Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[skarga]<J><U><V><E>

mrk71
 Share

Recommended Posts

nie sadzilem ze sie o takie cos mozna pospinac ;) i zmienialem to bo sam wiesz ze obrazasz tym nikiem naszego zasluzonego prezydenta bardzo szanowanego i kochanego przez narod wiedz sam pomysl nad soba malutki :)

[ Dodano: 2011-05-21, 12:24 ]

a bobek co okazja to mi cisnie :)

spokojnie go zoxtawie jak placze :D ale na serwie sie takie cos zalatwia maly a nie tutaj a tam mi nic nie napisales :)

nie sadzilem ze sie o takie cos mozna pospinac ;) i zmienialem to bo sam wiesz ze obrazasz tym nikiem naszego zasluzonego prezydenta bardzo szanowanego i kochanego przez narod wiedz sam pomysl nad soba malutki :)

kurwa matole zobacz w link jaki ten gosciu podal na wikipedii. Ted Kaczynski nie ma nic wspolnego z tymi kaczorami osle!!!!!

wkurwil sie, napisal co go boli, nie spinal sie, nie domagal sie nie wiadomo czego, ja jestem za gosciem. Karas nie madruj, bo jednego to drazni a drugiego nie, najwidoczniej zmienianie nicku go zirytowalo. Juve nie bedzie mu juz po prostu zmienial nicku i koniec tematu ;)

[ Dodano: 2011-05-21, 18:40 ]

hahahah. epic fail. no, ale co racja to racja, bo jesli w ogole nic Juvemu nie powiedzial na ta zmiane nicka i od razu na forum polecial z placzem to z leksza sfrajerzyl ^^

dupa a nie zfrajerzyl, jakby cos mu zaczal gadac to by byla haja i kicki, bany i Bog wie co. Zobacz, ze nie jebnal tematu jak wiekszosc "frajerów" typu " jebac juveego, kto mu dal admina" tylko zrobil to jak najbardziej ok. Postapil slusznie moim zdaniem i sie od niego odpierdolcie juz.

W przeciwieństwie do wielu graczy, ja potrafię zachować kulturę i wiem, za co na innych, dużych serwerach zabierają uprawnienia administratora. (i nie mówię tu tylko o serwerach cs).

@Boguś

daj spokój, widzisz że chłopak, jak większość w jego wieku, jest prawilny. Nie warto ;-)

mrk71 napisał/a:

Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze

A to niby kto napisal?

a co mial napisac skoro to skarga? moze mial napisac ze jasnie oswiecony ksiaze raczylby zaprzestac zmieniania mu nicku? dajcie spokoj z wlazeniem do dupy ludziom, wystarczy ze ktos ma pretensje do juvego lub kogos ze starej paczki to banda oslow leci na pale i staje zawsze po jego stronie, a z kolesia ktory ma problem robi na sile idiote....

mrk71 napisał/a:

Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze

A to niby kto napisal?

a co mial napisac skoro to skarga? moze mial napisac ze jasnie oswiecony ksiaze raczylby zaprzestac zmieniania mu nicku? dajcie spokoj z wlazeniem do dupy ludziom, wystarczy ze ktos ma pretensje do juvego lub kogos ze starej paczki to banda oslow leci na pale i staje zawsze po jego stronie, a z kolesia ktory ma problem robi na sile idiote....

jebac kurwe judego! węgla jebanego! beton bezmózgowi za to! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mrk71 napisał/a:

A to niby kto napisal?

no tak u ciebie to cos nowego bo w tym twoim gownianym miescia pewnie kabluje sie jeden na drugiego i banda judaszów cwelów... wiec zobacz ze czasem nie musisz nic pisac a ludzie i tak wiedza ze to nie ja jestem winny... no bo wez pospinac sie o kaczynskiego to juz absurd i jeszcze broni jakiegos rajmunda kaczynskiego terroryste ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.