39 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Już kurwa tyla sam grom że wpierdolenie mi bana za haxy jest trocha przykre. http://hotfile.com/dl/117163439/d60c098/kurwahuj.zip.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Dostałem info ze niby czitujesz, wbilen na spec'ta sprawdzałem nie byłem powien dałem ss;y potem mi powiedzieli że to był smakosz czyli ty. Gdybym wiedzial to bym Ci nie dał bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Co to niby znaczy, że jesli byś wiedział kim jest to nie dałbyś bana? Jak mam podejrzenie to robie ss, banuje i sprawa sie wyjaśni na forum. Korona mu z głowy nie spadnie jak poświęci 2 minut na wrzucenie 3 obrazków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 "Zawsze będą równi i równiejsi ;d na to nie ma rady " twój post z rana siema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Idź świętuj 30 urodziny Metalici i nie pierdol. Czesc. Jak czysty to ub, jak brudny to nie i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Idź świętuj 30 urodziny Metalici i nie pierdol. Czesc. Ty pierdolony ciulu. Po to macie flagi, ze jak wejdzie hax, to macie lecieć na specta i siedzieć tam do usranej śmierci. Nie ma, że robicie ssy, leci ban i 'najwyżej jest czysty'. I NIE MA KURWA ŻE SIĘ NIE CHCE. Jak masz problem z siedzeniem na spekcie, to przestań bulić za admina (z reszta inaczej byś go nie miał), kup sobie cegłe, i jebnij się w ten tępy łeb. Do tego macie czelność potem pisać "nie płacz, korona Ci z głowy nie spadła". Skąd Wiejska natrzaskała takich iditotów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 smakosza zbanowal hahaha i taki niby jest z nami od 2 lat a nie wie kto to jest dostajesz wpierdol to sie cieniasienajpierw upewnij od kogo a potem banuj jak blunt prawi ahhhh i on niby wiesniak honorowy a gowno wie o wiejskiej siema hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Jak gral przez 1. rok istnienia wch a potem nie to ne ma co sie dziwic. Do Smakosza: jak byś był ten równiejszy to byś bana nie złapał :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 2 lat 3 lata , tylko nie miałem tu konta :]. Co do tego co blunt napisał właśnie dla tego wbiłem w tedy na serwer jak mnie prosili. Tak czy siak czysty więc po co dalej pierdolicie smuty.. @UP Grałem może 3,4 miesiace potem ban 3miechy na innym zmiana ip serwer był pusty po co miałem grać kiedy było ciągle 0/20 ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 jak byś był ten równiejszy to byś bana nie złapał :roll: jak by siegnac pamiecia 4 lata wstecz to on jest jednym z 'zalozycieli' tego serwera. teraz sytuacja jest taka, ze adminem jest byle kto i banuje kazdego kogo wskaze mu jakis jasiu12345. latwiej przeciez zbanowac i grac dalej niz posiedziec na spekcie kilka chwil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 teraz sytuacja jest taka, ze adminem jest byle kto i banuje kazdego kogo wskaze mu jakis jasiu12345. latwiej przeciez zbanowac i grac dalej niz posiedziec na spekcie kilka chwil. Niby masz racje, ale zrozum tez H@, jak nikt ze starej, sprawdzonej "gwardii" nie chce adminowac, ani zbytnio interesowac sie w sprawy serwera, to komu maja dac admina? Mimo, ze kiedys mnr podpadl to ja jednak uwazam, ze sie gosciu stara i nawet nie za bardzo chce mu sie klocic z osobami ktore na niego wjezdzaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 on jest jednym z 'zalozycieli' tego serwera Ale nikt za wyjatkiem starej ekipy (ktora sie po czesci wykruszyla) go nie kojarzy. Jesli np, Ty, Vermid mialbys admina to wiadomo, ze nie dalbys mu bana, tak jak ja nie dalbym MnR'owi, bo go juz troche znam. btw jakoś nie chce mi sie wierzyć, że majac 14 lat (jesli info pod avatarem jest prawdziwe) byl wspolzalozycielem serwera m.in. wraz z ok 19-letnim wówczas Adamem 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 i nawet nie za bardzo chce mu sie klocic z osobami ktore na niego wjezdzaja... +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Niby masz racje, ale zrozum tez H@, jak nikt ze starej, sprawdzonej "gwardii" nie chce adminowac, ani zbytnio interesowac sie w sprawy serwera, to komu maja dac admina? bardziej chodzilo mi o to zeby nie wierzyli kazdemu na slowo, bo co drugi jak zginie to placze i pisze ze typ na wh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 to fakt, bo trafiały sie kwiatki, ktore graly z nami dlugo a pozniej wychodzilo na jaw ze biegaja z wallhackami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 teraz jest kłótnia kto dłużej jest wiejskiej . masakra ;p a co do bana no stało sie chuj nie ma co płakać , poleciał ub i tyle . Jeśli chodzi o tego typu akcje to jest tak , woła ktoś na serwer chodź chodź bo jest cziter chodź chodź , wchodzi sie tam oczywiście połowa graczy gada to cziter banuj banuj a wychodzi na to ze to ktoś znajomy kto umie grać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Nietykalni są Ci co kilka lat temu całe noce na scoutzknivez3 grali i chuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 no i wchodzi wielce oburzony ja mam bana pojebało ściągać go i juz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Hassass jest nietykalny bo ma admina i gra od poczatku wiejskiej! Tak! Ja go tak dobrze znam! On nie może być odpalony! Jebnijta sie w łeb. Cześć/// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 pierdolenie o szopenie.. już paru "stałych" zostało wysłanych w pizdu, to i tym razem powinno takk być jeśli zostanie podjęta decyzja. [ Dodano: 2011-05-11, 19:36 ] Nietykalni są Ci co kilka lat temu całe noce na scoutzknivez3 grali i chuj. +666 tak btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 pierdolenie o szopenie.. już paru "stałych" zostało wysłanych w pizdu, to i tym razem powinno takk być jeśli zostanie podjęta decyzja. [ Dodano: 2011-05-11, 19:36 ] Nietykalni są Ci co kilka lat temu całe noce na scoutzknivez3 grali i chuj. +666 tak btw. O to mi chodziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 Rozumie że nietykalność zdobywa sie przez pajacowanie tak jak gucio i jakiś tam dj. Temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Rozumie że nietykalność zdobywa sie przez pajacowanie tak jak gucio i jakiś tam dj. Temat do zamknięcia. dzieki PS: sądziłem, że wyrażenie swojego zdania na forum jest rzeczą naturalną i sama geneza forum ukierunkowuje w te stronę - widocznie się myliłem. Poza tym, intryguje mnie kontekst "pajacowania" - zrobiłem coś? edit : moze masz Bathon rację ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 rostrzelać wszystkich wpizdu!!! :-P A tak na serio cziter to cziter!!! i beton czy stary gracz czy nowy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HassaS Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Krystek ! +100000! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts