cyber virus Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Witam. Otóz składam tu skargę z powodu niesłusznego nałożenia mi bana . tak więc " wyświetla 1 - 50 z 363 rezultatów 13-05-11 cyber virus Power celowe tk i ping z dupy 7 dni otóz Power uważa ze to jest celowe a nawet nie widział ... : idziemy idziemy , jest mapa aztec , ja idę i z odruchu nacisnąłem na kolesia 1 raz z glocka , i nie chcacy zabrałem mu 6 dmg ... poczym ggracz "asd" zaczął sie wydzierać " ty kurwo jebana szmato pierodlona po huja mi w głowe strzelasz admin daj mu kurwa na tydzien bana " poczym admin błsykawicznie mi nałożył bana ... a ja to niechacy zabrałem mu to 6 dmg ... jezu UNBANA dajcie , prosze . pozdrawiam cyber ; d :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.!3R-PL-:):):) Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 cyber virus, ojj ty strzelales specjalnie w asd i takie lagi miales ze huj raz ping kurwa 30 za chwile ping kurwa 600 dlatego power ci dał bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 " ty kurwo jebana szmato pierodlona po huja mi w głowe strzelasz admin daj mu kurwa na tydzien bana " Co do tego to sie mogę zgodzić bo on co dostanie od swojego mówi że celowo go ktos napierdala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 zdejmijcie mu niech ma. 6dmg ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber virus Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 K.!3R[PL] , ojj ty chyba kurwa nie widziałeś wgl tego , dla Ciebie 1 strzał z glocka to Strzelanie ? jak tak , jazda Podręcznik z j . Polskiego i idź tam się ucz odmian np. l.pojedyncza , l.mnoga Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 z demka wynika, że to prawda i tylko raz strzelił i dostał bana, a ping no miał po 400 ale to nie powód by na tydzień banować, co najwyżej na godzinę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 zdejmijcie mu tego bana z racji że przez tydzień power się na forum nie pojawi apotem to już chuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 hmm.. ja bym proponował zdjąć flagi Powerowi do czasu jak nie wroci i nie zabierze kompa dziecku ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber virus Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 to wkoncu dostane tego unbana czy nie ? :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Chyba nie ^^ Żartuje Tu wszystko działa jak w polskiej administracji.. B.powoli. Trzeba się naczekać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 tak, zdjalem Ci go wczoraj :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber virus Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 Dziękuję Ci . Temat do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts