Lowca Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Imie: Artur Wiek: 15 (rocznik 1995) [po mutacji...] Nick w cs'e: Lowca? Nick STEAM: Łowca? <3 | brak formy! Ile grasz na serwerach wch? : Z serverownią wch spotkałem się jakoś 2 lata temu. Średnio godzin? : 3-4? Zajęcia: ? Miałem admina? : Prowadziłem własną serverownię. Gdzie? : własna + jakieś crap servery. Umiejętności : ? Co mogę zaproponować? : rzetelną administrację. Dlaczego ja? : ciut się na tym znam, z kulturą osobistą również nie mam kłopotów. Linki do 10 reklam: n/a Czy nie bedzie problemem uiszczac 8pln/mies na rzecz utrzymania serwera? : prawdopodobnie nie. pozdrawiam - Łowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Przyjety choc musisz sobie zdac sprawe, ze jesli war3ftsie rozkreci, danina w wysokosci 5 lub 8 zlotych bedzie obowiazkowa. Steamid na pw wyslij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Nie miałem czasu wcześniej napisać Sympatyczny gościu dobrze Virusx, że go dodałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts