wczasowicz Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Witam, ponownie dostałem bana jednak nigdy nie czitowałem. Oczekuje unbana. Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Jest unban więc nie skomlej. Na twoje szczęście zapomniałem zrobić ss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wczasowicz Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 Zrzuty do pobrania TUTAJ Oczekuje unbana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 screenów jest więcej, nie obraziłbym się gdybyś nas poczestował Link to comment Share on other sites More sharing options...
wczasowicz Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 Dobry żart, wrzuciłem wszystkie. Smacznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 nie bardzo niestety, ponieważ screny robiłem JA, a dopiero poźniej Zyzol dlatego z łaski swojej oszczędź niepotrzebnej wymiany słów i po prostu wrzuć wszystkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.!3R-PL-:):):) Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 a czy ta rozdzielczosc jest chyba zakazna [ Dodano: 2011-05-22, 19:36 ] @@ I Wydaje Mi Sie Ze Sa Modyfikowane Te SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Haha.. To jest bardzo ciekawe bo screenów mi pokazało że zrobiłem najpierw 2 a potem drugi raz 2. Razem jest 4. A co ciekawsze robiłem je wszystkie na jednej mapie i między screenami był odsep 30s a nie kilku minut. Czegoś tu nierozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wczasowicz Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 Nic nie kombinuje, wrzuciłem wszystkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 http://www.sendspace.com/file/womook Tu macie taką małą ciekawostkę ze statami naszego wczasowicza który gra pod nickiem stefan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 aim_map - ode mnie poleciało z 6 screenów łącznie aim_bono - kolejne 3 albo i więcej do kolekcji zestaw Happy Meal pacnięty w różnych momentach gry poza tym.. jak się człowiek uprze to i ilość screenów zliczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 L 05/22/2011 - 18:21:18: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: UrseK zrobil screeny graczowi: stefan" L 05/22/2011 - 18:21:36: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: UrseK zrobil screeny graczowi: stefan" L 05/22/2011 - 18:26:03: -------- Mapchange to aim_bono -------- L 05/22/2011 - 18:27:20: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: UrseK zrobil screeny graczowi: stefan" L 05/22/2011 - 18:33:10: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: Zyzol zrobil screeny graczowi: stefan" L 05/22/2011 - 18:33:22: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: Zyzol zrobil screeny graczowi: stefan" W logach jest tylko tyle - czyli 5 screenow co przemawia na korzysc stefana. Powinno wiec byc 5screenow jpg i 5tga - wszystkie z tego co widze sa w paczce. Screeny wygladaja na czyste. Leci UB. I ttroche z innej beczki. Na w3 jest inny plugin anizeli na 4funie amx_screen Uzycie: amx_screen amx_screen Jeden jpg, drugi - taki sam - tga Link to comment Share on other sites More sharing options...
wczasowicz Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Może mnie ktoś już odbanować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 tak, myslalem ze wczoraj Ci go zdjalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 I ttroche z innej beczki. Na w3 jest inny plugin anizeli na 4funie Kod: amx_screen Uzycie: amx_screen amx_screen Jeden jpg, drugi - taki sam - tga No to to wyjaśnia tylko 2 screeny ode mnie :/ Może mnie ktoś już odbanować? tak, myslalem ze wczoraj Ci go zdjalem Ale to jest bardzo interesujące. Po pierwsze ja ci żadnego bana nie dawałem. Zrobiłem tylko ss wraz z Ursek i poprosiłem o wrzucenie na forum. Po czym powiedziałeś że później. Ja na to OK. Po jakichś 5 minutach sam wyszedłeś bez żadnego bana. W AMXBANS też nic nie ma więc o co tu chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wczasowicz Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Powiedziałem że później a po chwili dostałem bana od kogoś o nicku "milosnik jedrnych posladkow". Wiec nie wiesz jak było ale twierdzisz ze wyszedłem. W amxbans nic już nie ma bo Jaśnie Pan mnie odbanował. Interesujące jest to że admini nie wiedzieli ile mi zrzutów zrobili i uparcie kazali mi pokazać wszystkie których rzekomo nie pokazałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 dostałem bana od kogoś o nicku "milosnik jedrnych posladkow". O tym nie wiedziałem.. Interesujące jest to że admini nie wiedzieli ile mi zrzutów zrobili i uparcie kazali mi pokazać wszystkie których rzekomo nie pokazałem. Nie każdy jest doskonały, każdemu mogło umcknąć uwadze że robi jednego screena a pisze 2. Zwykłe niedopatrzenie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 sprawa jest prosta, na 4FUN jest wgrana opcja, że przy komendzie amx i po podaniu liczby robi tyle SSów ile sobie życzy admin. Z takim założeniem też tutaj wpisywało się.. faktycznie , niedoinformowanie- mimo wpisanej liczby i tak robiło JEDNEGO jedynego . gratuluję umiejętności i miłej gry. Sprawe uważam za wyczerpaną . CLSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts