Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

nie idzie. - czyli HasSaS No FORM

Recommended Posts

#Nick: nie idzie.

#Data wraz z godzina: 10:58 - 11:19

#STEAM_ID steamnieidzie.png

#Link do dema: http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1105111058-de_dust2002.dem.zip

#Opis podejrzanych akcji wraz z czasem:

2:36 - biegnie kurą przez respa nagle zatrzymuje się i czeka aż wyjdzie koleś , tylko skąd on wiedział , jak on tam stał i się nie ruszał pół mapy?

3:44 - biegnie od respa i nagle idealnie zaczyna bryłować w typa , idealnie celownik wraca jak i koleś z ct

5:16 - akcja z awp, koleszka z ct nie zdarzył wyjść niestety, ale już dostał od nie idzie - czyli hasasa, nastepnie za nim leci celownik i strzal przez sciane - nie celny.

5:30 patrzy w góre czy może wróci się do okienka , lecz nie - wybiega gracz dołem oczywiście nie idzie wszystko widzi, i strzela przez podłoge, następnie powoli podchodzi z celownikeim na playerze i bije go.

6:10 - ktoś pojawił się w okienku na respie ct , nie idzie znów go widzi przed typ jak on wyjdzie , ale on już strzela.. nastepnie patrzy na dół w wodę bo nie wie który pierwszy wyjdzie czy ten z dołu czy z góry.. i jeszcze pojawił się ktoś na schodkach po lewej - nie idzie już to widzi mimo że nikt się nie wychylił :)

7:04 nie idzie wracając na respa nagle zauwazył że ktoś się kręci po drugiej stronie - i troche za szybko strzela

7:56 idzie sobie idzie, i nagle na wh pokazało mu że ktoś jest w okienku... no to szybko trzeba celownikiem go zmierzyć , czy wyjdzie czy go zabić...

8:33 koleszka się skrada od bs'a na resp ct, nie idzie , wiedział już że po niego ktoś się skrada - szybsze strzały i info.

9:09 wyjebało go do ct, i raszuje na resp terro, koleś od tt siedzi za skrzynką przy respie, nie ruszająć się pewnie od początku respa - nie mozliwe aby usłyszec że tam ktoś jest - lecz nie idzie wie to , i strzela przez skrzynie aż go zabija.

9:25, równiez przez skrzynie strzela gościa z awp na respie

10:50 hasas idealnie bryłuje przez ściany.. nagle info od boga że stoi za ścianą 3 typów , to trzeba ich bryłować - skrzynki tak samo bryłował 100procentowo celność.

12:54 - skan przez skrzynie, bo przecież za gruby jest i wystaje kawałek jego :)

14:43 - nastepna bryła przez ściane.. ahh czemu tylko Ty to wiesz? może do fX potrzebują Cie?

18:40 następna bryła w typa co nawet go nie widział.

20:10 mistrzostwo! ostatnia runda ( to tu go wyczaiłem że na skanie napierdala ) biegnie sobie z m249 i tak sobie pomyślał że gość musi tam stać i go strzela, za wcześnie, ale bryła jest- podchodzi i zabija .

20:28 biegnie szybko aby dogonić ludzi na bs, nie udało się , ale co z tego? jak wh pokazuje mu że stoi obok niego 2 metry wyżej , więc trzeba bryłe dać na koniec mapy...

mówiłem że poświęcę się i pójde po to demo i wpierdole cie na BL i tak zrobię ! STOP CZITERSKIM KURWISZONOM, już wczoraj czy przedwczoraj odpalony na scoutach byłeś , lecz nie byłem do końca pewny to olałem temat, ale teraz leżysz ! ps. i gdy mówie że odpalony jest to zaczął się śmiać i nick dał odpalony.. szkoda że takie gówna mają tu admina...

#Opcjonalnie swoje uwagi

WYPIERDOLIĆ GÓWNIXA Z SERWERA MIMO ŻE TO WASZ KOLEGA, BETONEM ZALAĆ DOŻYWOTNIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2011-05-11, 13:38 ]

po wpisaniu jego steam ID w googlach, widzę że już 1 maja ktoś cie na BL dodał , to pozdro

http://www.blacklisted.pl/app4852,hassan__no__form-steam_0:0:21699956.html

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

prosilbym wieksza ilosc osob o obejrzenie, ja zopiniuje na koncu by nikt sie nie kierowal moim zdaniem.

nawet z wh nie trzeba ogladac. wystarczy spojrzec na 10:53 i jeszcze jedna akcje zaraz po tym, gdy widzi kolesia ale woli strzelac w karton by zabic innego

Usmialem sie :D!...

Wiesz co to znaczy Biec na pale a potem tam gdzie najczesciej ktos jest tam napierdalac ;>? Przez skrzynie na awp prawie ciagle napierdalam od nie niewiem juz ilu i nikt sie nie dopierdalal do tego ze 1/10 sie trafi a czemu bo w tych miejscach takie paly jak ty najczesciej stoicie...

Po 2. duzo daja mi sluchawki MEDUZY jezlei wiesz jakie to ;]...

Po 3. zawsze tak gralem i nikt sie nie dojebal od nie wiem ilu... a teraz ze niby WH ;>?... ok zgadzam sie na demku niekiedy to w chuj podejrzane... ale Robie to niekiedy mega na pale dlatego sie z tego napierdalam ze jakim cudem potrafie kogos dojebac :)...

Po 4. mam tu Admina jak wiesz i wiesz na CHUJ placilbym za niego bedac odpalonym ;> nie tracilbym kasy... chodz to marne grosze lecz jakby patrze cna to w inny sposob to za to mialbym 2-3 piwka ;)...

Gralem tutaj chyba z 2 lata temu i identycznie bylo, gral wtedy Vermid, Fibak, Koper i nigdy sie nie dojebali do mnie ;] Oni :)

Mowisz Vermid usmiales sie :)? wiec czemu mnie dawno juz betonem nie zalales mowiac ze mam wh lub obojetnie jakie inne gowno ;>

Po 2 latach wrocilem z poczatku wiadomo jak bylo.... Mega chujnia ;) ale wrocilo sie powoli na dawne tory... i jak gra sie jak mozna zobaczyc w statystykach gracza... ze mam najebane ponad chyba juz 80h na tydzien to jest czy dwa tygodnie nie wiem....... to potem sie juz na pamiec napierdala ;>

Za niedlugo to uslysze ze bedziesz chcial zalac NLT, lub Kopra ;) Bo jak dobrze wiemy oni rowniez podobnie napierdalaja na pamiec leca i tam strzelaja a nuz ktos tam bedzie... czesto siedzialem na nich na speccie i biore z nich przyklad ;) Polecam ci ;)

A ze dostajesz niekiedy podkresle NIEKIEDY HEADA bo jak twierdzisz mam WH to powinienes ciagle dostawac przez kazda sciane ;) no cuz...:)

Ocencie Sami :) Zalejecie mnie betonem to mnie chyba rozdupi z smiechu ;)

aaa i sorry za bledy o ktore sie ciagle do mnie dopierdalacie ale mam DYSLEKSJE !!:(...;)

AHAHAHAHA człowieku, komu ty chcesz to ściemnić ? WELCOME TO BL , to ze ty siedzisz na speccie i sie spuszczasz, ogladasz neolita kopra czy chuj wie kogo. to mnie nie obchodzi, demo wyraznie pokazuje , i każdy to widzi, a jak zobacze ze nlt, koper czy ktos tez odpali to tak samo zrobie , i pojde po hltv i sprawdze to.. a jak sie okaże tak jak u Ciebie to to samo beton lać. ale wg mnie czysto graja, ty przeczytaj co ty piszesz, bo sam sie gubisz ośle :) BETONNNNNNNNNNNNNNNNNN

ps. i tu ten problem, jestes tak jebniety że płacisz za admina i latasz odpalony, tracisz admina, zaufanie, beton na serwie, steama , czy to warte pobawienia się w progejmera jak jest się pizda?

Gubie sie w czym ;>... Ile ty KURWA LAT MASZ :D ?...:)

Mam WH to zalejcie mnie :( tylko szkoda ze jak na posiadanie WH gram jak zawsze... ale no ok mam WH ^ ^

A i wytlumacz mi ? na cyzm polega CS ;> Na czekanie kurwa na zjeba az mi sie pojawi przed ryjem ;> czy Napierdalanie tam gdzie najczesciej ktos sie pojawial ;>

Jezeli dla CB gra polega na czekaniu na ryj kogos przed celownikiem to powiem ci Dobre masz myslenie :)

meduzy + 100 do przezroczystych ścian.

Dla mnie to Ty mozesz w garniturze armaniego grac, i tak byles odpalony. Zgodzi sie ze mną kazdy , kto widzial jak mnie zabiles. NA PAMIEC. Kurwa zebym ja mial taka pamiec, to zdalbym wszystkie egzaminy za 1 razem :)(

się wpierdolił i teraz będzie tu na litość brał tekstami typu - lejcie beton i się uśmieje , zawsze tak gram etc. każdy kto widział demo wie że odpalony byłeś WJEBAŁEŚ SIĘ SYNU . CU , AND WELCOME BL , aha ps. lat mam 21 smarku ;*

HassaS te akcje mnie po prostu w tym utwierdzają.. 3 razy ogarnąłem demko.

mółbym więcej kontrowersyjnych wymienić.. ale po co skoro te najbardziej oddają sens rozmowy? Moge sie mylić, jestem tylko człowiekiem :).

Również czekam na odzew szerszej społeczności.