Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

dostałem bana lecz w folderze nie ma zadnych screnow

Recommended Posts

moglby mi ktos powiedziec o co chodzi ze screenem 0003? jak uzyskac taki efekt braku lufy w m4? i czemu nie ma na nim stempla czasu?

brak lufy - wejdź w ścianę jak on, i wtedy masz brak, tak samo jak czasem przez bramę na aztecu jak podejdziesz maksymalnie to wystaje lufa, ciało to na ss byś nie miał takiego kawałka tak jak tu lufy.

a brak czasu na górze może być tym spowodowany, a nawet musi bo innej opcji nie ma -> sprawdzałem czas powstania ss , i modyfikowany był ss nr 4.

ale ss niby clr ..

screen 1 zmodyfikowany (utworzony) 15 maja 2011, 00:37:32

screen 2 zmodyfikowany (utworzony) 15 maja 2011, 00:37:34

screen 3 zmodyfikowany (utworzony) 15 maja 2011, 00:37:38

screen 4 zmodyfikowany (utworzony) 15 maja 2011, 01:22:38

screen 5 zmodyfikowany (utworzony) 15 maja 2011, 00:37:40

i możesz na chuju stawać srać szukać niepokolei i inne, ale mi nie wciśniesz że screen nr 4 nie był modyfikowany!

brak lufy - wejdź w ścianę jak on, i wtedy masz brak,

wczoraj w nocy odpalilem specjalnie csa i probowalem wchodzic w sciane - zarowno stojac w miejscu jak i idac. Sam sprobuj

Czasami sie tak naprawde robi też tak miałem nie raz np. na kabulu przy skrzyniach na respie ct

kurwa ludzie hahaha czas zmieniony bo pozniej znalazlem ten screen na poczatku byly tylko 3 pozniej miałem dopiero reszte opamietajcie sie xD

czity i takie staty brawo za pomysłowość haha czity i staty 10:8 ?? ?mamo

[ Dodano: 2011-05-15, 12:18 ]

http://www39.zippyshare.com/v/29557899/file.html

niektore sie powtarzały jak beton zostaje tak ??

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.