bnn. Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Jak to zazwyczaj bywa, Power dostal mooooocno w dupe na GG, po czym stwierdzil ze nie bedzie wiecej gangajmow. Z tego co wiem to serwer jest dla graczy a nie dla adminow i ich widzi mi sie ;> Takze, skomentowalem, po czym On powiedzial ze jak chcem to moge dostac bana na tydzien, ja odp, ze jesli juz to perm bo tygodniowe mnie nie bawia. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Power [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : bnn. [AMXBANS] Reason : ' na twoja wlasna prosbe ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 23834116 ' [AMXBANS] Your IP : ' 77.253.70.17 ' [AMXBANS] ======================================= Odbanujecie to odbanujecie, nie to nie. Dziekuje, dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 pozdrawiam perm to perm raczej, nie może być ub bo mnie przegoni w statystykach xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 a to już ten prawdziwy Power? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 a to już ten prawdziwy Power? Tak, bo nawijal przez mikro ;>. Edit: Trzeba przyznac, ze dobry macie sposob na sciaganie nowych uzytkownikow : banowanie ;> pozdrawiam perm to perm raczej, nie może być ub bo mnie przegoni w statystykach xD Tak jakby mi na tym zalezalo ;>.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 dobra ub i wszyscy zadowoleni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dog Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 bana dostałeś za kozaczenie z cyklu daj i za 5 min wracam byleś pewien ze nie dostaniesz a tu zonk i tak całkowicie odemnie ostatni raz masz zdjęte nie mam nic do ciebie ale jak kurwa jesteś sztywny przez mic to kurwa nie płacz na forum prosiłeś dostałeś a nie placzesz teraz jak zbity kotek jaki to kurwa ja jestem nie dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 bana dostałeś za kozaczenie z cyklu daj i za 5 min wracam byleś pewien ze nie dostaniesz a tu zonk i tak całkowicie odemnie ostatni raz masz zdjęte nie mam nic do ciebie ale jak kurwa jesteś sztywny przez mic to kurwa nie płacz na forum prosiłeś dostałeś a nie placzesz teraz jak zbity kotek jaki to kurwa ja jestem nie dobry Przynajmniej nie placze jak przegrywam ;> A oboje , i Ty i Ja wiemy kto wczoraj plakal. Zawsze myslalem, ze gra sie po to by sie odstresowac, pobawic, posmiac. Ty ta gre bierzesz troche bardziej serio do siebie, denerwujesz sie przy niej, i to zbyt bardzo. Masz juz troche lat na karku a dalej z takich gowien sie wk...urzasz ;> No coz...Raz sie wygrywa, raz sie przegrywa, tak juz jest . A co do tego kozaczenia, moze i kozaczylem, ale powiedz, ze nie mialem po czesci racji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts