity jak nic jestes SUPER ADMINEM !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 prosilbym o dokladny czas (data, godzina) kiedy wyrwales bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 sprawdźcie w logach ? skąd on ma pamiętać dokładny czas [ Dodano: 2011-05-03, 11:51 ] @ poprawka. data ogarnie, wyżej chodzi mi o czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 sprawdźcie w logach ? skąd on ma pamiętać dokładny czas [ Dodano: 2011-05-03, 11:51 ] @ poprawka. data ogarnie, wyżej chodzi mi o czas Taaa, i jeszcze musze go o to poprosić, czy wielmożny Pan mógłby być tak miły i to sprawdzić, bo to oczywiscie ja chce coś od niego a nie on odemnie. Po 2 chyba pamieta o ktorej gral jak dostal bana, no ja pierdole. Po 3 nudziło mi się i jako, że przez cały dzień kabul był grany 3x w tym raz na 0 players, to sprawdziłem - moim zdaniem dobrze gra jak na ns, we wszystkich akcjach mógłby ugrać na słuch, Hassass troche za krotko siedziales na spec i jeszcze w tym czasie gdy siedziales nic nie grał(niby zabił 3, ale wszyskich jak siedział okopany, jeden mu wyszedl go nawet nie widzial, drugiego zajebal full auto, trzeciego podobnie). Link do dema: KLIK Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ns - beton, niech zapierdala puszki zbierać i kupi steama za 8zł wtedy bedzie wiarygodny, a jak szkoda kasy to niech spizdza w sapera grac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 link esl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HassaS Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 +5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 link esl! weź ogarnij z tym esl, kurwa każdy może też tam haxować, tylko potrzebny jest do tego hajs. Co jak byś obejrzał demo z typem, które perfidnie lata na wh, zarządzałbyś linku do esla, a on tam 150 lvl all wygrane to co ? proste. Napisałbyś, że zajebisty jest i nie ma wh. POMYŚL, CHOCIAŻ CZASEM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momochi Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 ns - beton, niech zapierdala puszki zbierać i kupi steama za 8zł wtedy bedzie wiarygodny, a jak szkoda kasy to niech spizdza w sapera grac. Bys nie zauwazyl kolego mam steama ... STEAM_0 : 0 : 34478343 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 link esl! weź ogarnij z tym esl, kurwa każdy może też tam haxować, tylko potrzebny jest do tego hajs. Co jak byś obejrzał demo z typem, które perfidnie lata na wh, zarządzałbyś linku do esla, a on tam 150 lvl all wygrane to co ? proste. Napisałbyś, że zajebisty jest i nie ma wh. POMYŚL, CHOCIAŻ CZASEM. Po chuj tu się jeszcze udzielasz, nikt Cie tu nie chce odpalona kurwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 odpalona kurwo to do matki przy garach szmatławcu jebany, łykaj kurwo gięte a nawet z 10, pewnie się zmieści jak starzy masakrują Ci pysk kurwo nie dopierdolona, a te Twoje demka pro gejmingowe to mistrzunie są powaga, na topowych stronach wszędzie, nawet ostatnio reklama mola była i pokazali Twoja czerstwą morde jak dusisz kloca na pisuarze skurwysynu jebany, tylko do tego sie nadajesz tyle na twoj temat psiocho żryj śmieciu gięty to końca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HassaS Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 hmmm... rok 99% svr twierdzi ze jestes odpalony i tylko sie dziwia jakim prawem masz UB... wybor Virusa cuz... kazdy potrafi sobie zaladowac WH i wlanczac i wylanczac go na F1 kiedy sie tylko chce... ale cuz twoja gra twoja zabawa Ja sie nie wpierd*** w te wasze docinki ;] ale powiem ci ze jak by mnie nie chcialo 99% svr jak to jest z TOBA to nie gralbym tu i nie cisnolbym tu dupy ale to tylko MOJE zdanie... pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 i właśnie dobrze robi, chce to gra i wyjebane ma, podobnie jak ja. mnie też 99% nie chce i szcze na to i gram sobie :mrgreen: bo najmniej do gadania ma te 99% , tym 1% jestem ja i przeważam tą szale.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momochi Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Odbanuje mnie ktos wreszcie czy tylko sie bedziecie tutaj klocic ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 kłócić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HassaS Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 +5 ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 +10 heheczki. Laurka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momochi Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 KUR** ODBANUJECIE MNIE WRESZCIE !??!!! HASSAS ILE MOZNA CZEKAC OMG OGARNIJCIE TROCHE ADMINI ! [ Dodano: 2011-05-08, 15:29 ] Ile mam jeszcze czekac KURWA MAC !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts