Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

CHamstwo na serverze

rzotkiewa
 Share

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

zacznij od tego ze w 99% jada sobie ludzie ktorzy sie znaja dobrze zarowno z virtu jak i reala

jesli naprawde by tak bylo nie mialbym tylu pm'ow od obcych dla Was ludzi i nikt nie pisalby mi na gg zebym przyszedl i cos z tym zrobil.

4FUN i kultury nie da sie pogodzic? przyklad wczoraj, imprezka na train i westwood... bylo smiesznie, bylo funowo i bylo kulturalnie.

X: okej

VirusX: uwazasz ze powinno byc dluzej?

VirusX: szczerze

X: w chuj dluzej

X: ej on nie ma zadnych zacha,owan

VirusX: ok

X: rozumiem chmielson

X: ale on nie zaczyna nigdy

X: i jak powiesz sory to konczy

X: a volan

X: ?

X: cisnie te same nudne i glupie teksty 3 razy na dzien

X: zero

X: ale to twoja decyzja

Jestem podatny na sugestie i ban z perma, nastepnie z 666minut znowu wraca do pierwotnej postaci.

Kultura na serwie jest taka ze jak wchodze pod fejkiem admini wyzywaja mnie od debili gdy prosze zeby ktos zmienil nicka z ''twoja stara bierze 8 do papy'' na ladniejszego...

Kolejna perelka:

Y (18:03)

ej

VsX^ (18:04)

?

Y (18:04)

kto jest teraz

na wiejskiej

z adminow

mozesz we stamie spojrzec?

bo?

no bo 2 adminow

i co z nimi?

bardzo fajnie obraza innych graczy

uu

no ej

bez przesady

Y (18:05)

piszesz sam ze pojazdow nie ma byc

a teraz admin XXXXX wchodzi na moim nicku

tak samo admin ZZZZZ na nicku aleksa

i to jest fer

Y (18:06)

jak ja wszedlem an jego bylo tylko zmien nic or ban

bez przesady po paru dedach niektorzy mysla ze wszytko im wolna madrabiajac swoje braki w umiejetnosciach myslae ze jakies chamskie teksty pod adresem rodzicow pomoga im w grze.

za wyjatkowe chamstwo powinny byc bany.

Admini zrobcie cos z kultura na servie.

ty kurwa bronzie jebany... tacy jak ty jak zaczynajÂ? lizaĂ? dupĂŞ i kapowaĂ? to koĂ?czÂ? na powÂ?zkach... jesteÂ? tak brÂ?zowy ze ci kurwa gĂłwno sie nogawkÂ? wylewa.. zal mi ciebie i jakbym byÂł katolikiem chodzacym do kociola pomodliÂłbym sie za ciebie a tak jak byda robiÂł kupa potem w kiblu byda mysloÂłze srom ci na ryj dupowÂłazie :]

ok. zrob teraz pospolite ruszenie i wez ze soba 'swoich kolegow' i idz do innej piaskownicy, skoro nie potrafisz bawic sie po naszemu :P

dopoki jechaliscie po sobie, to znaczy w gronie sami-swoi, moglem to tolerowac (choc i tak jest to biedne i imho zalosne) ale jedziecie i to rowniotko ze wszystkimi i po wszystkich. Sorry ale admini maja zapracowac na wizerunek tego serwera, stali bywalce rowniez a to co uskuteczniacie to jest zal z daszkiem i na pewno graczy nam nie przysporzy.

Jedno co mnie przybija to fakt, ze 'ekipa ze slaska' nie potrafi sie bawic, albo i potrafi w najbardziej perfidny i chamski sposob.

czuje sie dotkniêty :D czasem i mi siê zdarzy przegi�c pa³e ale ogólnie trzymam sie kanonów dobrej zabawy :P. Niestety panowie trzeba siê troszkê ogarn�� a nie próbowa� szuka� wymówki ¿e to ¿e tamto zreszt� pó¼niej sie rozpisze bo teraz ni mam czasu ^^'

To trochĂŞ jak walka z wiatrakami. Fakt, ze naleÂży troche ogarnÂ?Ă? to sÂłownicto, ale teÂż jak komuÂ? nie pasuje to zawsze moÂżna muta daĂ?, tak jak ktoÂ? wyÂżej proponowaÂł.

dopoki jechaliscie po sobie, to znaczy w gronie sami-swoi, moglem to tolerowac

Zgadzam siĂŞ, nawet czasami jak mam zÂły humor to moÂżecie czÂłowieka rozbawiĂ?.

ale jedziecie i to rowniotko ze wszystkimi i po wszystkich

Taka jest prawda, i trzeba troche zbastowaĂ? panowie :mrgreen:

Volantis powiem ci kiedy jeste� wporz�dku, wporz�dku jeste� gdy masz przy statusie bronz mode on. "Wszystko wolno hulaj dusza" jak pozwalaj� a jak wpierdol dosto³� to eno pomocny, mi³y poinformowany przytula�ny VolantiS, wejdzie raz na ruski rok i wszystkim wrzodzisz po dupie. Mo¿na siê wkurwi�, owszem s� ciule ale ty do ka¿dego z tym wyje¿d¿asz, ¿e ludzie ciê odbieraj� jak ostaniego pokurwa kto siê za tob� wstawi jak nie JUVE czy Ji^HaD kiere cie znaj�, nikt. Jest ró¿nica miêdzy ostr� gr� a gr� dla haji, ja jak nie gram ostro to staram siê by� bql, ty zawsze jeste� sko�czonym chujem nie rozumiem =|

I odpierdoliĂ? siĂŞ od rzotkiewy bo koleÂ? jest jak najbardziej normalny to wy jacyÂ? wypaczeni.

Chlopy Rolnicy:D:D Na serwie sÂ? osoby z ktorymi mozna pozartowac, powyglupiac sie itp. ale tak jak dzisiaj odwiedzili nasz serw ludzie ktorych nigdy nie slyszalem (od kad gram a gram krotko moze dlugo) no i zaczyna sie z nimi jazda zaczynaja wiezdzac na twoich starch. Jeszcze jak wiedzie ktos na ciebie to h** da sie przebolec ale jak na najblizszych wiada to juz nie jest tak fajnie. Jak wejdzie na serw JUVE to jest siesznie ma chlopak gadane. (to podalem przyklad tylko nie myslcie sdobie ze zaraz sie podlizuje jak ktos wyzej napisal do mojego kolegi RafaÂła). Jak nie ma admina to u niektorych jest "chulaj duszo wiatru nie ma" zobacza tylko admina i juz kulturka. Trzeba cos zrobic z ta kultura na tej naszej farmie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.