Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pojebało?

39
 Share

Recommended Posts

Idź świętuj 30 urodziny Metalici i nie pierdol.

Czesc.

Ty pierdolony ciulu.

Po to macie flagi, ze jak wejdzie hax, to macie lecieć na specta i siedzieć tam do usranej śmierci. Nie ma, że robicie ssy, leci ban i 'najwyżej jest czysty'. I NIE MA KURWA ŻE SIĘ NIE CHCE. Jak masz problem z siedzeniem na spekcie, to przestań bulić za admina (z reszta inaczej byś go nie miał), kup sobie cegłe, i jebnij się w ten tępy łeb. Do tego macie czelność potem pisać "nie płacz, korona Ci z głowy nie spadła". Skąd Wiejska natrzaskała takich iditotów?

2 lat

3 lata , tylko nie miałem tu konta :]. Co do tego co blunt napisał właśnie dla tego wbiłem w tedy na serwer jak mnie prosili. Tak czy siak czysty więc po co dalej pierdolicie smuty..

@UP Grałem może 3,4 miesiace potem ban 3miechy na innym zmiana ip serwer był pusty po co miałem grać kiedy było ciągle 0/20 ;d

jak byś był ten równiejszy to byś bana nie złapał :roll:

jak by siegnac pamiecia 4 lata wstecz to on jest jednym z 'zalozycieli' tego serwera.

teraz sytuacja jest taka, ze adminem jest byle kto i banuje kazdego kogo wskaze mu jakis jasiu12345. latwiej przeciez zbanowac i grac dalej niz posiedziec na spekcie kilka chwil.

teraz sytuacja jest taka, ze adminem jest byle kto i banuje kazdego kogo wskaze mu jakis jasiu12345. latwiej przeciez zbanowac i grac dalej niz posiedziec na spekcie kilka chwil.

Niby masz racje, ale zrozum tez H@, jak nikt ze starej, sprawdzonej "gwardii" nie chce adminowac, ani zbytnio interesowac sie w sprawy serwera, to komu maja dac admina?

Mimo, ze kiedys mnr podpadl to ja jednak uwazam, ze sie gosciu stara i nawet nie za bardzo chce mu sie klocic z osobami ktore na niego wjezdzaja...

on jest jednym z 'zalozycieli' tego serwera

Ale nikt za wyjatkiem starej ekipy (ktora sie po czesci wykruszyla) go nie kojarzy. Jesli np, Ty, Vermid mialbys admina to wiadomo, ze nie dalbys mu bana, tak jak ja nie dalbym MnR'owi, bo go juz troche znam.

btw jakoś nie chce mi sie wierzyć, że majac 14 lat (jesli info pod avatarem jest prawdziwe) byl wspolzalozycielem serwera m.in. wraz z ok 19-letnim wówczas Adamem 8-)

Niby masz racje, ale zrozum tez H@, jak nikt ze starej, sprawdzonej "gwardii" nie chce adminowac, ani zbytnio interesowac sie w sprawy serwera, to komu maja dac admina?

bardziej chodzilo mi o to zeby nie wierzyli kazdemu na slowo, bo co drugi jak zginie to placze i pisze ze typ na wh

teraz jest kłótnia kto dłużej jest wiejskiej . masakra ;p a co do bana no stało sie chuj nie ma co płakać , poleciał ub i tyle . Jeśli chodzi o tego typu akcje to jest tak , woła ktoś na serwer chodź chodź bo jest cziter chodź chodź , wchodzi sie tam oczywiście połowa graczy gada to cziter banuj banuj a wychodzi na to ze to ktoś znajomy kto umie grać .

pierdolenie o szopenie..

już paru "stałych" zostało wysłanych w pizdu, to i tym razem powinno takk być jeśli zostanie podjęta decyzja.

[ Dodano: 2011-05-11, 19:36 ]

Nietykalni są Ci co kilka lat temu całe noce na scoutzknivez3 grali i chuj.

+666 tak btw.

pierdolenie o szopenie..

już paru "stałych" zostało wysłanych w pizdu, to i tym razem powinno takk być jeśli zostanie podjęta decyzja.

[ Dodano: 2011-05-11, 19:36 ]

Nietykalni są Ci co kilka lat temu całe noce na scoutzknivez3 grali i chuj.

+666 tak btw.

O to mi chodziło.

Rozumie że nietykalność zdobywa sie przez pajacowanie tak jak gucio i jakiś tam dj. Temat do zamknięcia.

dzieki

PS: sądziłem, że wyrażenie swojego zdania na forum jest rzeczą naturalną i sama geneza forum ukierunkowuje w te stronę - widocznie się myliłem. Poza tym, intryguje mnie kontekst "pajacowania" - zrobiłem coś?

edit : moze masz Bathon rację :D)