Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban Momochi.

Momochi
 Share

Recommended Posts

Dostalem bana za wh od hassasa bez screenow

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin HassaS | No-Form

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : Momochi .

[AMXBANS] Reason : ' CIaoooo : * '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34478343 '

[AMXBANS] Your IP : ' 178.252.15.15 '

[AMXBANS] ===============================================

prosze o UB : STEAM_0:0:34478343

masz racje Hassas miaelm wh dlatego ze dalem 4 hedy z usp.3 ludziom na przeciwko , a 1 wyczekalem bo zabil mojego na respie (radar hajcie) rzeczywiscie w cH** czity... Potem zabilem 2 typow co podbiegli i smigla ktory nie trafil dokladnie i udalo sie zabic. Czity jak nic jestes SUPER ADMINEM !!

sprawdźcie w logach ? skąd on ma pamiętać dokładny czas :D

[ Dodano: 2011-05-03, 11:51 ]

@ poprawka. data ogarnie, wyżej chodzi mi o czas :)

Taaa, i jeszcze musze go o to poprosić, czy wielmożny Pan mógłby być tak miły i to sprawdzić, bo to oczywiscie ja chce coś od niego a nie on odemnie. Po 2 chyba pamieta o ktorej gral jak dostal bana, no ja pierdole. Po 3 nudziło mi się i jako, że przez cały dzień kabul był grany 3x w tym raz na 0 players, to sprawdziłem - moim zdaniem dobrze gra jak na ns, we wszystkich akcjach mógłby ugrać na słuch, Hassass troche za krotko siedziales na spec i jeszcze w tym czasie gdy siedziales nic nie grał(niby zabił 3, ale wszyskich jak siedział okopany, jeden mu wyszedl go nawet nie widzial, drugiego zajebal full auto, trzeciego podobnie).

Link do dema: KLIK

Pozdr

link esl!

weź ogarnij z tym esl, kurwa każdy może też tam haxować, tylko potrzebny jest do tego hajs. Co jak byś obejrzał demo z typem, które perfidnie lata na wh, zarządzałbyś linku do esla, a on tam 150 lvl all wygrane to co ? proste. Napisałbyś, że zajebisty jest i nie ma wh. POMYŚL, CHOCIAŻ CZASEM.

link esl!

weź ogarnij z tym esl, kurwa każdy może też tam haxować, tylko potrzebny jest do tego hajs. Co jak byś obejrzał demo z typem, które perfidnie lata na wh, zarządzałbyś linku do esla, a on tam 150 lvl all wygrane to co ? proste. Napisałbyś, że zajebisty jest i nie ma wh. POMYŚL, CHOCIAŻ CZASEM.

Po chuj tu się jeszcze udzielasz, nikt Cie tu nie chce odpalona kurwo.

odpalona kurwo to do matki przy garach szmatławcu jebany, łykaj kurwo gięte a nawet z 10, pewnie się zmieści jak starzy masakrują Ci pysk kurwo nie dopierdolona, a te Twoje demka pro gejmingowe to mistrzunie są powaga, na topowych stronach wszędzie, nawet ostatnio reklama mola była i pokazali Twoja czerstwą morde jak dusisz kloca na pisuarze skurwysynu jebany, tylko do tego sie nadajesz tyle na twoj temat psiocho żryj śmieciu gięty to końca

hmmm... rok 99% svr twierdzi ze jestes odpalony i tylko sie dziwia jakim prawem masz UB... wybor Virusa cuz... kazdy potrafi sobie zaladowac WH i wlanczac i wylanczac go na F1 kiedy sie tylko chce... ale cuz twoja gra twoja zabawa :) Ja sie nie wpierd*** w te wasze docinki ;] ale powiem ci ze jak by mnie nie chcialo 99% svr jak to jest z TOBA to nie gralbym tu i nie cisnolbym tu dupy :) ale to tylko MOJE zdanie... pozdro :(