Gucio Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Twój nick podczas gry: Gucio Nick admina podczas gry: Niejaki "k". Opis sytuacji: Więc gram sobie gungame, "k" stoi jako freefrag na palmbeach i nagle mówi "spierdalam z tego syfu, kogo by tu zbanować. Zbanuję Gucia". Powiedziałem mu, żeby się odpierdolił i dał normalnie pograć, a po chwili dostałem bana za zawszę. Grałem już kiedyś na wiejskiej z graczem o imieniu "k" i niejednokrotnie zachowywał się jak skończony pacan. Obraża ludzi, amx'em zabierał mi już po 99hp i cieszył się z tego jak małe dziecko. Proponuję zabrać admina temu graczowi z uwagi na liczne nadużywanie władzy administratora serwera. Czekam tylko na kogoś kto stoi wyżej nad nim i ma taką władzę, aby zabrać mu administratora. Chętnie wysłucham również co było powodem zbanowania mnie lub jakiekolwiek dowody/powody, za które mogłem dostać bana. Dziękuję z góry za rozpatrzenie mojej skargi i proszę o jak najszybsze odbanowanie mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 a po chwili dostałem bana za zawszę. jakie to okrutnie przykre ;( a co to za admin w ogole ? ten "k" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 nie ma ani jednej kurwy, .. sprawa wygląda na poważną. CSI Wiejska mode ON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 k jak koper... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 amx'em zabierał mi już po 99hp i cieszył się z tego jak małe dziecko Z tym się zgodze. Nie jednokrotnie się to powtórzyło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 bo to takie K jak Kurwisko, bluzga wszystkich, kickuje, banuje ja też od neigo dostawałem kicki , bany, a później mówi że nie będzie mnie banować bo i tak dyrek mi zdejmie i stawia na puste bluzgi, Virus powinien ogarnąć i wypierdolić te ścierwa jak koper i juve, ten duet jest chuja warty, tylko burdel robią i sami wypierdalaja, ostatnio juve mial nick bubek < hasas czy cos, dalem nick juve < gowno < wegiel , i zaczal mnie kickowac ciagle pozniej slaye mi dawal i wgl, 1 i 2 tyle samo warci, ale nie koledzy virusa, wiec niech robią trzode bo ich zna... pojebane rozumowanie. beton dwóm kurwom odrazu i po problemei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 tylko mnie zastanawia jedna sprawa, czemu dojebali się do Ciebie a do innych nie ? eee ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 mi sie wydaje ze ten gucio ktorego nie znam jest tu pokrzywdzony i perm dla tego jakiegos "k" kkkkkkkkkk juwenalia sie udaly.... tyle ludzi a ja musialem spotkac ciebie hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Witam wszystkich niepowiem bylem przy tym jak koper dal bana guciowi jak by nie bylo gucio na tej mapie mial 15 fps i jak to gucio nazekal i nie tylko o n a koprowi jak zawesz hujowo szlo bo to ciota i po chwili z dupy wyskoczyl z pomyslem ze kogos zbanuje nieminelo ani 5 sekund a koper powiedzial ze zabnuje gucia zrobil to celowo no ja jestem za tym zeby koprowi usunieta admina bo to nie jest 1 taka sytułacja oraz te zabieranie hp zaduwo ze gowniaz pozwala a wy nic z tym nie robicie dajecie adminow takim debilom co mysla ze im wszystko wolno proponowal bym zrobic ankiete na temat admina kopra czy powinnien miec admina nadal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Na pal z nim!!! :-P to moze sie ogarnie,co jest pewnie malo prawdopodobne :!: :!: :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Nie znam typa ale wiem ze was kara jak chce , zazdrosc :mrgreen: , bubek gowno , Axel do ortografii ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 "]sytułacja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Sorry Gucio ale jak gram to nie widziałem osoby która by cię nie gnoiła admin czy nie admin, pełnisz zaszczytną funkcje serwerowego błazna więc temat ten traktuje jako żart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 [WRG] Kola, spierdalaj Ten temat to nie żart :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 dajcie mu ub :< xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Nie znam typa ale wiem ze was kara jak chce , zazdrosc :mrgreen: , bubek gowno , Axel do ortografii ;< ty a pozmywasz u mnie naczynia po imprezie? to dam ci 8zl... albo admina na innym serwerze H@H@H@H@ dupowłaz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts