rzotkiewa Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 bez przesady po paru dedach niektorzy mysla ze wszytko im wolna madrabiajac swoje braki w umiejetnosciach myslae ze jakies chamskie teksty pod adresem rodzicow pomoga im w grze. za wyjatkowe chamstwo powinny byc bany. Admini zrobcie cos z kultura na servie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-zeneo- misiek Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 kultura powinna byc, ale tez powninna wejsc w zycie wiejska ustawa dotyczaca klanow. Powinna miec ona zapis ze nie mozna umieszczac nazwy klanu w niku do ktorego sie nie nalezy. Mam nadzieje ze rada Starszych to wezmie pod uwage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Kultura... co to ? 4fun is brutal nie podoba sie to daj mute all ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 kultura to to czego nawet niektorym adminom brak zaczynam rozumeic TINa wiecej takich adminow bo syf sie robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 zacznij od tego ze w 99% jada sobie ludzie ktorzy sie znaja dobrze zarowno z virtu jak i reala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 zacznij od tego ze w 99% jada sobie ludzie ktorzy sie znaja dobrze zarowno z virtu jak i reala jesli naprawde by tak bylo nie mialbym tylu pm'ow od obcych dla Was ludzi i nikt nie pisalby mi na gg zebym przyszedl i cos z tym zrobil. 4FUN i kultury nie da sie pogodzic? przyklad wczoraj, imprezka na train i westwood... bylo smiesznie, bylo funowo i bylo kulturalnie. X: okej VirusX: uwazasz ze powinno byc dluzej? VirusX: szczerze X: w chuj dluzej X: ej on nie ma zadnych zacha,owan VirusX: ok X: rozumiem chmielson X: ale on nie zaczyna nigdy X: i jak powiesz sory to konczy X: a volan X: ? X: cisnie te same nudne i glupie teksty 3 razy na dzien X: zero X: ale to twoja decyzja Jestem podatny na sugestie i ban z perma, nastepnie z 666minut znowu wraca do pierwotnej postaci. Kultura na serwie jest taka ze jak wchodze pod fejkiem admini wyzywaja mnie od debili gdy prosze zeby ktos zmienil nicka z ''twoja stara bierze 8 do papy'' na ladniejszego... Kolejna perelka: Y (18:03) ej VsX^ (18:04) ? Y (18:04) kto jest teraz Y (18:04) na wiejskiej Y (18:04) z adminow Y (18:04) mozesz we stamie spojrzec? VsX^ (18:04) bo? Y (18:04) no bo 2 adminow VsX^ (18:04) i co z nimi? Y (18:04) bardzo fajnie obraza innych graczy VsX^ (18:04) uu Y (18:04) no ej Y (18:04) bez przesady Y (18:05) piszesz sam ze pojazdow nie ma byc Y (18:05) a teraz admin XXXXX wchodzi na moim nicku Y (18:05) tak samo admin ZZZZZ na nicku aleksa Y (18:05) i to jest fer Y (18:06) jak ja wszedlem an jego bylo tylko zmien nic or ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 no wlasnie dob rze ze przypomniales chmielson nastepny do perma nie zaczyna ??? GOWNO PRAWDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 bez przesady po paru dedach niektorzy mysla ze wszytko im wolna madrabiajac swoje braki w umiejetnosciach myslae ze jakies chamskie teksty pod adresem rodzicow pomoga im w grze.za wyjatkowe chamstwo powinny byc bany. Admini zrobcie cos z kultura na servie. ty kurwa bronzie jebany... tacy jak ty jak zaczynajÂ? lizaĂ? dupĂŞ i kapowaĂ? to koĂ?czÂ? na powÂ?zkach... jesteÂ? tak brÂ?zowy ze ci kurwa gĂłwno sie nogawkÂ? wylewa.. zal mi ciebie i jakbym byÂł katolikiem chodzacym do kociola pomodliÂłbym sie za ciebie a tak jak byda robiÂł kupa potem w kiblu byda mysloÂłze srom ci na ryj dupowÂłazie :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 virus nie do papy ino do paple zaraz dam demka na forum i zobaczmy czy poleca permy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Jedno co mnie przybija to fakt, ze 'ekipa ze slaska' nie potrafi sie bawic, albo i potrafi w najbardziej perfidny i chamski sposob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 nie bede takim hujem zeby ujebac swoich znajomych w przeciwienstwie do ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ok. zrob teraz pospolite ruszenie i wez ze soba 'swoich kolegow' i idz do innej piaskownicy, skoro nie potrafisz bawic sie po naszemu dopoki jechaliscie po sobie, to znaczy w gronie sami-swoi, moglem to tolerowac (choc i tak jest to biedne i imho zalosne) ale jedziecie i to rowniotko ze wszystkimi i po wszystkich. Sorry ale admini maja zapracowac na wizerunek tego serwera, stali bywalce rowniez a to co uskuteczniacie to jest zal z daszkiem i na pewno graczy nam nie przysporzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 nikomu dupy nie lirze nie znam cie ani z reala ani z virtuala i nie pozwole sobie na jechanie po moich rodzicach i po mnie tez. Jesli tolerujesz teksty typu "twoja matka to kurva" albo " twoja stara dobrze robi lody" to jestes pojjebany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Jedno co mnie przybija to fakt, ze 'ekipa ze slaska' nie potrafi sie bawic, albo i potrafi w najbardziej perfidny i chamski sposob. czuje sie dotkniêty czasem i mi siê zdarzy przegi�c pa³e ale ogólnie trzymam sie kanonów dobrej zabawy . Niestety panowie trzeba siê troszkê ogarn�� a nie próbowa� szuka� wymówki ¿e to ¿e tamto zreszt� pó¼niej sie rozpisze bo teraz ni mam czasu ^^' Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 To trochĂŞ jak walka z wiatrakami. Fakt, ze naleÂży troche ogarnÂ?Ă? to sÂłownicto, ale teÂż jak komuÂ? nie pasuje to zawsze moÂżna muta daĂ?, tak jak ktoÂ? wyÂżej proponowaÂł. dopoki jechaliscie po sobie, to znaczy w gronie sami-swoi, moglem to tolerowac Zgadzam siĂŞ, nawet czasami jak mam zÂły humor to moÂżecie czÂłowieka rozbawiĂ?. ale jedziecie i to rowniotko ze wszystkimi i po wszystkich Taka jest prawda, i trzeba troche zbastowaĂ? panowie :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Wszystko fajnie, ale z umiarem :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 n/c [zero]rzotkiewka wcale nie bylo czuc tego gowna od ciebie przedtem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Volantis powiem ci kiedy jesteÂ? wporzÂ?dku, wporzÂ?dku jesteÂ? gdy masz przy statusie bronz mode on. "Wszystko wolno hulaj dusza" jak pozwalajÂ? a jak wpierdol dostoÂłÂ? to eno pomocny, miÂły poinformowany przytulaÂ?ny VolantiS, wejdzie raz na ruski rok i wszystkim wrzodzisz po dupie. MoÂżna siĂŞ wkurwiĂ?, owszem sÂ? ciule ale ty do kaÂżdego z tym wyjeÂżdÂżasz, Âże ludzie ciĂŞ odbierajÂ? jak ostaniego pokurwa kto siĂŞ za tobÂ? wstawi jak nie JUVE czy Ji^HaD kiere cie znajÂ?, nikt. Jest ró¿nica miĂŞdzy ostrÂ? grÂ? a grÂ? dla haji, ja jak nie gram ostro to staram siĂŞ byĂ? bql, ty zawsze jesteÂ? skoĂ?czonym chujem nie rozumiem =| I odpierdoliĂ? siĂŞ od rzotkiewy bo koleÂ? jest jak najbardziej normalny to wy jacyÂ? wypaczeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-zeneo- misiek Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Chlopy Rolnicy:D:D Na serwie sÂ? osoby z ktorymi mozna pozartowac, powyglupiac sie itp. ale tak jak dzisiaj odwiedzili nasz serw ludzie ktorych nigdy nie slyszalem (od kad gram a gram krotko moze dlugo) no i zaczyna sie z nimi jazda zaczynaja wiezdzac na twoich starch. Jeszcze jak wiedzie ktos na ciebie to h** da sie przebolec ale jak na najblizszych wiada to juz nie jest tak fajnie. Jak wejdzie na serw JUVE to jest siesznie ma chlopak gadane. (to podalem przyklad tylko nie myslcie sdobie ze zaraz sie podlizuje jak ktos wyzej napisal do mojego kolegi RafaÂła). Jak nie ma admina to u niektorych jest "chulaj duszo wiatru nie ma" zobacza tylko admina i juz kulturka. Trzeba cos zrobic z ta kultura na tej naszej farmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 admini?? normalni admini chciales powiedziec bo niektorzy admini tez ostro jada po innych a jak cos im poiwesz to zaraz jest kick?? ban?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 bloto w chuj kurwa :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-zeneo- misiek Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Dobrze zauwazyles Rafale powinno byc tam w mojej wypowiedzi admina ktory dba o kulture i o dobre imie serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 kurwa cale [zero] team jebie gownami?? czy ino tych 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-zeneo- misiek Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ji^HaD Mozesz mi powiedziec o co ci chodzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 jak zawsze nie umie sie wyslowic to sypnie chamstwem i mysli ze jest zajjebisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts