Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na admina "k"

Gucio
 Share

Recommended Posts

Twój nick podczas gry: Gucio

Nick admina podczas gry: Niejaki "k".

Opis sytuacji: Więc gram sobie gungame, "k" stoi jako freefrag na palmbeach i nagle mówi "spierdalam z tego syfu, kogo by tu zbanować. Zbanuję Gucia". Powiedziałem mu, żeby się odpierdolił i dał normalnie pograć, a po chwili dostałem bana za zawszę.

Grałem już kiedyś na wiejskiej z graczem o imieniu "k" i niejednokrotnie zachowywał się jak skończony pacan. Obraża ludzi, amx'em zabierał mi już po 99hp i cieszył się z tego jak małe dziecko. Proponuję zabrać admina temu graczowi z uwagi na liczne nadużywanie władzy administratora serwera.

Czekam tylko na kogoś kto stoi wyżej nad nim i ma taką władzę, aby zabrać mu administratora. Chętnie wysłucham również co było powodem zbanowania mnie lub jakiekolwiek dowody/powody, za które mogłem dostać bana. Dziękuję z góry za rozpatrzenie mojej skargi i proszę o jak najszybsze odbanowanie mnie.

bo to takie K jak Kurwisko, bluzga wszystkich, kickuje, banuje ja też od neigo dostawałem kicki , bany, a później mówi że nie będzie mnie banować bo i tak dyrek mi zdejmie i stawia na puste bluzgi, Virus powinien ogarnąć i wypierdolić te ścierwa jak koper i juve, ten duet jest chuja warty, tylko burdel robią i sami wypierdalaja, ostatnio juve mial nick bubek < hasas czy cos, dalem nick juve < gowno < wegiel , i zaczal mnie kickowac ciagle pozniej slaye mi dawal i wgl, 1 i 2 tyle samo warci, ale nie koledzy virusa, wiec niech robią trzode bo ich zna... pojebane rozumowanie. beton dwóm kurwom odrazu i po problemei

Witam wszystkich niepowiem bylem przy tym jak koper dal bana guciowi jak by nie bylo gucio na tej mapie mial 15 fps i jak to gucio nazekal i nie tylko o n a koprowi jak zawesz hujowo szlo bo to ciota i po chwili z dupy wyskoczyl z pomyslem ze kogos zbanuje nieminelo ani 5 sekund a koper powiedzial ze zabnuje gucia zrobil to celowo no ja jestem za tym zeby koprowi usunieta admina bo to nie jest 1 taka sytułacja oraz te zabieranie hp zaduwo ze gowniaz pozwala a wy nic z tym nie robicie dajecie adminow takim debilom co mysla ze im wszystko wolno -.- proponowal bym zrobic ankiete na temat admina kopra czy powinnien miec admina nadal