mrk71 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Twój nick podczas gry: Ted Kaczynski mp3 Nick admina podczas gry: Opis sytuacji: Gram na serwerze, po czym wchodzi w/w admin i zmienia mój nick na inny, obraźliwy. Bezpodstawnie. Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze. Dowód; http://i52.tinypic.com/107qob4.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Ja tu nic nie widze :D Żartuje Juve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk71 Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Jak widać na screenie. Po 2 rundach dopiero zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 chyba nie chodzilo mu o Ciebie tylko o Jarosława lub "Zimnego" ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk71 Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski Jeśli nie ogarnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 żałosne. jak tak dalej pojdzie to nikt nie bedzie tu gral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 kurwa juve co za kretyn, ja na serwerze jak widze teda kaczynskiego to zawsze do niego unabomber krzycze Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 zabierz w końcu tej kurwie tego admina rekin do chuja ! bo to cyrk co robi ten pojeb, za 8 zł taki idiota robi co chce. masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 jaka patola Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 nie sadzilem ze sie o takie cos mozna pospinac i zmienialem to bo sam wiesz ze obrazasz tym nikiem naszego zasluzonego prezydenta bardzo szanowanego i kochanego przez narod wiedz sam pomysl nad soba malutki [ Dodano: 2011-05-21, 12:24 ] a bobek co okazja to mi cisnie spokojnie go zoxtawie jak placze ale na serwie sie takie cos zalatwia maly a nie tutaj a tam mi nic nie napisales Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Odjęło mu 10 od honoru przez ten nick .Niedługo to będą skargi na forum "bo on mnie specjalnie bił z em sztery". Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 stara kaczynskiego to kurwa !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 nie sadzilem ze sie o takie cos mozna pospinac i zmienialem to bo sam wiesz ze obrazasz tym nikiem naszego zasluzonego prezydenta bardzo szanowanego i kochanego przez narod wiedz sam pomysl nad soba malutki kurwa matole zobacz w link jaki ten gosciu podal na wikipedii. Ted Kaczynski nie ma nic wspolnego z tymi kaczorami osle!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 hahahah. epic fail. no, ale co racja to racja, bo jesli w ogole nic Juvemu nie powiedzial na ta zmiane nicka i od razu na forum polecial z placzem to z leksza sfrajerzyl ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ludzie ryjeta sie za bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk71 Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 admin powinien wiedziec co mu wolno a co nie, a jezeli do tego jest osoba z bardzo ograniczona wiedza, no to [*] ps. jesli korzystanie z praw gracza jest frajesrstwem, to usuncie dzial "skargi" ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Mam pytanie: Coś Ci się stało przez to, że zmienił Ci nick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 wkurwil sie, napisal co go boli, nie spinal sie, nie domagal sie nie wiadomo czego, ja jestem za gosciem. Karas nie madruj, bo jednego to drazni a drugiego nie, najwidoczniej zmienianie nicku go zirytowalo. Juve nie bedzie mu juz po prostu zmienial nicku i koniec tematu [ Dodano: 2011-05-21, 18:40 ] hahahah. epic fail. no, ale co racja to racja, bo jesli w ogole nic Juvemu nie powiedzial na ta zmiane nicka i od razu na forum polecial z placzem to z leksza sfrajerzyl ^^ dupa a nie zfrajerzyl, jakby cos mu zaczal gadac to by byla haja i kicki, bany i Bog wie co. Zobacz, ze nie jebnal tematu jak wiekszosc "frajerów" typu " jebac juveego, kto mu dal admina" tylko zrobil to jak najbardziej ok. Postapil slusznie moim zdaniem i sie od niego odpierdolcie juz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze A to niby kto napisal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk71 Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 W przeciwieństwie do wielu graczy, ja potrafię zachować kulturę i wiem, za co na innych, dużych serwerach zabierają uprawnienia administratora. (i nie mówię tu tylko o serwerach cs). @Boguś daj spokój, widzisz że chłopak, jak większość w jego wieku, jest prawilny. Nie warto ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 mrk71 napisał/a: Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze A to niby kto napisal? a co mial napisac skoro to skarga? moze mial napisac ze jasnie oswiecony ksiaze raczylby zaprzestac zmieniania mu nicku? dajcie spokoj z wlazeniem do dupy ludziom, wystarczy ze ktos ma pretensje do juvego lub kogos ze starej paczki to banda oslow leci na pale i staje zawsze po jego stronie, a z kolesia ktory ma problem robi na sile idiote.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 mrk71 napisał/a: Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze A to niby kto napisal? a co mial napisac skoro to skarga? moze mial napisac ze jasnie oswiecony ksiaze raczylby zaprzestac zmieniania mu nicku? dajcie spokoj z wlazeniem do dupy ludziom, wystarczy ze ktos ma pretensje do juvego lub kogos ze starej paczki to banda oslow leci na pale i staje zawsze po jego stronie, a z kolesia ktory ma problem robi na sile idiote.... jebac kurwe judego! węgla jebanego! beton bezmózgowi za to! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Ty mały ciulu wypierdalaj mi od Janusza!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Ale po kiego robic problem z takiego gowna? ktos ci zmienia nick to wpisujesz taki jaki miales i po sprawie. a ten o takie ciulstwo sklada skarge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 mrk71 napisał/a: Nie sądzę, że taka osoba powinna mieć uprawnienia administratora na jakimkolwiek serwerze A to niby kto napisal? a co mial napisac skoro to skarga? moze mial napisac ze jasnie oswiecony ksiaze raczylby zaprzestac zmieniania mu nicku? dajcie spokoj z wlazeniem do dupy ludziom, wystarczy ze ktos ma pretensje do juvego lub kogos ze starej paczki to banda oslow leci na pale i staje zawsze po jego stronie, a z kolesia ktory ma problem robi na sile idiote.... no tak u ciebie to cos nowego bo w tym twoim gownianym miescia pewnie kabluje sie jeden na drugiego i banda judaszów cwelów... wiec zobacz ze czasem nie musisz nic pisac a ludzie i tak wiedza ze to nie ja jestem winny... no bo wez pospinac sie o kaczynskiego to juz absurd i jeszcze broni jakiegos rajmunda kaczynskiego terroryste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts