Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na admina ZaQu

powN
 Share

Recommended Posts

Twój nick podczas gry: aodsf

Nick admina podczas gry: ZaQu

Dlaczego składasz skargę: Bo dostałem bana za "kulturę"

Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze i zabiłem kilku graczy i od razu spina od pewnego gracza o nicku "dRake", że dostane bana. Tak, więc ZaQu jako zaprzyjaźniony kolega dRake'a po chwili daję mi bana z powodem "zobacz w slowniku co to kultura".

Dowód:

Dowód

Moje SID: STEAM_0:1:20543646

Tak, więc prosiłbym headadminów o sprawdzenie logów z rozmowy na serwerze i na waszym miejscu MOCNO zastanowiłbym się o pozycji tego gracza na owym stanowisku, iż myślę, że ZaQu nie nadaję się na to stanowisko. Jak widać to nie pierwsza jego taka akcja patrząc przykładowo na liste banów w amxbans.

Ban zaqu

Ban zaqu2

lub przykładowo także patrząc na ten temat

Ban od zaqu

Jak widać, według mnie tak osoba nie nadaję się na posadę administratora serwera, iż działa pod wpływem impulsu i emocji wywołanych w danej chwili.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kurwa mam wpisywac pelne zdania w powody ? jak zapierdalaja mi ns na serwie ? do stemowcow nie podchodze pochopnie ! dwie osoby mi pisaly ze obrazales. Swiadkiem nie bylem ale o czyms to musi swiadczyc.

1. ns na wh

2. ns prawdopodobnie ze zmiennym ip lub przez proxy wchodzil dostal kilkakrotnie bana ! na chuj mam sie rozdrabniac ?

na chuj sie tlumacze.

kurwa ! czlowieku ogarnij. widze cie pierwszy raz na serwie i pewnie gdybys nie dostal bana na 1h to bys sie nie zarejestrowal. W sumie to moze byc dobry sposob do zachecania do rejestracji. Rozumiem ze jestes nolifem ale spac i jesc tez trzeba. Uznaj to za przerwe ;] Bo pewnie gdybys byl ns po dostaniu bana bys nawet nei zalozyl watku. Ale ze wydales 50 zl na steama to ubiegasz sie o swoje. Gratki ;]

kurwa ! czlowieku ogarnij. widze cie pierwszy raz na serwie

Psychostats wyebae

Naprawdę dziwne... To, że ktoś gra różnymi nickiami nie znaczy, że pierwszy raz wszedł na serwer.Po drugie to czy widzisz mnie setny raz czy pierwszy raz na serwerze zmienia reguły banowania? Czyli mam rozumieć, że ten co gra dłużej na tym samym nicku i jest "znany" ma przywileje?

i pewnie gdybys nie dostal bana na 1h to bys sie nie zarejestrowal.

W sumie to moze byc dobry sposob do zachecania do rejestracji.

Dawanie banów to sposób do zachęcania do rejestracji? Nie bądź śmieszny proszę...

Rozumiem ze jestes nolifem ale spac i jesc tez trzeba. Uznaj to za przerwe ;] Bo pewnie gdybys byl ns po dostaniu bana bys nawet nei zalozyl watku. Ale ze wydales 50 zl na steama to ubiegasz sie o swoje. Gratki ;]

Nadal nie dostałem wytłumaczenia bana i na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem no-lifem itp.?

Widzę, że już Ci argumentów brak i nadal czekam na ROZSĄDNE i ZROZUMIAŁE wyjaśnienie...

@edit / down

Pokazać co? Okno steam? Co mnie interesują prywatne sprawy? Bo tak to mogę nazwać... Czyli mam rozumieć, że kolega do Ciebie pisze na steam, a ty bez zastanowienia wbijasz na serwer i banujesz tego, którego Ci wskażą?

Nie bez zastanowienia ! Czesto mi ludzie pisza na steamie i co ? Zle ? Tak bylo i tym razem.

[ Dodano: 2011-05-16, 23:28 ]

jakbym mial oganiac wszystkie sytuacje to musialbym 24h na dobe siedziec na serwie.

i tak 3/4 pobytu na serwie to na spekcie siedzisz

ze siedze na spekcie to nei znaczy ze jestem przy pc czy na serwerze ...

Tylko, że mnie nie interesuję to że Ci często ludzie piszą. Powołując się na to stanowisko dokładnie wiedziałeś jakie wymagania musisz spełnić pełniąc rolę admina. Ja sobie normalnie gram na serwerze, a ty z polecenia kolegi wchodzisz na serwer i dajesz mi bana. Gdyby tak cały system pracował to by nikt tu nie grał...

zaqu ogarnij :> pisalem i prosilem wielokrotnie zeby NIE BANOWAĆ NA SŁOWO !!!

Ktos pisze ze ma wh - wchodzisz i sprawdzasz, ktos obraza - jak nie byles swiadkiem to nie banuj. Juz nie wspomne o tym ze drake nalezy do najwiekszych prowokatorow na tym serwerze i dalbym sobie to i owo uciac, ze pierwszy zaczal spinac.

To, że się przyznał ma łagodzić konsekwencje dla niego? Od początku mojej skargi było wiadome, że to jego wina.

a jakich konsekwencji oczekujesz? ze kogos usune ze stanowiska bo mu sie zdarzylo nie do konca cos przemyslec? jesli sytuacja bedzie sie powtarzac - wtedy na pewno ale poki co nie stanowi to na tyle powaznej przeslanki by wyciagac takie konsekwencje, tymbardziej ze Cie przeprosil

Kurwa drake nie slucham..

Nie wiem, jak Cię tam w domu chowają, czy Cię nawet nie chowają - lecz podwórko, ale słuchaj.

Czy co drugie słowo, albo każdy post musi składać się ze słowa "kurwa"?

Jesteś fajny, że forum wygląda jak podwórko? Admin ma dawać przykład, a nawet jeżeli nie ma zakazu przeklinania - Ty powinieneś pomyśleć "jestem admin, to pokaże że jestem kulturalny".

dziekujemy za zgloszenie :D bana nie ma, reprymenda sie odbyla, zaqu przeprosil, wszyscy sa szczesliwi - mozemy pić.

Jaśnie Pan-ie sms zajechał. Słuchaj - fajnie, było miło, dziękujemy Tobie, ale jest po dobranocce :<

Co z tego, że przeprosił? Jakieś zabranie flag na 3 dni powinno być stosowną karą, a nie przeprosiny.

Ano, ja zaraz złożę podanie i będę dawał bany za free i przepraszał za nie : |

Aż mi się powiększył z tego powodu, że będę "nietykalny".