Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ban od zyzola

Recommended Posts

aim_map - ode mnie poleciało z 6 screenów łącznie

aim_bono - kolejne 3 albo i więcej do kolekcji :)

zestaw Happy Meal pacnięty w różnych momentach gry

poza tym.. jak się człowiek uprze to i ilość screenów zliczy :)

L 05/22/2011 - 18:21:18: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: UrseK zrobil screeny graczowi: stefan"

L 05/22/2011 - 18:21:36: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: UrseK zrobil screeny graczowi: stefan"

L 05/22/2011 - 18:26:03: -------- Mapchange to aim_bono --------

L 05/22/2011 - 18:27:20: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: UrseK zrobil screeny graczowi: stefan"

L 05/22/2011 - 18:33:10: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: Zyzol zrobil screeny graczowi: stefan"

L 05/22/2011 - 18:33:22: [adminchat.amxx] Chat: "Wiejska-Chata.pl #2 [WAR3FT]" chat "Admin: Zyzol zrobil screeny graczowi: stefan"

W logach jest tylko tyle - czyli 5 screenow co przemawia na korzysc stefana.

Powinno wiec byc 5screenow jpg i 5tga - wszystkie z tego co widze sa w paczce.

Screeny wygladaja na czyste.

Leci UB.

I ttroche z innej beczki. Na w3 jest inny plugin anizeli na 4funie

amx_screen
Uzycie:  amx_screen amx_screen 

Jeden jpg, drugi - taki sam - tga

I ttroche z innej beczki. Na w3 jest inny plugin anizeli na 4funie

Kod:

amx_screen

Uzycie: amx_screen amx_screen

Jeden jpg, drugi - taki sam - tga

No to to wyjaśnia tylko 2 screeny ode mnie :/

Może mnie ktoś już odbanować?
tak, myslalem ze wczoraj Ci go zdjalem

Ale to jest bardzo interesujące. Po pierwsze ja ci żadnego bana nie dawałem. Zrobiłem tylko ss wraz z Ursek i poprosiłem o wrzucenie na forum. Po czym powiedziałeś że później. Ja na to OK. Po jakichś 5 minutach sam wyszedłeś bez żadnego bana. W AMXBANS też nic nie ma więc o co tu chodzi?

Powiedziałem że później a po chwili dostałem bana od kogoś o nicku "milosnik jedrnych posladkow". Wiec nie wiesz jak było ale twierdzisz ze wyszedłem. W amxbans nic już nie ma bo Jaśnie Pan mnie odbanował.

Interesujące jest to że admini nie wiedzieli ile mi zrzutów zrobili i uparcie kazali mi pokazać wszystkie których rzekomo nie pokazałem.

dostałem bana od kogoś o nicku "milosnik jedrnych posladkow".

O tym nie wiedziałem..

Interesujące jest to że admini nie wiedzieli ile mi zrzutów zrobili i uparcie kazali mi pokazać wszystkie których rzekomo nie pokazałem.

Nie każdy jest doskonały, każdemu mogło umcknąć uwadze że robi jednego screena a pisze 2. Zwykłe niedopatrzenie..

sprawa jest prosta, na 4FUN jest wgrana opcja, że przy komendzie amx i po podaniu liczby robi tyle SSów ile sobie życzy admin. Z takim założeniem też tutaj wpisywało się.. faktycznie , niedoinformowanie- mimo wpisanej liczby i tak robiło JEDNEGO jedynego :lol:.

gratuluję umiejętności i miłej gry. Sprawe uważam za wyczerpaną :).

CLSD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.